Αγνώριστο το Τζέισον Αντιγόνη – Με κυριλέ σακάκι και άλλο όνομα στην ΕΡΤ για ψηφαλάκια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
GIA

Απίστευτο το θέαμα για όσους παρακολούθησαν την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της ΕΡΤ, κατά την οποία παρουσιάστηκε το Τζέισον-Αντιγόνη και νυν Ιάσωνας Δούσης, ως υποψήφιος στο πλευρό της Ρένας Δούρου.

Στη διάρκεια της παρουσίασης του κ. Δούση το τιτλάκι κάτω από το όνομά του άλλαξε.

Ο νεαρός υποψήφιος έχει γίνει γνωστός στο πανελλήνιο ως non binary άτομο καθώς επιλέγει να μην αυτοπροσδιορίζεται με το δίπολο άντρας – γυναίκα.

Ο Ιάσων Δούσης είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή στο ακόλουθο βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Ο πούστης Αντιγόνη. Στο κολοτου και σταρχιδια μας. Ουστ ψωφο.

  2. Κυριες καί κύριοι ο κύριος μας δουλεύει όλους ψιλό γαζακι. Ο εμφανίσιμος νεαρός δεν είναι τίποτα από ολα αυτα που υπερασπίζεται αλλα ολα τα κάνει για τα μάτια του κόσμου είναι οφθαλμοφανές αλλωστε.γιατι λοιπόν αφού υποστηρίζει όλα αυτά που πιστεύει δεν εμφανίστηκε με τα φουστάνια και τα τακούνια για να πολιτευτεί; Γιατί τα αποποιήθηκε;

  3. Ρε τον ψυχανώμαλο ! Προσβάλει και την αξία, την φιλοσοφία, της τραγωδίας του Σοφοκλή ! Τα εξαμβλώματα της φύσης θέλουν και ψήφο…

  4. Κανονικα θα επρεπε να τρως προστιμο καθε φορα που βγαινεις απο το σπιτι σου απο το Υπουργειο Τουρισμου και Περιβαλλοντος.

  5. Ο/Η Ουτε με κεζαπ δεν καθαριζει η οπτικη ρυπανση που προκαλεις... λέει:

    Τι λες βρε οπτικη ρυπανση…

  6. πληρωνουμε την ερτ…για να ακουμε τα κοπροσκυλα,που εχουν μαζευτει εκει και τις πουστρες που προσκαλουνε

  7. Για να δούμε…. πόσοι πούστηδες υπάρχουν…?…εντός & εκτός εισαγωγικών για να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και “αυτόν/ή/ό”………

  8. Η ξεφτιλα σ ολο της το μεγαλειο η καταντια σου ρε φουκαρα!!!!!!

  9. Nazi κανείς ή να μην ζεί?

  10. Γιατί δεν γίνεις με το φουστάνι μωρή πουστρα να δούμε πόσους ψήφους θα πάρεις??????

  11. εκ κατακλειδι,τρελαθηκαμε γενικως. ακου ΤΟ τζεισον αντιγονι. προσβαλει το κοινωνικο συνολο με τις ασυναρτησιες του Ο τυπος.

  12. Ο/Η Να σε βαλω να τρεξεις μαραθωνιο με 10 ποντες γοδες να σε δω εγω τρελα.... λέει:

    Info…εκτος απο το οτι μιλαει καλα Αγγλικα Γαλλικα Ιταλικα….ολα τα αλλα ειναι παπατζες και μπαρουφες …για να τρως παπατζιλικη και να μην δινεις ουτεβστον Παππά…. Αυτα αλλου “ακτιβιστης για τις βηγκαν τα ανθρωπινα δικαιωματα και τα απορα σκυλακια γιατι θα φαει καμια στα ποδια απο βατσινια και θα τρεχει πανω κατω την πατησιων με 10 ποντες γοδες…αλλα ξερω εγω τι θελει…

  13. Δεν σας ειπα …ουτε μαντης να ημουνα….εχει πτυχια αυτος για να σας πουλησει τρελα….νομιζετε αθωοι ανθρωποι οτι ειναι καμια τρελη …καμια ξεφωνημενη….ε ρε το εχει μελετησει το κολπο το εχει και διατριβή στο πανεπιστημιο με αριστα σου λεω….πουλαει τρελα με καρδαρια….και ο διαολος μα αυτον χαμενα θα τα εχει…Αυτος πουλαει για δημοσιοτητα και χρημα και ματαιοδοξια οχι την ψυχη του στο διαολο…την εχει δωσει υποθηκη για δυο ζωες μαζι…και του αντρα και της γυναικας….
    Φανταρος μωρη τρελη με πτυχιο πηγες η και εκει τρελα πουλησες?Στανταρ και εκει τρελα θα πουλησες… σηκωσαν τα χερια ψηλα και οι γιατροι…
    Αν ημουν στρατιωτικος θα σε εβαζα για βλημα στο κανονι να μην σε ταιζω κι ολας…

  14. θα πω τωρα την μαρτυρια μου,επιτελους…… αυτον τον τυπο ,σε ανυποπτο χρονο,τοτε που πρωτοεβγαινε πλεον,εκει το οριοθετω,τον ειχα πετυχει σε ανυποπτη ωρα προς μεταμεσονυχτια,στον δρομο…στο κεντρο των αθηνων. ηταν καπου εκει στη πανεπηστιμιου με ακαδημις,βασικα τον ειχα δει με πλατη καπως να ανεβαινει την ακαδημιας κ να στριβει προς το κολωνακι…. φαινοταν σαν ενα ατομο που γυρνουσε εμφανως απο τη δουλεια του,η’ σαν ενα τετοιο ατομο… επισης συνεχιζω κ σας περιγραφω δλδ τι μου εβγαλε ολο αυτο. οπως ειπα… μου εδειχνε ενα ατομο που γυρναγε προφανως στο σπιτι του,που πηγαινε τετοια ωρα δλδ,οχι μονο απο αυτο,αλλα κ κατι κρατουσε στο χερι του,κατι σαν συνεργα της δουλειας,εχετε δει τι κουβαλα,οποτε,κατι τετοιο ,κατι ρουχινο ισως, εν κατακλειδι δλδ..οπως τον εκοψα αυτο το τυπο,μονο για αδελφη…..δε φαινοταν,μονο για τρελος,βασικα εδειχνε κ κουρασμενος καπως. μα,ειπα… αυτο που μου εβγαζε ηταν σαν ενα ατομο που γυρνουσε απο τη δουλεια του σπιτι του…αυτο παρατηρησα…. σα να εκανε περφομιν που λεμε … ο νοων νοειτο. μονο για τραβελο δε τον παιρναγες, δεδομενο αυτο. τωρα… πλεον.. οι ελληνες θ τον κανουον ευεωβουλευτη…….. εν τελει καμια σχεση με τη χαλκευμενη εικονα μιας τηλεορασης………. νεα ταξη πραγματων. ο ελληνας δε τρωει καθολυο κουτοχορτο……………. (χχχαχαχ)

  15. υποτίθεται θα τον ψηφίζαμε επειδή ντύνεται γυναίκα και έχει μούσια, τώρα όχι μόνο ταυτίστηκε με ένα συγκεκριμένο φύλο αλλά και με το βιολογικό του φύλο και όχι με το αντίθετο, οπότε τώρα τί το ιδιαίτερο έχει όταν ο ίδιος ντρέπεται να εμφανιστεί με τον τρόπο που νιώθει πραγματικά αλλά καταπιέζεται από τα στερεότυπα.

  16. Αποφοίτησε από το 2ο Πειραματικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών και την δραματική σχολή της Ρούλας Πατεράκη. Είναι τελειόφοιτος του διεπιστημονικού μεταπτυχιακού προγράμματος «Εκπαίδευση και ανθρώπινα δικαιώματα» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του University College London. Εκλέχθηκε εκπρόσωπος των φοιτητών. Το θέμα της διπλωματικής εργασίας του είναι οι βίγκαν φεμινίστριες της Αθήνας. Διευθύνει τον εκπαιδευτικό οργανισμό Perugia-Τίνα Ζωγοπούλου. Εξέδωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σειρά βιβλίων εκμάθησης για τις περισσότερες από τις ευρέως ομιλούμενες γλώσσες του κόσμου.
    Δραστηριοποιείται στον ακτιβισμό για τα ανθρώπινα και ζωικά δικαιώματα. Είναι το πρώτο άτομο στην Ελλάδα που αιτήθηκε την πλήρη διαγραφή της καταχώρησης φύλου από τα νομικά του έγγραφα. Έζησε κι εργάστηκε για δύο έτη στο Λονδίνο. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

  17. Ρε παιδιά
    Αφού κατάπιε το σύστημα την Αντιγόνη δε γλιτώνει κανείς μας!!!
    Κουρεμένος και κουστούμι το Το
    Μνησθητι μου κύριε!!
    Έλα μ@@ στον τόπο σου

    1. Έλα πουλί στον τόπο σου έπρεπε να πεις.
      Ξανάβαλε το πουλί του και το παίζει άντρας.
      Αύριο θα είναι πάλι η κυραΚατίνα και μεθαύριο το ΟΝ.
      Αλλά σε πια τουαλέτα κατουράει όταν είναι σε δημόσιο χώρο;
      Στην ταυτότητα μπορεί να γράφει ότι θέλει, στην τουαλέτα όμως δεν μπορεί να διαλέξει….

  18. Μην τον εχεις ουτε για χαζο ουτε για τρελο…το εχει σπουδασει και το εχει μελετημενο καλα το κολπο…ξερει πολυ καλα τι κανει…..Αυτος ξεγελαει και τον διαολο ρε μαλακα….

  19. Ο/Η Εμαθες καλα το marketing... απο την δασκαλα σου την Lady Gaga λέει:

    Aχ βρε μωρη πονηρη….ξυπνησαν και τα μωρα…εμαθες καλα την τεχνη του marketing απο την δασκαλα σου την Lady Gaga…θα βαλω τσοκαρα στο κεφαλι δονητες θα κρεμασω στα αυτια θα βαλω πουπουλα στο κολο και θα βγω εξω….θελουν δεν θελουν θα με δουν…θα κερδισω δημοσιοτητα θα το παιξω πονεμενη ψυχη δικαιωμα μου ειναι και μετα θα κατεβω ως πολιτικος να τα αρπαξω….κατσε εσυ καημενε ανθρωπε να προσπαθεις να εισαι ενας ησυχος ανθρωπος χωρις να προκαλεις σπιτι και δουλεια….θα ζεις με τρεις και εξιντα….και ο αλλος με πουπουλα στο κολο να στο παιζει και πολιτικος και να γελαει απο μεσα του και να σε λεει χωριατη βλακα εγω την παιρναω ζαχαρη με την τρελα μου….ερε καταντια…ερε θυματα λαε….τρελα σας πουλαει οχι με τα κιλα..με τους οκαδες και την ζυγαρια μαζι πουλαει αυτος….

  20. Ρε τι χαλι ειναι αυτο.Ολοι αυτοι οι απιθανοι και ανωμαλοι θελουν να τους ψηφησουμε για το καλο μας.Ουστ ρε κοπροσκυλα του κερατα.

  21. βλέποντας τις φωτο με τις καρδούλες στα βυζάκια τις κοτσίδες τα ροζ βρακάκια και τις τρίχες στο σώμα του …….ερωτώ ..ποιον πολιτισμό προάγει το άτομο????

Comments are closed.