Αδιόρθωτοι! 2000 κλήσεις για κράνος και στάθμευση σε ράμπες ΑμΕΑ

Κοινοποίηση:
kinhsh-dromoi

Η μη χρήση κράνους αλλά και η στάθμευση μπροστά σε ράμπες διάβασης ατόμων με ειδικές ανάγκες βρέθηκε στο στόχαστρο της Τροχαίας την εβδομάδα που μας πέρασε και μάλιστα βεβαιώθηκαν σχεδόν 2.000 κλήσεις.

Ειδικότερα την εβδομάδα 18 έως 24 Μαΐου 2020 πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 13.329 οχήματα, “δίνοντας προτεραιότητα” στις παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους και για στάθμευση σε ράμπες διάβασης ατόμων με αναπηρία με αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά 1.972 σχετικές παραβάσεις σε όλη την επικράτεια!

Σε όλη τη χώρα συγκροτήθηκαν 934 συνεργεία της Τροχαίας τα οποία έλεγξαν 13.329 οχήματα βεβαιώνοντας 1.592 παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους και 380 παραβάσεις για στάθμευση σε ράμπες διάβασης ατόμων με αναπηρία.

Πρωταθλήτρια στις παραβάσεις αναδείχθηκε η Αττική με 516 κλήσεις και ακολουθεί το Ηράκλειο με 152, η Θεσσαλονίκη με 126, η Αχαΐα με 97, η Β’ Δωδεκανήσου με 71 και η Αλεξανδρούπολη με 62 παραβάσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Καμία και ποτέ κλίση για απουσία κράνους στο οδηγό μοτοποδηλάτου σκούτερ (μηχανή εσωτερικής καύσης με πινακίδες) Χρυσόστομο Κυραϊλιδη που οδηγούσε πάρα πολλές φορές ακριβώς έτσι εμπρός από αστυνομικούς σε υπηρεσία του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, ο ασταμάτητα πρώην αντιδήμαρχος Κατερίνης διορισμένος από το φίλο του Σάββα Χιονίδη πρώην δήμαρχο Κατερίνης. Έτσι είναι η τροχαία Κατερίνης, ανύπαρκτη και πολύ επιλεκτική, ειδικά σε άτομα που δηλώνουν άγνοια για τα εκατομμύρια ευρώ που κλάπηκαν από το χρηματοκιβώτιο του ταμείου Δήμου Κατερίνης στη θητεία του Σάββα Χιονίδη και ειδικά όταν ο νέο-εκλεγεις διάδοχος δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος δεν προβαίνει σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου αναλαμβάνοντας ένα Δήμο που έχει υποστεί κλοπή και μια Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κατερίνης – ΔΕΥΑΚ που βρέθηκε πομπός παρακολούθησης και απλά κλίθηκε η αστυνομία αλλά ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδημος πάλι δεν έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να ληφθούν αποτυπώματα και να γίνει ηλεκτρονική έρευνα, σκέφτεται το λόγο μόνοι σας, “για προσωπικούς λόγους”.

  2. Τρίχες! Tα μηχανάκια που έχουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ κρυμμένες τις πινακίδες με τον αριθμό κυκλοφορίας τους (κατά κανόνα υψηλών επιδόσεων), γιατί ΔΕΝ τα σταματάνε;;;
    Μην αρχίσω γιά φώτα, καθρέπτες, εξατμίσεις, σφήνες, παραβίαση μονόδρομων, σηματοδοτων, κλπ, κλπ, κλπ…

  3. ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΝ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ Η ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ “ΓΡΗΓΟΡΟΣ” Η ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ 200 ΚΑΙ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΛΙΘΗΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΕΔΑΓΩΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    1. αν πεσει κ ενας αλος πλανητης σε εμας παμε ολοι… τι θελουμε λοιπον να διαβαζουμε κατι σαν αυτα που γραφεις.. μην γραφεις

Comments are closed.