Αγνώριστη η Μαρίνα Πατούλη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το χωρισμό! Άβαφη και καταβεβλημένη η άλλοτε υπέρλαμπρη «Πατούλαινα»… (Φωτο)

Κοινοποίηση:
πατουλαινα-αφαβη-1280x720

Άβαφη και φανερά καταβεβλημένη, η Μαρίνα Πατούλη έκανε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά την κρίση που περνά στον γάμο της, την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, αλλά και την αποκάλυψη της πως ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης έχει φύγει από το σπίτι τους, εδώ και 2,5 μήνες, δεν ξέρει καν μου μένει και δεν απαντά στα τηλέφωνα και στα μηνύματά της, με αποτέλεσμα οι φήμες για τρίτο πρόσωπο να οργιάζουν.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Αμα τον ψαχνει η γυναικα του και δεν τον βρισκει , φαντασου να τον ψαχνει ο πολιτης …

  2. Εξαιρετική κυρία και κυρίως δεν είναι κομούνα και αριστερή.

  3. Χαχαχαχα ούτε η Ρουλα με τον Αλβανό τόσο. drama…

    Ο Πατουλης πρεπει να είναι όχι απλά έξω φρένων, κάτι παραπάνω. Φαντάσου επι 30 χρόνια να τρως αυτό το μπάζο στη μάπα και όταν επιτέλους τη χωρίζεις να βγαίνει να σε κάνει ρόμπα στα κανάλια.

  4. Τελικά ο χρυσός δεν μας φέρνει πιο κοντά πατούλενα.
    Α και επιτέλους είδαμε την πραγματική σου φάτσα όπως είναι και όχι όπως προσπαθείς να κρύψεις από το πολύ μακιγιάζ…

  5. Αν ήσανται στο εξωτερικό στη θέση της θα είχε κιόλας βρεί νεαρότερο γκόμενο και θα τον έκανε τον άσωτο να γυρίσει σε χρόνο ντετέ αλλά καθώς φαίνεται δεν της κόβει. Κρίμας και βαστιέται ακόμα καλά καθώς την βλέπω.

  6. Συμφωνώ με το τελευταίο σχόλιο, κάποτε ίσως σκεφτεί πόσο τυχερή είναι. Καλύτερα να τη χωρίσει παρά, ως γιατρός, να την δολοφονήσει!

  7. τι δουλεια κανει αυτη;;;; πως θα την βγαλει;

  8. Ότι και να συνεβει κατά την ταπεινή μου άποψη δεν είναι θέμα αυτό να συζητιέται από τρίτους και να εκτίθενται τα προσωπικά ανθρώπων που βρίσκονται σε πολυ δύσκολη κατάσταση. Οποίος και να φταίει υπάρχει μια αθώα ψυχή που μπορεί να αντιληφθεί πραγματα και πληγώνεται.
    Κ. Πατουλη δεν είναι το τέλος του κόσμου. Σε αυτό τον κόσμο μόνοι μας γενιομαστε και μόνοι μας πεθαινουμε. Κατσε σπίτι σου με το παιδί σου και μην σπαταλας τον εαυτό σου χωρίς λόγο. Τα κανάλια τηλεθέαση θέλουν. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!

  9. Δεν έχει πάτο αυτό το ξεφτιλίκι το δημόσιο με τους Πατούλιδες εν μέσω κρίσης και πανδημίας ! Η πολύ Νέα Δημοκρατία βλάπτει την οικογένεια.

  10. Έλα να σε κάνω μάκια κουκλάρα μου εσύ αν ο άλλος δεν ξέρει να εκτιμά το ωραίο

  11. Μια μέρα θα καταλάβει τι τυχερή είναι και ευχόμαστε όλα να γίνονται για το καλό μας. Τώρα μπορείς να κάνει συμφωνίες ενώ αύριο μπορεί να τον πλήρωνε για να φύγει. Οι άνδρες πολλές φορές συμπεριφέρονται σαν πτηνά!

  12. Κατ αρχάς είστε κάφροι των οποίων τη φάτσα πολύ θα ήθελα να δω και να σχολιάσω με τον δικό σας τρόπο. Δεύτερον ένας άνθρωπος στα 52 δεν είναι ηλικιωμένος και τρίτον γιατί έφυγε ο Πατουλης οεο; Η συνέχεια σε τεύχη….

    1. @Ραπτη ΕΚΛΑΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΝΤΟΡΑ.ΑΛΛΗ ΘΙΓΜΕΝΗ ΕΔΩ ΕΠΕΙΔΗ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ

  13. γυρνα πισω γιωργο μου λεει η θεια μαρινα και ξαφνικα ενα δακρυ κυλησε

  14. Λες και βλέπω την Ελενα Ράπτη στα γεράματα.

  15. Στέφανε είσαι ο μόνος που μπορεί να βγάλει την αλήθεια σε εξώφυλλο… Επειδή έχουμε αγωνία… Το κέρατο ήταν του κυρίου ή της κυρίας…;;;

    1. ψοφάς για σκάνδαλα κατινίτσα? Ήρθες στο σωστό μέρος.

  16. Γεια σου ρε Πατουλη με τα βοιτσια σου……..τωρα που ποιασε την καλη δεν κρατιεται…..

  17. Τωρα ναι Άβαφη και φανερά καταβεβλημένη!!
    Αλλα εχετε παρατηρησει οτι οταν ενα ζευγαρι χωρισει,
    η γυναικα μετα απο λιγο καιρο ομορφαινει πολυ ??

Comments are closed.