“Αδειάζει” τον Ν.Μουτσίνα η ΕΛ.ΑΣ! “Διασπείρει ψευδείς ειδήσεις – Επειδή υπάρχουν και όρια”

Κοινοποίηση:
Καταγραφή-90

Ένωση αστυνομικών κατηγορεί τον παρουσιαστή για αδικαιολόγητη και ευθεία διασπορά ψευδών ειδήσεων


Στο «στόχαστρο» της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς με ανάρτησή του στα social media. H ένωση κατηγορεί τον παρουσιαστή, για αδικαιολόγητη και ευθεία διασπορά ψευδών ειδήσεων, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των αστυνομικών, ο παρουσιαστής κατήγγειλε «κατάχρηση εξουσίας» αστυνομικών εις βάρος ανηλίκου, «καταχρηστική προσαγωγή του στο Α.Τ. Ψυχικού», «προσπάθεια να τον ανακρίνουν για τα χθεσινά γεγονότα και για περιστατικό στην Αγία Παρασκευή» (;) και εντέλει, «επιβολή προστίμου αφού ανάγκασαν τον ίδιο και τον γονιό του να υπογράψουν», καθώς παρήλθε «αρκετή ώρα από την αποστολή SMS».

Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι μετά από επισταμένη και ενδελεχή διερεύνηση της καταγγελίας για το υποτιθέμενο περιστατικό, προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο, πολλώ δε μάλλον κάτι που να αφορά και να συνδέεται με το Α.Τ. Ψυχικού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής:

«Επειδή υπάρχουν και όρια!

Το «γύρο» του διαδικτύου πραγματοποιεί ανάρτηση συγκεκριμένου γνωστού παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών και εσχάτως ηθοποιού με την οποία καταγγέλλεται «κατάχρηση εξουσίας» αστυνομικών εις βάρος ανηλίκου, «καταχρηστική προσαγωγή του στο Α.Τ. Ψυχικού», «προσπάθεια να τον ανακρίνουν για τα χθεσινά γεγονότα και για περιστατικό στην Αγία Παρασκευή» (;) και εντέλει, «επιβολή προστίμου αφού ανάγκασαν τον ίδιο και τον γονιό του να υπογράψουν», καθώς παρήλθε «αρκετή ώρα από την αποστολή SMS».

Μετά από επισταμένη και ενδελεχή διερεύνηση της καταγγελίας για το υποτιθέμενο περιστατικό, προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο, πολλώ δε μάλλον κάτι που να αφορά και να συνδέεται με το Α.Τ. Ψυχικού.

Μετά από αυτό εγείρονται πλέον, εκ των πραγμάτων, σοβαρότατες ευθύνες του εν λόγω παρουσιαστή για αδικαιολόγητη και ευθεία διασπορά ψευδών ειδήσεων, συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου και προσπάθεια δημιουργίας αναίτιας δυσφήμισης ολόκληρης Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του Α.Τ. Ψυχικού, καθώς και στη Διοίκηση του, θέτοντας υπόψη ότι η νομική συνδρομή του Σωματείου προς αυτούς θεωρείται αυτονόητη και δεδομένη. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει, με κάθε κόστος, να αποφεύγονται τέτοιες αστοχίες που δημιουργούν εντυπώσεις άνευ λόγου και αιτίας».

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά:

 

 

anartisimoutsina

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Οι μπατσοι ο ένας καλύπτει τον άλλον…..σίγουρα θα το κάνανε….δίκιο έχει η κραγμενη…..βγήκε η ένωση και το διέψευσε…..σωθηκαμε…..τίποτα βαριά δουλευταραδες από κάνα γραφείο σε κανένα υπόγειο θα είναι και αυτοί….γιατί για μάχιμους δεν τους κόβω.

  2. πρέπει να είσαι αφελής για να πάρεις στα σοβαρά αυτα που ειπε και έγραψε ο γυαλιστερός

  3. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΡΕΙΑ ΛΑΘΩΝ Κ Μ@ΚΙΩΝ ,ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΕΡΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΝΙΚΗ ,ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ Κ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ 5 ΩΡΕΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΑΡΧΟ ΝΤΑΒΕΛΙ

  4. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Ρε τι ψέματα είναι αυτά η αστυνομία δεν κάνει τέτοια πράγματα ποτέ ούτε ηλικιωμένους βαράει

    https://youtu.be/fBEeIhSdw0s

    Ούτε γυναικόπαιδα βαράνε

    https://youtu.be/KpGa9fEqxzM

    Όπως και στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία η αστυνομία ρίχνει δημοκρατικό ξύλο ντροπή να λέτε ψέματα για την δημοκρατική αστυνομία

  5. Υποπτεύου πάντοτε τον θόρυβον· πίθος πλήρης ουδέποτε θορυβεί· ο
    κενός, ορχήστρα ολόκληρος.

  6. Ποιο γλοιωδης τυπος παντελονατος με το ζιπερ απο πισω δεν υπάρχει ….

  7. Κάτι ξέρει ο λαός που λέει **μου φέρθηκε πουστικα**…

  8. Κακια,κομπλεξικια,στριμμενη που κανει δηθεν σατιρα.Ο πιο αχωνευτος πουστης.Καμια σχεση με Τρυφωνα,ο οποιος ειναι συμπαθεστατος.

  9. Οπως ακριβώς μεταχειρίζονται (με το γάντι) τους λαθρό, τους δολοφόνους, τους πρεζάκηδες και κάθε είδους απόβρασμα, το ίδιο κάνουν και με το Μουτσινά. Αντί να του ρίξουν μια μηνυσάρα και να τον εξαερώσουν, δεν τον ακουμπούν καν… Ντροπή!!!

  10. Καλά τα λέει ο Μουτσινας… Όπως ξέρουν όλοι οι “άντρες” σαν και αυτόν έχουν μπεσα και μιλάνε πάντα παντελόνατα…. Μάλλον ζήλεψε που δεν πήραν και αυτόν για ένα σωματικό έλεγχο τα όργανα της τάξης.

Comments are closed.