Αδιανόητη τρομοκρατία από τον Γώγο: «Από εδώ και στο εξής ευάλωτα τα παιδιά στην Δ»

Κοινοποίηση:
γωγος

Σε μια προσπάθεια να πείσει ή να τρομοκρατήσει τους γονείς με σκοπό να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, ο καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής Πατρών, Λοιμωξιολόγος Χ.Γώγος τόνισε σε ομιλία του πως από εδώ και στο εξής ευάλωτα στην μετάλλαξη Δ του κορωνοϊού είναι και τα παιδιά.
Προκειμένου να μην κλείσουν τα mega εμβολιαστικά κέντρα, και να συνεχίσουν τους εμβολιασμούς σε όλες τις ηλικίες λοιμωξιολόγοι, «ειδικοί» προβάλλουν κάθε μελέτη για να πείσουν τους πολίτες.
Όπως είπε ο Χ.Γώγος στο πλαίσιο ομιλίας του σε διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσε το τμήμα COVID του Τζάνειου Νοσοκομείου:

«Η παραλλαγή Δέλτα είναι το κυρίαρχο στέλεχος που κυριαρχεί πλέον στη χώρα μας, καταφέρνοντας να επικρατήσει έναντι των υπολοίπων στελεχών του νέου κορωνοϊού. Η επικράτησή του, δεν επέτρεψε την εξάπλωση του Νοτιοαφρικανικού στελέχους που είναι ίσως το πιο «δύσκολο» από τα στελέχη που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Παρόλα αυτά, η επικράτηση του στελέχους Δέλτα, σημαίνει ότι από τώρα και στο εξής ευάλωτα στη συγκεκριμένη λοίμωξη είναι και τα παιδιά, καθώς σύμφωνα με μελέτες από τις ΗΠΑ, τα παιδιά ήταν ευάλωτα σε ποσοστό 13,4% πέρυσι τον Σεπτέμβριο, ενώ στοιχεία από τα τέλη Αυγούστου φέτος, δείχνουν ότι τα παιδιά προσβάλλονται σε ποσοστό 22,4%. Έτσι, τον φετινό χειμώνα περιμένουμε περίπου ένα στα τέσσερα περιστατικά να αφορά παιδιά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εντωμεταξύ τα ελληνόπουλα ως παιδιά πρέπει να εμβολιαστούν για τα παιδιά των μεταναστών ούτε λόγος!

  2. ΚΥΡΙΕ ΓΩΓΟ,
    ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΛΟΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΠΛΑ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ. Η ΛΕΞΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ Π.Χ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ, ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ, ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΛΠ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ. ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΠΩΣ Π.Χ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ. ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  3. Απο δω και στο εξης το αφηγημα σας καταρρεει πληρως παλιο τρομπα!!!!!!

  4. Για να πάνε να τρυπηθούν τα παιδιά πρέπει να «είναι ευάλωτα» ,αλλιώς γιατί να πάνε;

Comments are closed.