Αγρίνιο: Παρέμβαση εισαγγελέα για τις συνθήκες θανάτου του Μητροπολίτη Κοσμά

Κοινοποίηση:
kosmas_aitwloakarnanias

Έρευνα για τυχόν ευθύνες όσον αφορά στον θάνατο του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Κοσμά, που άφησε την τελευταία του πνοή στον Ευαγγελισμό ύστερα από πολύημερη νοσηλεία στη ΜΕΘ, φαίνεται ότι διερευνούν οι εισαγγελικές Αρχές.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα sinidisi, η εισαγγελία Αγρινίου εξετάζει εάν υπάρχουν ευθύνες για την καθυστερημένη μεταφορά του στο νοσοκομείο, παρότι είχε εμφανίσει σοβαρά συμπτώματα του κορωνοϊού.

Έχουν ήδη κληθεί συγκεκριμένα άτομα προκειμένου να διευκρινίσουν ποιος είχε την ιατρική ευθύνη για την παραμονή του στο σπίτι του από την ημέρα που διαγνώστηκε θετικός, έως τη στιγμή που διακομίστηκε στο νοσοκομείο, σε άσχημη κατάσταση.

Στόχος της έρευνας είναι να φανεί εάν η παραμονή στο σπίτι ήταν επιλογή συγκεκριμένου προσώπου ή προσώπων, πέραν του ιδίου και κατά πόσο αυτή στέρησε πολύτιμο χρόνο με αποτέλεσμα τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας του που ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αναστραφεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΑΛΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΠΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΜΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΜΑΡΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ

  2. Τον εφαγε λαχανο το συστημα! Τα μονοκλωνικα που ητανε? Εδω το Χριστοδουλο καθαρισανε που συσπειρωνε ολο τον Ελληνισμο! Βοθροι της μεταπολιτευσης του κωλου που γεμησανε τα πορτοφολια τους και καταστρεψανε την Ελλαδα!
    Η χουντα και ο Γλυξμπουργκ τους φταιγανε!
    Ναμαστε καλα να χαιρομαστε το νεποτισμο της παγκοσμιοποιησης!

Comments are closed.