Αηδία! Κορωνοϊός: Αρτοποιός φτιάχνει κέικ σε σχήμα… ρολού χαρτιού τουαλέτας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
koronoios-_cake-575x465

Το ότι ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τις ζωές και έχει φέρει μια νέα πραγματικότητα είναι γεγονός πια. Ωστόσο, ακόμη και στην «μαυρίλα» των καιρών κάποιοι επιλέγουν να μένουν θετικοί για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Με αυτό το σκεπτικό ο Γερμανός αρτοποιός Τιμ Κορτούε δημιούργησε κέικ στη μορφή ρολού χαρτιού τουαλέτας!

Ο ίδιος αποφάσισε να φτιάξει αυτά τα κέικ εξαιτίας της έλλειψης και της ψύχωσης που προκάλεσε στους καταναλωτές η επιδημία του κορωνοϊού. Ο Τιμ Κορτούεμ σκέφτηκε αυτό το επιχειρηματικό σχέδιο όταν οι πελάτες των σουπερμάρκετ άρχισαν να παραπονιούνται για τις ελλείψεις: ιδίως στα χαρτιά τουαλέτας, των οποίων οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 7000% το διάστημα Φεβρουαρίου-Μαρτίου, σύμφωνα με τους χονδρεμπόρους. «Σκεφθήκαμε πως θα ήταν ωραίο να δημιουργήσουμε φαγώσιμα που θα μοιάζουν με ρολά χαρτιού τουαλέτας. Κι έτσι γεννήθηκε η ιδέα», που αποδείχθηκε ιδιαίτερα επικερδής, δηλώνει ο Κορτούεμ στην τηλεόραση του Reuters.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Και εδώ θα πούλαγε τρελά αυτό το κέικ.Αφού οι Ελληναράδες κάνουν πραγματικό πόλεμο για τα κωλόχαρτα για το ποιός θα αγοράσει τα πιο πολλά.Κανονική ψύχωση μιλάμε για τα κωλόχαρτα.Να ανοίξει μαγαζί και εδώ ο Γερμανός να πουλάει μιλάμε θα κάνει χρυσές δουλειές!!!

  2. χαχαχαχα να τα κεράσουν στους πολιτικούς μας

  3. Μόνο η ταμίας φοράει φοράει μπλε γάντια, όλοι οι άλλοι πίσω απο τον πάγκο πιάνουν με γυμνά χέρια κι ακουμπούν τα πάντα.Βρωμιάρηδες Γερμανοί.

    1. τα γαντια ειναι για να προστατευονται οι ιδιοι οι υπαλληλοι, εμεις οι πελατες δε κερδιζουμε κατι

    2. Τους καλά με σαπούνι τότε δεν υπάρχει λόγος να φοράνε γάντια.

Comments are closed.