Αγρότες από ΔΕΘ: «Σταγόνα στον ωκεανό των προβλημάτων οι εξαγγελίες Μητσοτάκη- Επιστρέφουμε στα μπλόκα»

Κοινοποίηση:
bloka-trakter_0

Πριν από λίγο η σύσκεψη των παραγωγών ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με εκπροσώπους των διαμαρτυρόμενων αποφασίστηκε κορύφωση των κινητοποιήσεων. Οι αγρότες αναμένεται να επιστρέψουν στα μπλόκα τους μετά την ολοκλήρωση της Agrotica.

«Καμία ουσιαστική βοήθεια από την κυβέρνηση για τα αιτήματά μας. Ο αγροτικός κόσμος είναι σε αναβρασμό. Ο αγώνας τώρα ξεκινάει. Μετά τη ΔΕΘ παίρνουμε τα τρακτέρ μας και πάμε πίσω στα μπλόκα μας» τόνισε σε δηλώσεις του ο αγρότης και εκπρόσωπος επικοινωνίας του Μπλόκου Δερβενίου Κωνσταντίνος Χατζηπαραδείσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τα Καλσον μην σκισετε !!! Οι Οικοδομοι του ΚΚΕ που χαθηκαν αραγε ;;;;;;;;; Δουλεμα ολοι μαζι κ οι Αγροτες του 41% μεσα κ αυτοι !!!! Γιατι μαλωνετε αφου ολοι ξερουμε τι ψηφιζετε ;;;; Για τους Αγροτες του Κωλονησου Κρητη εχετε να πειτε κατι ;;;; Στην Μυστικη Συναντηση με τον Γαμημενο Ανωμαλο θα μας πουν τι αποφασισαν κ λουφαξαν πισω ;;;; Τελος τους 500.000 Λαθρο ξερετε ποιοι τους ζητησαν κ μετα τους ψηφισαν ;;; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ !!!!!!!!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ !!!

Comments are closed.