Αδερφή 44χρονου προπονητή: «Αν τον κοιτάξω θα καταλάβω αν το έκανε, είχε οικογενειακά προβλήματα»

Κοινοποίηση:
μαλακας

Τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η οικογένεια του προπονητή ταε κβο ντο το γεγονός ότι φέρεται να ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος των αθλητριών του, μια είδηση που έχει «μουδιάσει» το πανελλήνιο, αποκάλυψε η αδερφή του 44χρονου.

Παράλληλα, μίλησε και για τον ίδιο φέρνοντας στο φως τα σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που είχε στο παρελθόν και εκμυστηρεύτηκε πως αν κοιτάξει τον αδερφό της στα μάτια θα καταλάβει αν προχωρούσε στις διεστραμμένες πράξεις του.

Να σημειωθεί πως σε βάρος του προπονητή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη βάση εντάλματος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

«Αντιμετωπίζω την κατάσταση ρεαλιστικά και όποιο κόστος μπορεί να έχει. Είμαι η αδελφή του Α.

Έχουμε “πέσει από τα σύννεφα”. Αν αποδειχθεί αυτό, είμαστε συγκλονισμένοι, τραυλίζουμε όλοι…

Εγώ μία που θα δω τα μάτια του και μία που θα καταλάβω αν τα έχει κάνει. Μετά ας κάνει η δικαιοσύνη τη δουλειά της. Είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω όποιον πει κάτι κακό για εμένα και τη μητέρα μου αν έχει κάνει όλα αυτά ο αδελφός μου.

Είμαστε μια πολύ φτωχή οικογένεια, με ποιότητα και ήθος. Με αγάπη και αφοσίωση έχουμε μεγαλώσει», ανέφερε αρχικά η γυναίκα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως ο 44χρονος έχει αντιμετωπίσει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα στο παρελθόν με την εν διαστάσει σύζυγό του.

«Είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του, είχαμε και άλλα προβλήματα, άσχημες καταστάσεις. Έχουν ένα παιδάκι, ένα αγοράκι 7 ετών. Εκείνη έχει άλλα δύο από προηγούμενο γάμο», ανέφερε η αδερφή του προπονητη.

Τέλος, μίλησε και για την επαγγελματική του δραστηριότητα και για την αγάπη του για το άθλημά του.

«Ο Α. ξεκίνησε από 5 ετών να κάνει αυτό το άθλημα – από εκεί και πέρα άνοιξε τη σχολή του το 2004 – ήμουν και εγώ αθλήτρια, κάναμε και οι δύο πρωταθλητισμό. Ο Α. είχε μπει και στην εθνική ομάδα. Άνοιξε τη σχολή του και θυσίασε τη ζωή του γι’ αυτό το άθλημα επειδή αγαπούσε πολύ τα παιδιά και ήθελε να προσφέρει.

Πολλά παιδιά έφευγαν από άλλες σχολές και πήγαιναν σε αυτόν. Προσέφερε στα παιδιά, ασχολούταν μαζί τους. Τα παιδιά τον αγαπούσαν, ήταν και αυστηρός», εξήγησε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Γυναίκες στην ηλικία του δεν έβρισκε ο μουλος; γ@μω το σπίτι του και το σ@ι του όλο.

  2. ΣΚΑΣΕ ΜΩΡΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΙΚ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

  3. Όλες οι έφηβες ψάχνονται με σιωπηλή μητρική εντολή να δωρήσουν τη παρθενιά τους σε άτομα εμπιστοσυνης.

  4. Βούλωσε το και κρύψου σε καμιά τρύπα,που θές να ξεπλύνεις τον “καλό” και “σωστό” αδερφό σου.Τυχερή είσαι που δέν έκανε τα ίδια σ’εσένα την ίδια ή και στα παιδιά σου άν έχεις,γιατί τέτοια τέρατα δέν κολλάνε σε τίποτα.

  5. “ειχε προβλήματα με την οικογένεια… δεν τον αφηνε να μαμησει η κυρα” ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ….. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΩΝ ΕΜΠΙΣΤΕΎΟΝΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ…. ΩΡΑΙΑ!!! Γιατι δεν του εδινε το δικο της η αδερφη του????

  6. Ισόβια να τον χώσουν να τελειώνει η ιστορία με τον παρανοϊκό ανώμαλο.

Comments are closed.