Αγράμματος, αγενής, άξεστος, ανάγωγος, απολίτιστος! Η έσχατη παρακμή μιας χώρας να έχει τέτοιο πρωθυπουργό – Δείτε ΦΩΤΟ και θα καταλάβετε!

Κοινοποίηση:
1

Σε μια πολιτισμένη αξιοπρεπή χώρα δεν θα ήταν ούτε κλητήρας σε περιφερειακή υπηρεσία.

1

πηγή: skeftomasteellhnika.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΤΕ , ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ , ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ,ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ – ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ … ΦΟΥΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ , Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΑΣ Είναι δηλωτικό ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ , ΤΟ Θέλουν δεν το Θέλουν.

  2. ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΚΙΤΗΣ

  3. ΨΕΥΤΗΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΑΓΕΝΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΩΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ.

  4. Εκπροσωπεί ένα μεγάλο κομμάτι αγραμμάτων άθεων αγενων ελληνόφωνων ψευτοπροοδευτικων κομματοσκυλων.Ο πρωθυπουργός που στην ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου,σταυρώνει τα χέρια στα αχαμνα του……….

  5. Ο τύπος είναι απελευθερωμένος , έχει ξεπεράσει όλες τις αστικές, τυπικές συνήθειες που απασχολούν όλους εμάς τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς…..Ούστ από δώ σίχαμα !!!

  6. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΥΓΕΝΕΙς?
    ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΠΟΡΕΙΣ Η ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΣ ,Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ

  7. Που να μαθει τροπους…γι αυτο ουτε εξω απο τους σταβλους του Μπακιγχαμ δεν τον αφηνουν να περασει…..

Comments are closed.