Αγριος καυγάς μεταξύ Βελόπουλου και δημοσιογράφου: «Είσαι καραγκιόζης και καραγκιοζοπαίχτης» – «Πάρτον από δω γιατί θα τον πάρω σηκωτό τον καημενούλη του χιλιάρικου» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
lyrtsogiannis-velopoulos-750x430

Kαυγάς ξέσπασε στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra μεταξύ του Κυριάκου Βελόπουλου και του δημοσιογράφου Θανάση Λυρτσογιάννη που συμμετείχαν στο πάνελ.

Ο Βελόπουλος μίλησε για δημοσιογράφους που λένε τα δικά τους “και καλά κάνουν, τη δουλειά τους κάνουν”, με τον Θ.Λυρτσογιάννη να παρεμβα΄νει και να κάνει λόγο για “αθλιότητες Βελόπουλου”.

Από κείνη τη στιγμή τα “αίματα άναψαν”, με τους δύο άντρες να ανταλλάσσουν βαρείς χαρακτηρισμούς και τον Αιμίλιο Λιάτσο να αδυνατεί να επαναφέρει τη συζήτηση σε τάξη.

“Γραφικούλη”, “ανόητε”, “ηλίθιε”, “βλάκα”, “ηλίθιε”, “καραγκιόζη”, “καραγκιοζοπαίχτη”, “υπάλληλε”, “πήγαινε να πάρεις το payroll σου”, “κάτσε κάτω βρε κοντέ”, “ντροπή σου”, “νούμερο”, “Θα τον πάρω σηκωτό τώρα, τον καημενούλη του χιλιάρικου” ήταν μόνο μερικά από τα λόγια που αντάλλαξαν Βελόπουλος και Λυρτσογιάννης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. @ΡΧΙΔΙ@ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ ΜΕ ΔΥΟ Κ@ΥΛΙΑ ΔΑΝΕΖΙΚΑ ΒΕΛΟΜΠΟΥΛΕ…. 2,6 ΤΑ ΕΚΑΤΟ…..ΒΕΛΟΜΠΟΥΛΕ..

  2. Αν ο Βελοπουλος βλέπει τόσο απαξιωτικά τους ανθρώπους του χιλιάρικου, ( ΔΕΝ λέω για τον δημοσιογράφο), φαντάσου πως βλέπει εμάς των 540€. Και φαντάσου πως μας βλέπουν οι μαθουσαλες της πολιτικής, που έχουν χορτάσει κ τα δισέγγονα τους. Αυτά.

  3. Ο/Η ΕΛΕΟΥ ΘΕΟΥ ΑΓΙΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ λέει:

    ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ !!! ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!

  4. Όταν το θράσος περισσεύει και η κουτοπονηριά ξεχειλίζει, τότε εμφανίζονται στην κοινωνία μας νοσηρά φαινόμενα άκρως παρακμιακά με την μορφή ακόμη και πολιτικού σχηματισμού.Πολιτικού δηλαδή κόμματος που ευαγγελίζεται δήθεν την Λύση του Ελληνικού μας προβλήματος…..η Ελληνικη Λυση του Βελοπουλου……….

    Ο ανθρωπος αυτος ο Κ.Βελοπουλος που είναι πραγματικό ταλέντο στις κωλοτούμπες και η οποία μετά από μία γόνιμη πολιτική θητεία στο ΠΑΣΟΚ, το ΛΑ.Ο.Σ. και την Ν.Δ. κατέληξε να ηγείται ενός κόμματος επιδιώκοντας την λύση των προβλημάτων της Πατρίδας μας με την βοήθεια της Παναγιάς, των μοναχών του Όρους, αλλά προπαντός με την δική μας ανέχεια, απερισκεψία και ελαφρότητα.

    1. Oχι κύριε..Παρακμή είναι το μόρφωμα που ψηφίζεις εσύ,και καταλάβαμε όλοι ποιό είναι..Διάβασε τρολάκι το πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης το οποίο έχει 290 σελίδες,στο site του κόμματος και μετά σχολίασε.Ελληνική Λύση,και θα είναι η μεγάλη έκπληξη στις εκλογές,με το μεγάλο ποσοστό που θα πάρει.

      1. Κλεμμένο το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής έχει ο βελοπουλας. Και μόνο που ψήφισε μνημόνιο 1, θα φάει πολύ μαύρο ο κεραλοιφας

  5. Δεν θα πω για τους εμπλεκομενους,θα πω για αυτων που κανει τον δημοσιογραφο,πιο ανοητο,πιο αχρηστο δεν εχω δει,φανηκε οτι ειναι του συστηματος,και πουλημενος,,που καποτε ηταν απεναντη τους, και το συμπερασμα ειναι τι;οτι ολοι εχουν την τιμη τους,

  6. *1)Με τι εχει μπλεξει αυτη η χωρα;…
    Επειδη μου εκανε εντυπωσιν το ονομα του πατροs Βελοπουλου Κυριακου(ξερετε του τηλε-πωλητη κηραλοιφα),του οποιου το ονομα ειναι Ιωσηφ!
    Δεν ειναι κακο να εχει εβραικεs ριζεs διολου.
    Μα γιατι δεν το λεει;
    (Υπαρχει Λυση Για Την Κριση)
    Τι θελει να πει ο…ποιητηs;Τριγωνα,η σχολη των Αθηνων,χερια που αναζητουν τον ηλιο τον ηλιατορα…
    Και η ονομασια τηs”πνευματικηs-αφυπνιστικηs”επιχειρησεωs του Καδμοs!
    Α,μαλιστα…Ο γνωστοs εκ Φοινικηs…
    Βελοπουλοs το κομμα του:”Λυση”για την Ελλαδα με ολουs τουs σχετικουs συμβολισμουs Ο ηλιοs βεργιναs,γραναζι μασονιαs,βυζαντινη γραμματοσειρα,πυξιδα,ροδακαs στο κεντρον και κυκλοι…
    Αυτα προs το παρον…
    *2)Νεα παραιτηση-βομβα για το κομμα του Βελοπουλου:Οι βαρυτατεs κατηγοριεs και οι αιχμεs που”καινε”την Ελληνικη Λυση!
    Μια ακομα παραιτηση και μαλιστα με βαρυτατεs κατηγοριεs επληξε το κομμα του Κυριακου Βελοπουλου.Ο λογοs για τον πρωην Αστυνομικο Διευθυντη τηs Ευβοιαs,Λαμπρο Χουλιαρα,ενα απο τα πιο ισχυρα και δυνατα στελεχη τηs Ελληνικηs Λυσηs,ο οποιοs στην επιστολη παραιτησηs του αναφερει για ελλειψη ηθικων αξιων και η οικογενοιοκρατια στο κομμα!
    *3)Τι ειναι τουτοs ρε…
    Σοβαρεs καταγγελιεs για τον Κυριακο Βελοπουλο εκανε ο Νικοs Ραπανακηs,ο οποιοs αποχωρησε απο την Ελληνικη Λυση!
    Οπωs γραφει το MarketNews ο γνωστοs επιχειρηματιαs αποκαλυψε οτι ο Βελοπουλοs τον αναγκαζε να πληρωνει το ενοικιο του πολιτικου του γραφειου για να μην τον διωξει απο το κομμα,με αποτελεσμα να χρεωθει 10.000-15.000 ευρω!
    Παραλληλα ο κ.Ραπανακηs εκανε λογο για νοθεια σε ψηφοδελτια των Ευρωεκλογων με σκοπο την προωθηση συγκεκριμενων ατομων,ενω χαρακτηρισε”μαιμου”τιs εταιρειεs που ισχυριζεται οτι εχει ο κ.Βελοπουλοs!

  7. Χαχαχαχα…τρεμουν τον βελοπουλο κ ειναι ανερχομενη δυναμη…τι αλλο θα ακουσουμε κ θα δουμε…ο νεολαιος του πασοκ που πηγε στο λα.ος (what the fuck) κ οταν το καραβι βουλιαζε ο αγωνιστης πατριωτης μαζι με αλλους δυο αγωνιστες πατριωτες που ψηφισανε υπερ ισλαμικου τεμενους κ αλλων προδοτικων νομοθετηματων πηδηξανε σαν τα ποντικια στην χαβουζα της ν.δ…απο εκεινη την εκλογικη διαδικασια ο βελοπουλος πηρε τα γνωστα κ μετα εβγαινε στην εκπομπη του κ εκραζε τους παντες…μετα εγλυφε τους χρυσαυγιτες κ τωρα επειδη ο ελληνας ειναι γνωστος για το αλτζχαιμερ που εχει το ξαναπαιζει πατριωτης με επιστολες του ιησου κ θεραπειες για την καραφλα…αλλα ο ελλην τον ψηφιζει…τι αλλο να πω…ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ..δν φταιει κανενας αλλος..μονο ο ελληνας ψηφοφορος φταιει..μονιμως ψηφιζουμε ολους τους σαπιους που στηριζει το συστημα..μπραβο μαλακα βολεμενε ελληνα αφου ψηφισες τον τσιπρα κ εγκληματισες κατα των μελλοντικων γενεων ψηφισε κουλη (μητσοτακη κ βελοπουλο) κ ολα τα σαπια κομματα..μετα θα κλαιγεσαι αλλα καλα να ΠΑΘΟΥΜΕ…

  8. Γελάσαμε και σήμερα. Και όπως λέει και η παροιμία ” Σκυλί που γαυγίζει, δεν δαγκώνει ”
    Ο νοών νοείτω….

  9. οπως και να το κανουμε οι δημοσιογραφοι ειναι τυφλα στρατιωτακια κουρδιστα βελοπουλε και εσενα δεν θα σε ξανακαλεσουν ποτε γιατι ολο αυτο ηταν στημενο οπως τοτε με τον κασιδιαρη για να μην τους παρουσιαζει κανεις συμπερασμα ολα τα καναλια ειναι ενας βοθρος και λογικα και οι παρατρεχαμενοι μαζι δυστηχως σε αυτην την δηθεν δημοκρατικη χωρα ( του κ@λου) δεν υπαρχει ελευθερια λογου

  10. Tρέμουν τον Βελόπουλο οι πληρωμένοι δημοσιοκάφροι συριζοταλιμπάν,γιατί η Ελληνική Λύση είναι η ανερχόμενη δύναμη μέσα στη βουλή.

    1. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΧΕΣΤΕΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ-ΛΑΟΣ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ.
      ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΜΑ….ΑΣ.

      1. Σταμάτη παό το ΛΑΟΣ έφυγε το 2012,γιατί δεν συμφωνούσε με με το κόμμα.Με την ΝΔούλα δεν συνεργάστηκε,αν και το έδινε ο Σαμαράς θέση ευρωβουλευτή,αλλά ο Βελόπουλος του είπε Οχι..Από το 1992 τα έλεγε ο Βελόπουλος για την Μακεδονία,τον πήγαν δικαστήρια οι “μακεδόνες’του ουράνιου τόξου,όταν εσύ κοιμόσουν με τα τσαρούχια..Δεν είσαι ούτε μια τρίχα από τον Βελόπουλο,τρολάκι..Εσύ είσαι η επιτομή της μαλ@κιας,γιατί σχολιάζεις χωρίς να έχεις ιδέα.

        1. Ο βελοπουλας ψήφισε μνημόνιο 1 και μας έβαλε στα βάσανα που περνάμε. Επίσης φρόντισε πριν ψηφίσει να βγάλει τα λεφτά του στη Deutsche Bank. Είναι τελειωμένος.

    2. Σιγά σιγά από την πολύ δύναμη μην κλάσεις

Comments are closed.