Αδιανόητα καψόνια από τον μάνατζερ της συμφοράς Ψινάκη! Τα «πέτρινα χρόνια» γνωστού τραγουδιστή που κατάντησε να φάει… σκυλοτροφή

Κοινοποίηση:
1

Αμέσως μετά τη διάκρισή του σε μουσικό διαγωνισμό ανέλαβε να τον μανατζάρει ο Ηλίας Ψινάκης, αλλά απ’ ότι φαίνεται και δυστυχώς για τον καλό ομολογουμένως τραγουδιστή, δεν κατάφερε και πολλά…


Ο Σταύρος Κωνσταντίνου σε συνέντευξη του στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” αποκάλυψε ότι για ένα χρονικό διάστημα δεν είχε καθόλου χρήματα με αποτέλεσμα να δοκιμάσει μέχρι και… σκυλοτροφή.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. …Παραφράζοντας την κυριολεκτική έννοια της λέξεως και αξιοποιώντας τον όποιον συνειρμόν προκαλεί η είσοδος μιας ράβδου μήκους 3 μέτρων (μάκτρον) εις την οπήν πυροβόλων όπλων των τεθωρακισμένων οχημάτων και η παλινδρόμησις της ράβδου ταύτης με σκοπό την λίπανσην του εν λόγω πυροβόλου, αναρωτιέμαι τι να υπονοεί ο σχολιαστής!

  2. Παντού υπάρχει εκκλησία και συσσίτια εκκλησίας καθημερινά, τον ρώτησε κανείς από τους δήθεν δημοσιογράφους άμα απευθύνθηκε, πότε απευθύνθηκε, που απευθύνθηκε, τι του είπαν και τι έγινε; δεν τον ρώτησε κανείς τι στιγμή που σε αυτά σιτίζονται άτομα ότι να ναι γιατί η εκκλησία δεν ζητά ταυτότητες και ότι άλλα δικαιολογητικά. Το να λες διάφορα για α προκαλέσεις οίκτο και την προσοχή των άλλων τι στιγμή που δεν ευσταθεί τίποτα γίνεσαι γελοίος και γελάνε και οι κανονικοί άνθρωποι που είναι αξιοπρεπείς και δεν έγιναν γελοίοι λέγοντας αυτά, μιας και απευθύνθηκαν στη εκκλησιά και σιτίστηκαν κανονικά κάθε ημέρα.

  3. Αντί να πάρει σκυλοτροφή για να φάει γιατί δεν έπαιρνε ένα πακέτο μακαρόνια; Πιο φτηνά θα του ερχόταν.

  4. Ξιφομαχίες που παίζανε… Κύπριος κιόλας;; Πρέπει κάθε μέρα να πέρναγε μάκτρο την ροδέλα του Ηλία..Και το αντίθετο φυσικά.. Έχει χτίσει καριέρες και καριέρες ο μαστρολιάς.

  5. εκει δεν εχουν χωραφια ντε και καλα τραγουδιστης ?

Comments are closed.