Αδιανόητη δήλωση μέλους της επιτροπής λοιμωξιολόγων: “Δεν ξέρω αν θα κάνω το εμβόλιο” – Ενώ οι πολίτες θα γίνουν…πειραματόζωα

Κοινοποίηση:
maxresdefault (1)

Σε μία ανησυχητική δήλωση προχώρησε η κ.Βάνα Σύψα η οποία είναι μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων σχετικά με το εμβόλιο που θα παραγγείλει η Ελλάδα

Η κ. Σύψα δήλωσε ουσιαστικά πως οι δοκιμές του εμβολίου έχουν τελειώσει (άγνωστο αν θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Δεκέμβριο που θα έρθει στην Ελλάδα), ενώ η ίδια δεν ξέρει αν θα κάνει το εμβόλιο.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν το εμβόλιο της AstraZeneca είναι αξιόπιστο απάντησε:

«Γι’ αυτό το εμβόλιο υπάρχει επιστημονική δημοσίευση και τα προκαταρκτικά αποτελέσματα είναι θετικά. Αυτή τη στιγμή το εμβόλιο είναι υπό περαιτέρω αξιολόγηση. Θα δοθεί προτεραιότητα στον εμβολιασμό των ευάλωτων ατόμων, δηλαδή των ατόμων με αυξημένο κίνδυνο επιπλοκών σε περίπτωση που μολυνθούν από COVID-19».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν θα το κάνει η ίδια, με την κ. Σύψα αντί να απαντήσει καταφατικά ,όπως θα περίμενε κάποιος, να δηλώνει πως δεν ξέρει, χωρίς να διευκρινίζει τους λόγους.

«Δεν το έχω σκεφτεί προς το παρόν, δεν ανήκω στις ομάδες που θα προτεραιοποιηθούν. Θα το έκανα κυρίως για να προστατέψω ευπαθή άτομα στο οικογενειακό μου περιβάλλον, αν και λογικά εκείνα θα το κάνουν πριν από εμένα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Η δεσπηνίς Συψα δέν τρώει κουτόχορτο.Δέν θέλει νά γίνει Σηψα.
    Γιάννης Λάκων

  2. Δοξυκυκλiνη και ιβερμεκτίνη ,αποτελεσματικό σχήμα στην Ινδία, στην Αυσταλία, στην Κίνα
    Συνολικό κόστος θεραπείας λιγοτερο από 4 ευρω
    Γιατί τίποτα δεν αναφέρουν οι έγκριτοι επιστημονες γι αυτά τα παλιά αποτελεσματικά φαρμακα για την λοιμωξη covid 19;
    Κ.Σιακαβέλλας

  3. Αφου θα της δώσει ο μπαμπακας της το αγαπημένο του remdesivir τι να το κάνει το εμβολιο;

  4. Όλο το Συψαίικο στο πανεπιστήμιο….

    1. Μονο το Συψαιϊκο;Βαλε και το Γιαμαρελαιϊκο και πολλές άλλες φαμιλιες μεγαλογιατρων.Βουλη έγινε και το Πανεπιστήμιο.

  5. Όχι κυρία μου! Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ως εργαζόμενη στον τομέα υγείας, ανήκετε στις ομάδες υψηλού κινδύνου για νόσηση από κορονοϊό και διασπορά στους ασθενείς. Η αναφορά σας κρίνεται από αφελής ως παρεξηγήσιμη και δημιουργεί αμφισβητήσεις και προβληματισμούς στην κοινότητα. Καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε…

  6. Ενταξει τωρα που ερχεται χειμωνας ερχετε καθοδικη πορεια μαλιστα το ακουσαμε και αυτο… οπως και οτι το καλοκαιρι θα εχουμε μειωσει λογο της ηλιακης ακτινοβολιας… πολλη θεωρια κανει κακο
    Οι γιατροι στα νοσοκομεια ξερουν…. αυτοι που αντιμετωπιζουν καθε μερα περιστατικα εκει να ρωτατε .

  7. Το ρώσικο εμβόλιο είναι αποτελεσματικό, ΔΕΝ προκαλεί παρενέργειες, ούτε μείνει τον μέσο όρο ζωής των ανθρώπων και πολεμά με επιτυχία τον κορονοιό-κατασκεύασμα της ΝΤΠ και είναι πιο αποτελεσματικό από το εμβόλιο της ΝΤΠ που θέλει να φέρει η κυβέρνηση ΝΔ που θέλει να σκοτώσει τον ελληνικό λαό για να τον αντικαταστήσει με λαθρομετανάστες με εντολές της ΝΤΠ.

    1. Και το ρωσικό και το άλλο είναι τα ίδια σκ@τά.Και τι προλαμβάνουν και καλά;Τον κοροιδοϊό;Χαχαχαχαχα να τα κάνετε και στην υγειά σας,κορόιδα.

  8. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΣ ΛΑΟΣ…..ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ…

  9. Το εμβόλιο αυτό που έχει 4 δηλητήρια και το τσιπ και στα 4 χρόνια πεθαίνουν οι άνθρωποι όταν κάνουν αυτό το εμβόλιο της ΝΤΠ να το κάνουν πρώτα ο Κούλης και όλοι οι νουδούληδες της κυβέρνησης ΝΔ και οι λοιμοξιολόγοι και όλοι αυτοί που πήραν εκατομμύρια ευρώ από την κυβέρνηση ΝΔ.

  10. Μας κοροιδευουν ψιλό γαζί δεν υπάρχει εμβόλιο παρα μόνο τσιπάκι αυτοί ήδη εινΙ τσιπαρισμενοι βάλτε επιτέλους το μυαλό σας να δουλέψει είμαστε παρα πολυ έξυπνος λαός

  11. Ούτε οι πολιτικοί ούτε οι μεγαλοδημοσιογρ;φοι ούτε οι ίδιοι οι λοιμοξιολόγοι πρόκειται να το κανουν. Ξέρουν το καλό τους δεν είναι ανόητοι. Το δικό μας το καλό όμως μας το έχουν φυλαγμένο για το τέλος όταν θα μας τρυπήσουν με το στανιό!

Comments are closed.