Τραγικό! Έτσι παράγονται οι μάσκες που φοράμε όλοι αυτές τις μέρες. Αν το δεις θα εύχεσαι να κολλήσεις καλύτερα τον Κορωνοϊό πάρα…(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
maskesSOS

Ένα σοκαριστικό video έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο, από φάμπρικα παραγωγής ιατρικών μασκών.

Καμία Ευρωπαϊκή χώρα δεν παράγει ιατρικές μάσκες.
Την βρώμικη αυτή δουλειά την έχουν αναθέσει σε ασιατικές κυρίως χώρες.
Δείτε πως παράγονται εκει οι μάσκες αυτές που θα επρεπε να μας προστατεύουν από βλαπτικούς ιούς, σκόνης και μικρόβια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ Ο ( ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ) ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΗΝΩΠΟΡΟ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ & ΘΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ( ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΗ
    ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΕΤΗΤΑ ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ , ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !! ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΗ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ & ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ , ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  2. Aηδία, θέλουν απολύμανση πριν τη χρήση με σπρέι ντετόλ

  3. Οτι φτιαχνεται στην ασια κατω απο τις ιδιες συνθηκες φτιαχνεται …μην εχετε αυταπατες ουτε καν για προιοντα που ειναι φιρμας! ΥΣ: Εχουν φτιαξει ψευτικες οικονομικες κρισεις , αλλα υπαρκτες για την τσεπη σου, ωστε να εισαι αναγκασμενος να αγοραζεις προιοντα με ποιοτητα ασιας….και οσο αγοραζεις βρισκεσαι ολο και πιο κοντα στον απωτερο σκοπο τους , που ειναι ο “ασιατης” του μελλοντος να εισαι εσυ!

  4. μα εννοειτε πως θα της βράσουν μετά στους 90 βαθμους xaxaxaxaxaaaaa

  5. Την καλυτερη μασκα τη φτιαχεται μονη σας στο σπιτη απο βαμβακερη μπλουζα και ενα κορδονι και πλενεται στους 90 βαθμους,ειναι πολυ ποιο υγειης απο τη σαβουρα της ασιας.

Comments are closed.