Αδιανόητη δήλωση του Νότη Μηταράκη: «Δεν έχουμε κανέναν θάνατο σε μετανάστη» – Πόσο Ισλαμόφιλοι έχουν καταντήσει;

Κοινοποίηση:
μηταρακης

Τον καθηγητή Νίκο Σύψα, ο οποίος είχε δηλώσει ότι οι παράνομοι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό γιατί είναι νέοι, θυμήθηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, καθώς υποστήριξε ότι στις δομές φιλοξενίας δεν έχει πεθάνει κανείς από κορωνοϊό.

Ο υπουργός ερωτηθείς για τα μέτρα που λαμβάνονται στις κλειστές δομές λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού, αναφέρθηκε στην εφαρμογή του σχεδίου «Αγνοδίκη» και σημείωσε ότι «προς ώρας δεν έχει υπάρξει απώλεια ανθρώπινης ζωής στις δομές φιλοξενίας μεταναστών παρά τον πληθυσμό που φιλοξενούν».

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός ισχύουν, τότε υπάρχουν πολλά ερωτήματα.

Αρχικά να σημειώσουμε ότι είναι άγνωστο το πραγματικό ποσοστό εμβολιασμένων στις δομές φιλοξενίας παράνομων μεταναστών. Πριν λίγο καιρό ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, είχε πει ότι έχει εμβολιαστεί περίπου το 20%, όμως οι Γιατροί του Κόσμου τον «άδειασαν» και είπαν ότι έχει εμβολιαστεί μόλις το 2%.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι το ποσοστό εμβολιασμού είναι πάρα πολύ μικρότερο το αντίστοιχο των Ελλήνων. Παράλληλα στις συγκεκριμένες δομές οι συνθήκες υγιεινής και διαβίωσης δεν έχουν καμία σχέση με αυτές των Ελλήνων.

Επίσης, οι παράνομοι μετανάστες που διαμένουν σε δομές δεν τηρούν τα μέτρα για τον Covid-19 (μάσκες κτλ.) ενώ μένουν κοντά ο ένας με τον άλλον. Φυσικά για τεστ… ούτε λόγος.
Πώς γίνεται λοιπόν εκεί να μην υπάρχει ούτε ένας θάνατος και οι Έλληνες να πεθαίνουν καθημερινά από Covid-19;

Τα ΜΜΕ φροντίζουν κάθε μέρα να μας ενημερώνουν για θανάτους νεαρών Ελλήνων με κορωνοϊό και στήνονται με κάμερες έξω από τα νοσοκομεία εάν υπάρξει κάποια είδηση πως κάποιος νεαρός νοσηλεύεται (εάν είναι ανεμβολίαστος βέβαια γιατί εάν είναι εμβολιασμένος δεν αναφέρεται καν η είδηση).

Οι αλλοδαποί έχουν άλλο DNA; Έχουν κάποια συγκεκριμένη ανοσία;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Φωτια να σε κάψει ελεεινο υποκείμενο ποιοι είναι οι ψηφοφόροι σου ποιος Ελληνας ψηφιζει τέτοια πράγματα

  2. Ολοι εμεις φταιμε που τους ανεχομαστε. Να κατεβουμε ολοι στους δρομους, να τους πετυχουμε και να τους στησουμε σε μια γωνια και οχι τιποτα ακραιο.. απλα να τους φτυνουμε

  3. Αυτός ο άνθρωπος, δεν έπρεπε καν να έχει έδρανο. Ας τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν

  4. Πόσους λαθρομετανάστες εμβολιάσατε κύριοι??Για ποιον λόγο στην Κώ και στην Λέρο, φτιάξατε δομές 4000 ατόμων?Πού είναι οι απελάσεις που λέγατε??Τα πρόστιμα θα επιβάλλονται και στους γυφτορομά ενώ των 60,αλλά και στους λαθρομετανάστες?

  5. Προφανως και το συστημα χρειαζεται τους λαθροπιθηκους για επιβητορες ,μιας και οπως μας λενε ο πληθυσμος στη πατριδα μας ειναι “μεγαλης ηλικιας”Λες και αυτη η κατηγορια συνανθρωπων μας Ελληνων δεν εχουν δικαιωματα στη ζωη.Δικαιωματα εχουν μονο οι λαθροεισβολεις. Η πλειονοτητα τους ειναι ανδρες νεαρης ηλικας και ειναι περιζητητοι για τις γεροντοκορες, μπας και κανουν κανενα παιδι να χαρουν και αυτες λιγακι.Ετσι ομως αλλοιωνεται η ταυτοτηα του ελληνα και της ελληνιδας.Δυστυχως ζουμε μερες μηνες χρονια μαυρα, αρκει οι ηγητορες να περνανε μονο αυτοι καλα. η πλεμπα στο βαραθρο

  6. Δεν δεν εμβολιάζονται με το σκεύασμα του θανάτου για αυτό δεν έχουν Οι Ελληνες απο τον φοβο μην κολλήσουν γρυπουλα βαζουν τα δηλητήρια μεσα τους και καταστρέφουν τα αγγεια και αναπνευστικο συμφωνα με τον Sucharit Bhakdi( 45 βραβια) και Luc Montagnier (βραβειο Νομπελ) . Δηλαδη ο Ελληνας απο τον φόβο του και την αμάθεια αυτοκτονεί μονος του . Ο Sucharit Bhakdi λεει σε συνέντευξη του οτι πέθαναν με την 3 δοση παρα
    πολλοι στην γερμάνια και γέμισαν τα νοσοκομεία απο τις παρενέργειες

  7. Αφού δεν τους εμβολιασαν πως θα πεθάνουν τα λαθρο;;;;;; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Η εμβολιολαγνα Κούλα!!!!!

  8. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ… ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ!

  9. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ… ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ… Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ… ΚΟΥΛΑ ΚΟΥΛΑΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ…. ΚΑΤΑΡΡΕΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ….ΜΠΟΛΙΑΖΕΣΤΕ ΕΞΟΝΤΩΝΕΣΤΕ… ΕΝΤΟΛΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ CLAOUS… ΜΠΟΛΙΑΣΕ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ… ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ… ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ… ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ… ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ… ΜΠΟΥΡΙ… ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ… ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ…. ΠΗΡΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ… ΛΑΤΡΗΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥΣ

  10. πιθηκας εγινες………………………………..
    για πηγαινε μια βολτα στηνν χιο
    ψηφο δεν περνεις κακομοιρη……!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

  12. ΚΟΙΤΑ ΦΑΤΣΑ Ο ΚΑΡΙΟΛΑΣ. ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΛΚΕΣ!!!!!

  13. Με λιγα λογια, μας λεει οτι οι ανεμβολιαστοι μεταναστες δεν νοσουν και δεν πεθαινουν!!Δηλ.το εμβολιο δεν χρειαζεται, αρα μας κοροιδευει …!!!Ας προσεχαν αυτοι που τους ακουν και βεβαια τους ψηφιζουν!!!Και θα τους ξαναψηφισουν εννοειται!!!

  14. Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο.
    Είπε: δεν υπάρχουν νεκροί παράνομοι μετανάστες σε ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑΣ.
    Οπότε δεν μας είπε αν υπάρχουν νεκροί ΕΚΤΌΣ ΔΟΜΏΝ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑΣ, δεν είπε πόσα τεστ κάνουν την ημέρα σε παράνομους μετανάστες, δεν είπε πόσοι από αυτούς νοσηλεύονται και πόσοι είναι σε ΜΕΘ. Ακόμα δεν είπε αν έχουν δυνατότητα εμβολιασμού.
    Δεν μας λέει πόσοι είναι οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα και αν “χάνονται”, ιδιαίτερα όταν είναι παιδιά.
    Στον Έβρο έπιασαν τα 10 άτομα για ψεύτικα rapid ως επικίνδυνους για την δημόσια υγεία ενώ μπαίνουν κάθε μέρα δεκάδες ή και εκατοντάδες “μετανάστες” παράνομα, χωρίς εμβόλια και τεστ, και ταξιδεύουν για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
    Ο ΕΟΔΔΥ έχει στοιχεία για τους “μετανάστες”(άτομα χωρίς ΑΜΚΑ) αλλά δεν τα δημοσιεύει.

  15. Χαίρεται ο Εβραίος που πεθαίνουν μόνο Έλληνες και όχι οι οπισθογεμιστές τους

  16. Δεν εχουμε θανατο σωστα το ειπε αλλαψωφο,διοτι τα μουσουλμαναρια
    δεν πεθαινουν αλλα ψωφανε.Ουστ απο δω ανανδρε

  17. Μιλάει η πινέζα, χώστε της έναν ”λουκουμά” στο στόμα

  18. Μήπως τους προφυλαει η βρωμιά; Για πληροφορειστε μας, στις χώρες τους υπάρχουν θύματα;

  19. Δηλαδή βρε βλαμμενε???
    Για πες τις αιτίες που δεν κολλάνε άρα δεν νοσούν βαριά άρα δεν πεθαίνουν????
    Όχι τίποτα άλλο,αλλά να μάθουμε κι εμείς να κάνουμε ακριβώς τα ίδια……

  20. Δέν μπορεί κανείς νά βουλώσει τό βρωμόστομα τού κοντόχοντρου Εβραίου;
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.