«Αίσχος, αίσχος»! Αυτά συμβαίνουν κύριε Χαρδαλιά όταν «παίζετε» με τον πόνο ανθρώπων! Πήγε στις Κεχριές για τη φωτιά και «τα άκουσε» από τους κατοίκους (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Όπως συνηθίζει σε ανάλογες περιπτώσεις, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, έσπευσε επιτόπου στις Κεχριές Κορινθίας, προκειμένου να διαβεβαιώσει τους κατοίκους ότι όλα είναι υπό έλεγχο.

Μόνο που όχι μόνο δεν κατάφερε να δείξει ιδιαίτερα πειστικός, έτσι όπως απάντησε με το σύνηθες τσαμπουκαλεμένο ύφος του σε κάποιους που έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν για τις όποιες καθυστερήσεις, αλλά τη στιγμή, ακριβώς, που έκλεισε την πόρτα του για να φύγει, ένας απεγνωσμένος κάτοικος όρμηξε οργισμένος πάνω στο όχημα του υφυπουργού και άρχισε να το χτυπά, φωνάζοντας «αίσχος!».

Εμ, αυτά συμβαίνουν κύριε Χαρδαλιά μας, όταν «παίζετε» με τον πόνο ανθρώπων που χάνουν τις περιουσίες τους, που με τόσο κόπο έχτισαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Παιδιά… η φωτιά καίει ακόμα, 23/7. Τώρα πως θα τους πει φιλαράκια, για την λαικη να πουλάει καρπούζια καλός είναι.
    Ο τύπος δεν μπορεί να χωρίσει το αχυρο σε δυο γαιδαρους.

  2. Η θρασύτητα αυτού του γαϊδάρου βγάζει εκτός εαυτού και τον πιο ψύχραιμο.

  3. καλε αυτος γιατι δεν φοραει μασκα το δουλεμα παει συννεφο το συννεφο

  4. NA AΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟΙ ( ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ) ΝΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΦΟΡΜΑ & ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΙΣΟΥΝΕ,
    ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΑΛΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ

  5. Ψηφοφόροι νουδουλες εσείς φύεται βρομοκοματοσκυλα εμπρός τε λουγκρες πρώτη γραμμή να σας δω φλωραδες

Comments are closed.