Αδαμάντιος Μαντής: Σοκάρει το πόρισμα της Τροχαίας για τον θάνατο του πολίστα

Κοινοποίηση:
1

Τι αποκαλύπτει το πόρισμα της Τροχαίας για το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός αθλητής τον Νοέμβριο του 2019.

Φως στις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στο οποίο έχασε τη ζωή του ο πολίστας Αδαμάντιος Μαντής στη λεωφόρο Ποσειδώνος τον Νοέμβριο του 2019, ρίχνει το πόρισμα της Τροχαίας.

Όπως προκύπτει ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στον νεαρό αθλητή έτρεψε με διπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο.

Το αυτοκίνητο του άτυχου πολίστα ήταν ακινητοποιημένο στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με το Star, το επίσημο πόρισμα της Τροχαίας Πειραιά αποκαλύπτει ότι ο οδηγός έτρεχε με 104,62 χιλιόμετρα την ώρα όταν συνέβη το δυστύχημα, ενώ το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στο σημείο είναι τα 40 χλμ. Ενώ δεν υπήρξαν ίχνη φρεναρίσματος.

Στην κατάθεσή του ο οδηγός είχε υποστηρίξει ότι έτρεχε με 70 χλμ. και ότι είδε το αυτοκίνητο στα 100 μέτρα.

«Έκλαψα και από πόνο και από χαρά. Δικαιώθηκε η άποψη που είχα, ότι πήγαινε με ταχύτητα διπλάσια από αυτή που ορίζαν οι σημάνσεις της τροχαίας. Παραβιάστηκε από τον συγκεκριμένο οδηγό οτιδήποτε μπορούσε μέσα στον κώδικα μπορούσε να παραβιαστεί», ανέφερε στο Star η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή.

Το πόρισμα της Τροχαίας παραδόθηκε στις δικαστικές αρχές, ενώ η οικογένεια του πολίστα ετοιμάζει αγωγές κατά του οδηγού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. το αυτοκινητο που ηταν μεσα ο συγχωρεμενος εμεινε στην αριστερη λωριδα…
    ο συγχωρεμενος ανοιξε την πορτα του οδηγου ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ!
    αυτο ηταν δολοφονικο!
    και ολα αυτα σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας!

  2. Όταν κάποιοι κρετίνοι βάζουν παντού στους Ελληνικούς δρόμους όρια από την εποχή των αραμπάδων, πως έχουν την απαίτηση να τα τηρεί ο κόσμος;
    Βέβαια για τους φωστήρες της καρέκλας της τροχαίας, βρήκαν τη λύση. Δυστυχώς, η φαιδρά πορτοκαλέα, έχει πολλούς κλώνους.
    Καλά που δεν είχαν βάλει όριο τα 20 και μπροστά από το αυτοκίνητο να πηγαίνει τελάλης να διώχνει τα …. πρόβατα.
    Ρε, ξύπνιοι, ως συνήθως, στήστε και κανένα ραντάρ……

  3. Και τροχαία πουθενά…..στα γραφεία….έρχεται μετά το τροχαίο…..αλλά τη περιμένεις σε μια χώρα που ο τροχονόμος να σταματήσει αυτοκίνητο μπαίνει ο ίδιος στη μέση του δρόμου…..με κίνδυνο να παρασυρθεί…..ενώ οι άλλες χώρες που έχουν αυτοκίνητα καταγραφηκα φορητά ραντάρ είναι βλάκες δεν ξέρουν…..

  4. Ποιος πάει με 40 σε αυτόν τον δρόμο?ποιος πάει με 40 σε οποιοδήποτε δρόμο σε αυτήν τη χώρα…..

Comments are closed.