“Αδέρφια μας Έλληνες είμαστε δίπλα σας!” Μεγαλειώδης συγκέντρωση συμπαράστασης στην Ρόδο για τα νησιά μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
rodos

Δείτε λεπτομέρειες από την συγκέντρωση.

“MEΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ, ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΓΙΝΕ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ¨ΒΟΛΕΣ¨ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Γ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ (ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ !) ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΟΜΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟ “ΜΠΟΝΟΥΣ” ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ…

ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ !!!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Έρχονται παράνομα και δεν τους ενοχλεί κανένας, παίρνουν επιδόματα όταν στην πατρίδα τους παίρνουν τα παπάρια τους, τσοντάρουν και το επιδοματάκι τους με κλοπές για τις οποίες αν και εφ΄όσον συλληφθούν οι ποινές είναι χαδάκια επειδή είναι δυστυχισμένα, μας έχουν βρεί και λίγο κότες και όποτε γουστάρουν ξεβρακώνουν και καμιά κάμα άμα λάχει, έτσι και τους ακουμπήσει κανένας πέφτουν όλες οι ανωμαλιάρες να τον φάνε, γιατί ορέ να μην πλακώσει όλη η σάρα και η μάρα εδώ, αφού όπως έλεγε και μια ψυχάρα είναι ευπρόσδεκτοι να έλθουν να συζητήσουμε τα κοινά μας προβλήματα.

  2. Παντού συγκεντρώσεις!!!! Φώναξε ρε Στεφο!!!
    Μπράβο στους Ροδίτες αδερφούς.

Comments are closed.