«Αγάπη εκ πρώτης όψεως» ή «σεξουαλική κακοποίηση»;;; Δείτε τον βρωμόπαπα να παίζει με το «πουλ@κι»…ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ στην αυλή της Εκκλησίας!!!

Κοινοποίηση:
Screen-Shot-2021-02-20-at-6.57.58-PM

Σύμφωνα με το greeknewsondemand που δημοσιεύει το παρακάτω αισχρό βίντεο, αυτό που θα δείτε φέρεται να συνέβη στην Κρήτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μετά μύριζε μόνο το χέρι του ή έγλειψε το προϊόν που έβγαλε το Πάκι; Θα ξεράσουμε! Υπάρχει ειδική θέση στην Κόλαση για τους κίναιδους ιερείς, η χειρότερη απο όλες, στον Έρεβο, στο πιο βαθύ σκοτάδι. Βγάλε το ράσο βρε σκουλήκι και κάνε ό,τι θες με τα Πάκι, δεν θα περνάει όμως υποσυνείδητα το μήνυμα στους μωαμεθανούς πως οι εκπρόσωποι του Χριστιανισμού είναι ανώμαλες λέρες, με σκοπό να πετύχει αυτό που θέλει ο διάβολος, τον ξεφτιλισμό της Εκκλησίας στα μάτια των πιστών, την αποστροφή και την απογοήτευση. Μεγάλα εγκλήματα έκαναν πολλοί παπάδες, αλλά θα τα πληρώσουν ακριβά.

  2. Να πάτε τώρα να του φιλήσετε το χέρι,
    χριστιανισμός=απάτη και ακολασία.

  3. Γεμίσαμε πούστηδες και παιδεραστές σ’ αυτή τη χώρα, γι’ αυτό πάει στραβά! Με μηδενική κοινωνική συνοχή και τέτοιους ανώμαλους στην πάσης φύσεως εξουσία, λογικό είναι να αφήσουν να μετατραπεί η χώρα σε αποικία Πακιστανών, Αφγανών και άλλων τριτοκοσμικών!

Comments are closed.