Αγία Σοφία: Σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας

Κοινοποίηση:
1

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας από μνημείο σε τζαμί, λαμβάνει χώρα αυτήν την ώρα, μπροστά από το Μέγαρο της Παλιάς Βουλής.

Παρόντες στην συγκέντρωση ο Σάββας Καλεντερίδης και ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Και οι δύο μίλησαν από το βήμα για το ζήτημα της Αγίας Σοφίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπογδάνος μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Σήμερα δεν είναι μία ημέρα πένθους. Σήμερα ας είναι μία μέρα αφύπνισης. Είμαι 40 χρονών και καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μου έβλεπα κάποιους να προσπαθούν συστηματικά να αποκόψουν αυτόν τον λαό από τη Βυζαντινή του ρίζα και ταυτότητα.

Να αντικαταστήσουν το γένος και τον οικουμενικό ελληνισμό της ορθοδοξίας με ένα κολοβό έθνος. Με ένα μεταμοντέρνο κράτος που δεν αντλεί τα ανάματά του από την οικουμενική διάσταση του ελληνισμού μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Την ώρα που το σύστημα, προέβαλε με κάθε τρόπο την συγκέντρωση με τον μαιντανό Μπογδάνο, (που ανακοινώθηκε πολλές μέρες μετά τη ανακοίνωση της ΕΛΑΣΥΝ,) και συμμετείχε όλος ο “ανθός” του (μετανοημένοι αναρχικοί, ύποπτοι κατάσκοποι, μέχρι και ..βουλευτές της ΝΔ), η συγκέντρωση των πραγματικών πατριωτών της ΕΛΑΣΥΝ, παρέμεινε στην αφάνεια, από τα ελληνικά ΜΜΕ. Αντίθετα, τα ρώσικα δίκτυα, ακόμα μια φορά -και άνευ πρόσκλησης- παρευρέθησαν στην εκδήλωση, αποδεικνύοντας ότι “ειδήσεις” δεν είναι όσες διαφημίζονται, αλλά όσες δημιουργούν διεθνές πολιτικό αντίκτυπο για τη χώρα.

  2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ!

  3. Ο Αρμαγεδδών τα είπε όλα,όλοι μαζί με την ΕΛΑΣΥΝ για ένα αγώνα πραγματικά για τη σωτηρία αυτού του έθνους που ασελγουν πάνω του κάτι προδότες και Μογγόλοι…

  4. Μπογδάνος ( απο το Ρουμάνικο Bogdan ). Ρουμάνος ηγεμόνας επι τουρκοκρατίας.

  5. Την στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έχει ψηφίσει υπέρ του να δωθούν τα 450 εκατομμύρια ευρώ στον Ερντογάν και να μην υπάρξουν κυρώσεις στην Τουρκία, εσείς. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ” Στηρίζεται ΜΠΟΓΔΑΝΟ? Μόνο ο Ιωάννης Λαγός καταψήφισε την Χρηματοδότηση των Τούρκων! Και μόνο η ΕΛΑΣΥΝ πρωτοπόρα στον Εθνικό Αγώνα σήμερα ήταν στις Επαλξεις για την Αγιά Σοφιά! Κάποιοι το κανεται γαργαρα, γιατί προμοταρεται ΝΔΟΥΛΑ. Τότε μην απορρείται αν θα χαθεί το Αιγαίο και Έρθουν 5ο και 6ο μνημόνιο

Comments are closed.