Αδιανόητη κτηνωδία στην Αργολίδα: Πέταξαν σε ρέμα σακούλα με νεογέννητα κουταβάκια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η σακούλα στο ρέμα του Γυμνού Αργολίδας ήταν κλειστή, ώστε τα κουταβάκια να μην μπορούν να διαφύγουν
Αδιανόητη κτηνωδία καταγράφηκε σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, όπου άγνωστοι πέταξαν νεογέννητα κουτάβια σε ρέμα, κλεισμένα μέσα σε σακούλα.

Η σακούλα βρέθηκε στο ρέμα που διασχίζει το Γυμνό Αργολίδας και ήταν κλειστή, ώστε να κουταβάκια να μην μπορούν να διαφύγουν.

Μόλις εντοπίστηκαν, αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο Φιλοζωικός Σύλλογος.

Δείτε το βίντεο από το σημείο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΑΘΑΡΜΑ !!!!ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΣ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΔΕΝ ΘΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΚΟ ΖΩΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!! ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ????ΑΣΕ ΤΙΣ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !!!!

  2. Όλες οι κατάρες, άρρωστιες κλπ να πέσουν πάνω σε αυτούς και κάτι άλλους που κάνουν τα ίδια

  3. Φυλακή και προστιμο στα ζωα που πέταξαν τα κουτάβια !

  4. Αυτοί που τα κάνουν αυτά δεν γνωρίζουν πως τα ζώα έχουν αν όχι ψυχή, που εγώ το πιστεύω, έχουν νευρικό σύστημα και πονάνε; Δεν τα θέλεις τα κουτάβια βρε έκτρωμα, που έπρεπε η μάνα σου να σε κάνει έκτρωση σκατόψυχε, άστα ελεύθερα κάπου που γνωρίζεις πως θα τα φερθούνε ανθρώπινα. Άντε τον νόμο δεν τον φοβούνται γιατί και οι νόμοι απο κάφρους φτιαχτήκανε, δεν φοβούνται την θεία δίκη; Αρρώστιες, ατυχήματα-ευτυχήματα για εμάς ή κάποιον “τρελό” με ψυχή που θα τους σφάξει όπως τους αξίζει; Τόσο σάπιοι πια!

Comments are closed.