Αδερφός θύματος στα Τέμπη για τις εκλογές: «Μας ρίξατε ταφόπλακα»

Κοινοποίηση:
τεμπη

«Δε βγαίνει φωνή να μιλήσω για Τέμπη μετά την ταφόπλακα που μας ρίξατε» γράφει σε ανάρτησή του ο αδερφός του αδικοχαμένου Βάιου Βλάχου που άφησε την τελευταία του πνοή στο τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Βλάχος, αναλύει το αποτέλεσμα των εκλογών ανάλογα με τα ποσοστά: «40% έριξε ψήφο ντροπής, θέλει αυτή τη ΝΔ αλλά ντρέπεται να το παραδεχτεί. 40% έριξε ψήφο σιωπής, δε θέλει ΝΔ αλλά ούτε θέλει και αντιπολίτευση στη ΝΔ. 20% έριξε ψήφο αλλαγής, και λέτε ότι αυτό φταίει» έγραψε σε ανάρτησή του και έκανε λόγο για «δυστοπία».

Υπενθυμίζεται ότι στις Σέρρες, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο πρώην υπουργός που φώναζε από το βήμα της Βουλής ότι είχε μεριμνήσει για την ασφάλεια των τρένων, μόλις λίγες μέρες πριν από την πολύνεκρη σύγκρουση, βγήκε… πρώτος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δυστυχώs οι κωλόγεροι νοιάζονται μόνο για τη σύνταξή τουs.Tα κομματόσκυλα οι δημόσιοι υπάλληλοι για καμια αύξηση μισθού.Τώρα που θα το κάνετε παντοδύναμο θα φάτε καλά.Θα πάρετε από τα τρία το μακρύτερο παλιομαλάκεs.Θα υποφέρω κι εγώ παλιομαλάκεs που πήγατε και τον κάνατε πανίσχυρο αλλά τουλάχιστον έχω ήσυχη τη συνείδησή μου.Αφού απέκλεισαν το κόμμα Έλληνεs,το έριξα στο Βελόπουλο.Toυλάχιστον για την ώρα μιλάει πατριωτικά και σκέφτεται το τόπο και το λέει δημόσια.Τώρα αν μετά μαs τα γυρίσει τί να πω, όλα παίζονται.Τότε θα πάω να μείνω στη Τουρκία και θα ψηφίζω τον Ερντογάν.Τουλάχιστον αυτόs είναι πατριώτηs για τη χώρα του.

  2. Κολογεροι εκεί στις Σέρρες…Τους έδειξε ο Κόκκαλης στο YouTube μόνο για την σύνταξη τους ενδιαφέρονται…Μποίκοταζ στα προϊόντα των Σερρών…Έχετε βάψει τα χέρια σας με αίμα…ΚΑΙ τα παιδιά σας μετανάστες έξω θα φύγουνε ρε…

  3. Ζώα Σερραίοι!!!! Τα παιδιά σας θα έπρεπε να ήταν στο τρένο.

Comments are closed.