«Αίσχος, ντροπή σας»! Πολίτες γιούχαραν τους γυμνούς ποδηλάτες στην Θεσσαλονίκη [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
breathe-880x450

Πολίτες στην πλατεία Αριστοτέλους αποδοκίμασαν την 13η Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία, το απόγευμα της Παρασκευής στην Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030, οι ποδηλάτες, λίγο πριν την έναρξη, έκαναν καθιστική διαμαρτυρία μπροστά από το δημαρχείο, υποστηρίζοντας πως «ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην ”άσεμνη” έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στην ρύπανση και την βία».

Έπειτα συγκεντρώθηκαν στο πάρκο της ΧΑΝΘ και όποιος επιθυμούσε μπορούσε να κάνει body painting. Αρκετοί, λοιπόν, μετέτρεψαν τα σώματα τους σε «πανό» με συνθήματα υπέρ του «περιβάλλοντος» και της μετακίνησης με ποδήλατο.

Όταν όμως οι ποδηλάτες περάσαν από την Τσιμισκή, στο ύψος της Αριστοτέλους, πολλά άτομα άρχισαν να γιουχάρουν, να αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν «αίσχος» και «ντροπή σας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εμείς πάλι γιατί είδαμε ότι ζωγράφισαν το σώμα τους για να περάσουν μηνύματα ” Black lives matter ” και ότι άλλο παρεμφερές ; ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ . Εδώ η χώρα καίγεται και οι ποδηλάτες βάφονται . Κάνουν διαμαρτυρίες σε χώρα που για αυτούς που γίνονται οι διαμαρτυρίες έχουν πιο πολλά δικαιώματα από τους πολίτες της χώρας .

  2. Κανένας δεν παρατήρησε ότι στα περισσότερα ποδήλατα ελειπαν οι σέλες ?

Comments are closed.