Αθηνά Ωνάση: Πόσο μειώθηκε η περιουσία της τα τελευταία χρόνια;

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Τι έχει σήμερα στην κατοχή της η Αθηνά Ωνάση;

Η Αθηνά Ωνάση έχει επιλέξει έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής, από αυτόν του παππού της. Ζει απομονωμένη και πολύ μακριά από την κοσμική ζωή. Ωστόσο, γίνεται τελευταία συζήτηση για το μέγεθος της περιουσίας της και πόσο έχει συρρικνωθεί στο πέρασμα των χρόνων.
Η περιουσία που άφησε ο Αριστοτέλης Ωνάσης και η οποία πέρασε σταδιακά στα χέρια της Αθηνάς είχε εκτιμηθεί στα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης, η περιουσία της σήμερα εκτιμάται ότι μπορεί να είναι και κάτω από 500 εκ. δολάρια.

Συγκεκριμένα, η περιουσία που είχε αφήσει ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν η εξής:

Ακίνητη περιουσία αξίας μισού δισ.
Καταθέσεις στις ΗΠΑ 40 εκ.
Καταθέσεις στη Λατινική Αμερική 90 εκ.
Επενδύσεις εταιρειών 200 εκ.
Άγνωστο ποσό σε ελβετικές τράπεζες
Η σημερινή περιουσία που έχει στην κατοχή της η Αθηνά Ωνάση:

λιγότερα από 500 εκ.
217 τραπεζικοί λογαριασμοί
300 εκ. μετρητά
Πολλές μετοχές
Ράβδοι χρυσού

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. αν αγαπούσε την Ελλάδα, αν γνώριζε κ. μιλούσε την ελληνική γλώσσα, αν αγαπούσε την ελληνική παράδοση κ. αν σπούδαζε κάτι κ. όχι όλη μέρα άλογα, έγινε αλογη κι αυτή, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πραγματα για την ίδια.
    της τα έφαγαν τα λαμογια στην Ελλάδα; ο κωλοβρωμιαρης τάχα πατέρας της; οι κακοί φίλοι;

  2. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑΧΕΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΡΙΟΛΑ

  3. Απο τη στιγμή που δεν σεβάστηκε την οικογένειά της και το επίθετο , τα φράγκα όμως ήξερε να τα τρώει και όπως παει σε λίγα χρόνια δε θα χει μια . όπως λένε ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΕΝΑ ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ . Για παρεα στο τέλος θα χει τα περιβοητα άλογα εκτός αν και αυτά τα έχει πουλημενα .

  4. άχρωμη άοσμη άγευστη κατεστραμενη εκ γενετής

  5. Οι κοπριες απ τ άλογο είναι ομορφότερες από αυτήν.

  6. Η κοπριες απ τ άλογο είναι ομορφότερες από αυτήν.

  7. Το ίδρυμα Ωνάση ΔΕΝ ανήκει στην Αθηνά. Ευτυχώς!

    1. Η στέγη Ωνάση με τις σαχλαμάρες τις μπούρδες που ανεβάζει στη σκηνή της και τις υπαίθριες συναυλίες που κάνει κλείνοντας δρόμους και προκαλώντας ηχορύπανση της ανήκει άραγε;

  8. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΜΦΑΓΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΔΙΔΗΜΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ ΣΤΙΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΥΔΡΗΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ

  9. Έκανε πολλά λάθη. Έπρεπε να αξιοποιήσει τις σπουδές της και να αναλάβει το ίδρυμα Ωνάση, να αποδείξει στην πράξη ότι είναι εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και ότι τής άξιζε η περιουσία που τής άφησε. Έφαγε τα λεφτά της στα άλογα. Δεν έκανε φιλανθρωπικό έργο. Σπατάλησε δεκατρία χρόνια από τη ζωή της με τον ζιγκολό, που χάρη στον μακαρίτη τον Μανθεάκη δεν της έφαγε περισσότερα με το διαζύγιο. Δεν τον βοήθησε με την αρρώστια της γυναίκας του, ενώ αυτός έλεγε τα καλύτερα. Έκοψε τα λεφτά στη συγγενή της, που έδινε ο παππούς της. Έχει περιοριστεί σε ένα μικρό κύκλο ανθρώπων που της λένε αυτά που θέλει να ακούσει. Είχε όλες τις προδιαγραφές να γίνει μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, να κάνει κοινωνικό έργο και να ανακουφίσει τον ανθρώπινο πόνο. Ό,τι και να πέρασε στη ζωή της υπάρχουν άνθρωποι που έχουν περάσει πιο πολλά και δεν έχασαν την ανθρωπιά τους, ούτε την πίστη τους στον Θεό.

  10. Αμα κοψει το μαλλι την περνας ανετα για φανταρο.

Comments are closed.