Αγέλες αδέσποτων σκύλων σκορπούν τον φόβο στο Βελεστίνο

Κοινοποίηση:
skylia

Αντιμέτωπη με αγέλη 7 σκύλων ήλθε μια γυναίκα στο Βελεστίνο την ώρα που περνούσε έξω από το αστυνομικό τμήμα της πόλης. Τη γυναίκα έσωσε διερχόμενος οδηγός που σταμάτησε και την πήρε με το αυτοκίνητό του για να τη μεταφέρει στον προορισμό της.

Το περιστατικό έκανε γνωστό με ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Αποστόλης Παπατόλιας, ζητώντας να υπάρξει άμεση παρέμβαση ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα με τα αδέσποτα που έχουν “φόβος και τρόμος” για τους κατοίκους του Βελεστίνου.

Η ανάρτηση του κ. Παπατόλια:
Τα αδέσποτα στο Βελεστίνο είναι ένα πρόβλημα για τους κατοίκους της κωμόπολης μας σοβαρότατο. Στο παρελθόν είχαμε επιθέσεις σκύλων ακόμη και σε ανήλικα παιδιά που ορισμένες περιπτώσεις αντιμετωπίστηκαν στο κέντρο υγείας Βελεστίνου. Η δημοτική αρχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου δυστυχώς ποτέ δεν έσκυψε στο πρόβλημα για λυθεί, αλλά περιορίζεται σε επικοινωνιακού τύπου ανακοινώσεις για δήθεν παρεμβάσεις.

Σήμερα, συνδημότισα έξω από το αστυνομικό τμήμα Βελεστίνου ήρθε αντιμέτωπη με αγέλη 7 σκύλων και ευτυχώς διερχόμενος οδηγός την πήρε με το αυτοκίνητο του.
Σε κεντρικούς δρόμους διερχόμενοι κάτοικοι, ηλικιωμένοι και παιδιά έρχονται αντιμέτωποι με τέτοια φαινόμενα.

Η λύση φυσικά δεν είναι σε καμία περίπτωση η θανάτωση των σκύλων με φόλες όπως είχε γίνει στο παρελθόν και τότε η δημοτική αρχή δεν έκανε ούτε την στοιχειώδη έρευνα για τις αποτρόπαιες πράξεις.

Χρειάζεται επειγόντως η ουσιαστική παρέμβαση με την συνδρομή των αρμόδιων ιατρών και εθελοντών ώστε να σταματήσει η απαράδεκτη αυτή κατάσταση που εδώ και χρόνια ταλαιπωρεί την τοπική μας κοινωνία πριν είναι αργά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τα σκυλια δαγκωνουν ,οι γατες πανε απο δω και απο κει σε ξενες αυλες και χε@ζουν και κατου@ρουν και κανουν ζημιες σε γλαστρες και φυτα και αυτοι εβγαλαν νομους προς ταλαιπωρεια του διπλανου που δεν εχει ζωα.Θελεις ζωα ;;; Μαντρωσε τα.Τι σου φταιει ο διπλανος σου να μαζευει τα δικα σου σκ@τα ;;; Μαλλον σκ@@τα νομο για ζωα βγαλανε.Τα ζωα δεν εχουν μυαλο.Εσυ που τα εχεις και εσυ που βγαζεις νομους τι εχεις ;;; Αχυρα ;;;

    1. αυτα που εγραψες για τις γατες ειναι το ελαχιστο. σχεδον ολοι που οδηγουμε δικυκλο εχουμε κινδυνευσει απο σοβαρο ατυχημα απο τις γατες

  2. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣTΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΤΥΧΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΓΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ Ο ”ΑΝΘΡΩΠΟΣ” ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.

  3. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΤΥΧΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΓΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ Ο ”ΑΝΘΡΩΠΟΣ” ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.

Comments are closed.