Αγία Παρασκεύη: Αδιανόητο – Οι γονείς των ανήλικων που βασάνισαν 13χρονο τους… φυγάδευσαν!

Κοινοποίηση:
bouling-2Vu4YQ-1024x616

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με το αδιανόητο περιστατικό που συνέβη στην Αγία Παρασκευή έρχονται στη δημοσιότητα, καθώς οι γονείς των τριών ανήλικων που βασάνισαν 13χρονο τους έκαναν… πλάτες!

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΜΕGA, τόσο οι γονείς των τριών όσο και οι ανήλικοι είναι άφαντοι με το αυτόφωρο να έχει παρέλθει. Μια κίνηση που προκαλεί αλγεινή εντύπωση καθώς αντί να νουθετήσουν τα παιδιά, οι γονείς ουσιαστικά τα φυγάδευσαν!

Μάλιστα, έχει ήδη ενημερωθεί ο εισαγγελέας για τις απειλές που δέχεται ακόμα (!) τόσο το παιδί όσο και η οικογένειά του ενώ με την επανέναρξη των σχολείων να είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα το παιδί αρνείται να πάει επειδή φοβάται!

Κραυγή αγωνίας από τον πατέρα του 13χρονου – «Θέλουμε λύση, το παιδί φοβάται»

Έναν πραγματικό εφιάλτη ζει μια οικογένεια από την Αγία Παρασκευή από τις 2 Ιανουαρίου, καθώς ο 13χρονος γιος τους έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις ανήλικους, οι οποίοι συνεχίζουν να τους απειλούν!

Οι θρασύτατοι ανήλικοι παραμένουν ασύλληπτοι παρά την έκταση που έχει πάρει το θέμα και χωρίς καμία συναίσθηση συνεχίζουν να απειλούν το παιδί και την οικογένειά του.

Ο πατέρας του 13χρονου ζήτησε να βρεθεί λύση συνολικά και όχι αποσπασματικά, ενώ τόνισε πως το παιδί πλέον φοβάται να πάει και στο σχολείο του!

«Πρέπει να δοθεί μια λύση συνολική και όχι αποσπασματικά. Σήμερα το δικό μου παιδί, αύριο κάποιου άλλου. Τον απείλησαν πάλι, τον κάλεσαν από απόκρυψη. Δεν θέλει να πάει σχολείο. Φοβάται. Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση», ανέφερε στο Newsbomb.gr ο πατέρας του παιδιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. 1. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ, ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΩΝ “ΓΟΝΕΩΝ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ SOCIAL MEDIA.
    2. ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ” ΣΧΟΛΕΙΟ” ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΠΕΜΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
    3. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Ή ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΘΟΣΟΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ..
    4. ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΥΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ??????????
    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΣΨΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.

  2. Δώστε περισσότερες πληροφορίες για τους γονείς για να καταλάβουμε για τι κουμάσια μιλάμε. Δεν μπορεί τα μπάσταρδά τους να κάνουν τέτοια πράγματα και αυτοί να τα καλύπτουν.

  3. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΤ΄ ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΝ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΣΑΔΙΣΤΗ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΣΚΥΛΑΚΙ…

  4. Αφού παρήλθε το αυτόφωρο, ας γίνουν πλέον μηνύσεις κατά των γονέων. Ο εισαγγελέας όμως σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να ασκήσει αυτεπάγγελτη δίωξη?

  5. Ουτε ψυλλοι στα αχυρα να ηταν ολη αυτη η αλητοπαρεα , γονεις και τσογλανοι , και δεν μπορουν να τους βρουν!! Συλληψη και αλυπητο ξυλο στους αλητες και χωσιμο στην ψειρου!! Να αφησει η δικαιοσυνη της Μπανανιας τις …φιλεσπλαχνιες και να τους χωσει ολους μεσα!! Αυτοι δεν ειναι ανηλικοι , ειναι αλητες αισχιστου ειδους , που αν τους αφησουν ελευθερους , θα κανουν μεγαλο λαθος και θα αποθρασυνουν τους τσογλανους να διαπραξουν χειροτερα πραγματα!! Φτανει πια με την αλητεια των …..ανηλικων!! Μεγαλη ευθυνη εχουν οι γονεις του κ@λου για την αγωγη που δινουν στα παιδια τους!! Χωρις τιμωρια τα πραγματα θα χειροτερεψουν!! Ηδη εχουν ξεφυγει!!

    1. Σημασία δεν έχει αν είναι Έλληνες ή όχι. Σημασία έχει ότι είναι καθίκια.

Comments are closed.