Αηδίασε το πανελλήνιο με αυτό που έδειξε ο Ευαγγελάτος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
download (21)

Ένα ιδιαίτερο ρεπορτάζ παρουσίασε ο Νίκος Ευαγγελατος το οποιο προκάλεσε τελικά περισσότερες αρνητικές εντυπώσεις παρά θετικές όπως πίστευε καθώς αποκάλυψε από τι φτιάχνεται ένας ειδικός καφές που κοστίζει 150 ευρώ και στην Ελλάδα είναι διαθέσιμος στη Μύκονο.

 

«Η γάτα αυτή τρώει μια ειδική τροφή – θα σας εξηγήσουμε αργότερα τι είναι αυτή η τροφή– και όταν κάνει τα κακάκια της, φτιάχνουν από τα κακάκια της γάτας έναν καφέ που θεωρείται ο πιο ακριβός καφές στον πλανήτη» δήλωσε στο εισαγωγικό απόσπασμα της εκπομπής του και ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι ο καφές κοστίζει 150 ευρώ και μπορούν να τον πιούν στη… Μύκονο.

Η δημοσιογραφία στα «καλύτερα» της, ασχολείται με τα κόπρανα της γαλής:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

  2. Ο κόσμος πεινάει, δεν έχει να πληρώσει λογαριασμούς, χάνει σπίτι του, το κράτος πληρώνει για στέγαση ξένων υπηκόων από κάθε γωνιά του πλανήτη ενώ ο μέσος Έλληνας εκτός όλων των άλλων προβλημάτων παλεύει για να στείλει το ένα ευρώ στο παιδί του που είναι φαντάρος gia την πατρίδα, δολοφονίες διεφθαρμένων κι όσων ενοχλούν το σύστημα και ο Ευαγγελάτος ασχολείται με σκατά γάτας και την Μύκονο!

    Όταν θα ξεσπάσει όλο αυτό δεν θα μαζεύεται με τίποτα η οργή.

  3. Σκατα από σκατα παρουσιαστή που πίνει σκατα μαζί με την σκατα σύζυγο του σκατιανα.

  4. η πρώτη που θα πιει αυτό τον καφέ, θα είναι η γυναίκα του, η σκατιάνα ! lol

  5. Αυτον λογαριάζετε ..; Αυτος πίνει και την κόπρο του Αυγεία να πούμε

  6. Δεν ειναι δημοσιογραφος ο Ευαγγελατος, ισως ηταν καποτε.
    Κακως αναφερεται ως τετοιος, αυτος κ’ολοι οι ομοιοι του εινα θεατρινοι τηλεπαρουσιαστες.
    Για αυτο και στην Αμερικη δεν τους λενε τζουρναλιστς.

  7. Καλά σας κάνει …. Να μην βλέπετε το κανάλι την ώρα του Ευαγγελάτου , χαζά..

  8. Ηκαταντια ενος υποτιθεμενου δημοσιογραφου

  9. Ε οχι να πιω τα σκατα της γατας και να τα πληρωσω κι απο πανω.ουστ ανωμαλοι,διεστραμμενοι,ζωα,κανιβαλλοι,σκατα εισαστε κι εσεις οι ιδιοι που διαφημιζετε τετοια παραφροσυνη.πρεπει να εχετε παθει λοβοτομη,δεν εξηγηται αλλιως.

  10. Α ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ. ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΟΙΠΟΝ.

  11. Βρήκε κάτι να πει ο λαλατζας. Το θεμα ομως είναι άλλο… Ο συγκεκριμένος καφές πωλείται στο Μπαλί της Ινδονησίας όντως φτιαγμένος από περιττώματα των ζώων αυτών τα οποία τρώνε τους καρπούς κ τους αφοδευουν εν συνεχεία…το ζήτημα είναι πως στο Μπαλί ο καφές αυτός είναι σχεδόν τζΑμπα για να τον αγοράσεις…και εδώ τα καβαλιμενα τυχάρπαστα λαμόγια της Μυκόνου τον Μοσχόπουλουν!!! Άκου 150 ευρώ!!
    Μόνο στο Ελλαντα αυτα

Comments are closed.