Αγνώριστος, με νέο λουκ: Κάθε μέρα στην εκκλησία ο Άρης Σερβετάλης

Κοινοποίηση:
εκκλησια

Ο Άρης Σερβετάλης απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κρήτη και κάθε απόγευμα πηγαίνει στον εσπερινό, εκφράζοντας με κάθε τρόπο την βαθιά του πίστη στον Θεό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Neakriti, o ηθοποιός μένει στο ορεινό χωριό των Καπετανιανών του Ηρακλείου και μεταβαίνει κάθε απόγευμα στις εσπερινές λειτουργίες της Ιεράς Μονής Κουδουμά, ενόψει δεκαπενταύγουστου.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει παλαιότερα ότι σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του είχε ζητήσει τη βοήθεια του Θεού για να σωθεί.

servetalis

Η βαθιά πίστη του Άρη Σερβετάλη
Όπως χαρακτηριστικά είχε υπογραμμίσει «πιστεύω. Κοίταξε, πηγαίνω στην εκκλησία σχεδόν κάθε Κυριακή, όταν μπορώ τουλάχιστον. Δεν είναι θέμα θρησκείας ή θρησκοληψίας, είναι θέμα πίστης. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να μηδενιστείς και να φτάσεις στον πάτο για να ξανασηκωθείς».

Ο ηθοποιός έχει επίσης υποδυθεί τον ιερέα στην ταινία «ο Άνθρωπος του Θεού», η οποία πραγματευόταν τη ζωή και το έργο του Άγιου Νεκτάριου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο/Η ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΗ! ΕΥΓΕ! Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ! ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΑΡΑ! ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ! λέει:

    🙏 ❤ 💜 🧡 💙

  2. Άξιος. Ξεφτίλησες τους υποκριτές εμβολιολάγνους που μίλαγαν για …σύνταγμα και …ανθρώπινα δικαιώματα και αναγνώριζαν ανθρώπινα δικαιώνατα σε κάθε πακιστανό και λοατκι αλλά δεν αναγνώριζαν οι υποκριτές σε αυτούς που αρνούνταν την υποχρεωτική ιστρική πράξη του μπολιού. Τους ξεφτίλησες αγόρι μου αρνούμενος να παίξεις μόνο για μπολιασμένους. Να σε έχει ο Θεός καλά. Την ίδια ώρα, ο αρχιεπίσκοπος λιάπης του εμβολίου αρνιόταν να δει τους απεργούς πείνας υγειονομικούς σε αναστολή, και οι μητρο-μπολίτες συστήνανε το εμβόλιο πιο πολύ και από τον μπουρλά! Οι συγκρίσεις δικές σας! Και να μας πουν αν πήραν και πόσα οι μητροπόλεις που κλείσανε τους Ναούς το Πάσχα γιατί ο τούρκος που του δώσανε την υπηκοότητα έκανε μία …δωρεά στη μητρόπολη πειραιώς του σεραφείμ που τώρα μιλάει για το εμβόλιο ενώ παλιά μίλαγε για τις Πρέσπες!!

  3. Μπράβο Άρη, τώρα είμαστε σίγουροι πως είσαι καλός κι ευσεβής Χριστιανός. Μόλις τελειώσεις από τη Μονή να πας κι από Λιάπη μεριά να σου δώσει κι αυτος καμιά ευλογία ρε άνθρωπε του Θεού. Ευλόγησον.

  4. Κύριε Σερβεταλη μπράβο δειξε το δρόμο σε όλους αυτούς που η ζωή τους είναι Μύκονο Αθήνα αλλά είναι μέσα στη δυστυχία και τα χαπια

Comments are closed.