«Αίσχος» – Χαμός με εφημέριο σε πανηγύρι στη Ζάκυνθο για τους εμβολιασμούς (VIDEO)

Κοινοποίηση:
plitis

Επεισοδιακή ήταν η εξέλιξη πανηγυριού στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα.

Ενώ τελείωσε η δέηση έξω από την εκκλησία και οι παρευρισκόμενοι έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο, ο εφημέριος του χωριού στον λόγο που απεύθυνε στους πιστούς ανέφερε και την μάστιγα του κορωνοϊού που βιώνει η ανθρωπότητα. Την ώρα που ο εφημέριος έφτασε στο θέμα του εμβολιασμού ένας πολίτης άρχισε να φωνάζει διότι εξαγριώθηκε. «Αίσχος, αίσχος, αυτό είναι ντροπή», φώναζε ο πολίτης, ενώ σε μια στιγμή ένα κοντάρι έφτασε στα χέρια του.

Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το γεγονός θεωρήθηκε λήξαν.

Δείτε το βίντεο του zantetimes.gr:

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ίσως ο πάπας να μην πιστευει Αυτά που λέγει.απλα τον μισθό του σκέφτεται μην το. Χασει

  2. Στην Ζάκυνθο έχουν μητροπολίτη τον νεοταξίτη Διονύσιο, ο οποίος καλοσωρίζει τους «προσφυγομετανάστες» και τελεί τρισάγιο στο εβραϊκό νεκροταφείο!

  3. O ιερέας είχε θεία αποκάλυψη πως ο Χριστός του φανερώθηκε και του είπε να κάνει ο κόσμος το εμβόλιο. Respect! Να κλάψει κανείς ή να γελάσει με την κατάντια αυτή. Και το ωραίο είναι πως ο ιερέας μετά καμαρώνει για το κήρυγμα που έκανε!

  4. Κάτι υποκριτές-φαρισαίοι σαν τον συγκεκριμένο νεοταξίτη παπά σταύρωσαν τον Χριστό!!! Και τολμούν οι αντίχριστοι να χρησιμοποιούν, να πιάνουν στο βρομόστομα τους τον Ιησού Χριστό για να περάσουν την προπαγάνδα τους! ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ!!! ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!!! ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ!!!

    Τώρα για τον άλλο τον ΑΡΧΙΜ@ΛΑΚΑ που κρατούσε το κοντάρι με τον σταυρό και την Ελληνική σημαία και επιχείρησε να χτυπήσει το παλικάρι, τα λόγια είναι περιττά!!!

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ & ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ!!!

  5. Κανένας πιστός Χριστιανός Ορθόδοξος δεν θα πρέπει να σιωπά μπροστά σε τούτες τις προκλητικές και ανίερες δηλώσεις από τους ίδιους τους κληρικούς!! Η σιωπή των πιστών σε τούτες τις έσχατες ημέρες είναι συγκατάβαση στην πρωτοφανή αμαρτία που συντελείται!! Ξανασταυρώνουν τον Χριστό μπροστά στα μάτια μας και θα σιωπήσουμε;; ΟΧΙ !! ΟΥΑΙ σε όλους τους σύγχρονους Γραμματείς και Φαρισαίους!! Ο μέγας θεολόγος Χρυσόστομος είχε πει πως “όπως φωνάζουμε σε κάποιον ΑΞΙΟΣ άλλο τόσο μπορούμε να να φωνάξουμε και ΑΝΑΞΙΟΣ, όταν υποπέσει στην αντίληψή μας κάποιο σφάλμα ενός ιερωμένου που αμαυρώνει το ορθόν της πίστεως”!!

  6. Αίσχος νεοταξίτη ιερέα τού σατανά.Καλύψατε τήν φωνή τού λεβέντη μέ κωδωνοκρουσίες.Εμείς οί Ελληνες πατριώτες σέ αφορίζουμε.Ανάξιος Ανάξιος Ανάξιος
    Γιάννης Λάκων

  7. Δεν αντιπροσωπεύετε τον Χριστό βρε τράγοι του σατανά, παιδεραστές, ανώμαλοι, κοιλιόδουλοι, όλα τα σκατά πάνω σας, νομίζετε πως έχετε δύναμη να επηρεάσετε κόσμο. Κάτι γριές και γέρους σοβαροφανείς ψευτοοικογενειάρχες με παρωπίδες, είτε του παλιού πασόκ είτε της νδ σας ακούνε. Αηδία σκέτη που δεν πατάω στις εκκλησίες ακόμα και να με πληρώνουν! Ξέρουνε τώρα και τι θα έλεγε ο Χριστός. Ο Χριστός πιθανόν να τα γκρέμιζε όλα μαζί με τους παπάδες του σατανά. Κλωτσηδόν θα τους πετούσε έξω.

  8. ΠΑΤΕΡ ΘΕΛΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΑΙΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.

  9. Βασικά εάν ο Χριστός ήταν επί της Γης θα έμπαινε μέσα στους ναούς και θα τα έκανε όλα λαμπόγυαλο. Αφού σας έβγαζε τα ράσα και μετά σας πέταγε στη θάλασσα. Υποκριτές φαρισαίοι.

  10. Μπράβο του!!! Όλα τα άλλα αλλά τα ΠΡΟΒΑΤΑ γύρω του, κοιταγαν και άκουγαν ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ, να τους κάνει συστημικό κυρηγμα ο κάθε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!

  11. Τον κωλογερο που πηρε την ελληνικη σημαια να κτυπηση το παλικαρι τον ειδατε?τετοιουs σκατογερουs κρυβει η νεοταξιτικη εκκλησια/Αλλα για αυτουs o χριστοs εδωσε το εμβολιο…Εμφανιστη τον Καμπαλιστη μπιυρλα και του το εδωσε..Εξω και κανειs σε Σατανικεs νεοταξιτικεs εκκλησιεs του παπικου ημερωλογιου.Ο COVID ειναι γριπη και δικειωμα στον καθεναν να κανει η οχι το εμβολιο..ΤΕΡΜΑ ΠΟΙΑ ΩΣ ΕΔΩ ΜΑΣΩΝΟΙ

  12. Αυτό που έκανε το παλληκάρι πρέπει να γίνει ο μπούσουλας για όλους μας. Όπου βρεθούμε και γίνεται αυτή η πλύση του εγκεφάλου να υψώσουμε καταγγελτικό λόγο, να αποδοκιμάζουμε , να μην τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί. Να καταλάβουν όλοι τους ότι δεν θα κάνουμε πίσω. Άνθρωποι εξευτελίζονται, λοιδωρούνται, χάνουν τις δουλειές τους, εκβιάζονται επειδή δεν θέλουν το σώμα τους, ο ναός του Θεού, να γίνει πείραμα.
    Αλληλεγγύη και αγάπη είναι να στέκεσαι δίπλα στον διωκόμενο αδελφό σου.
    Δηλ. Εάν ο ανεμβολίαστος γιατρός μεταδώσει σ έναν καρκινοπαθή είναι εγκληματίας ενώ εάν μεταδώσει ένας εμβολιασμένος είναι ημέρα Τετάρτη.

  13. Μπράβο σου αγόρι μου έχεις κότσια.
    Όχι σαν τους κληρικούς που μόνο κληρικοί δεν είναι αλλά πληρωμενοι υπαλλήλοι του κράτους.
    Τους την χάλασες την προπαγάνδα κ τους έκανες να μην έχουν που να κρυφτούν οι πουλημένοι!

  14. Θα έλεγε ο Χριστός να εμβολιαστούμε…!!! Αίσχος και ντροπή… πολύ καλά τα είπε .! Μπράβο του.!
    Αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη …δυστυχώς …τα άλλα μπε τι έκαναν; κάθονταν και παρακολουθούσαν τα δρώμενα και τα λόγια του Νεο-ταξίτη Παπά… ; ΑΙΣΧΟΣ.
    Καλά σας κάνουν λοιπόν …αφού τους δέχονται ακόμα και δεν τους έχουν πάρει με τις πέτρες ….

  15. Θέλω να δω τον ιερέα κ όλους τους νεοταξιτες αρχιερείς όταν θα φτάσουν να δώσουν την απολογία τους επί του φοβερου βήματος του Χριστού..

  16. “Μπραβο” τους που χτυπανε την κα;μπανα για να μην ακουστει ο πολιτης που ορθως διαμαρτυρεται αλλα , μην τους παραξενεψει οταν οι καμπανες χτυπανε πενθιμα για αυτους που αδιαμαρτυρητα και ανευ έρευνας έκαναν το σωμα τους δοκιμαστικο σωλήνα …

  17. Πάντοτε οι λίγοι έκαναν τη διαφορά!
    Μαγαρισατε τα πάντα,ήταν η απόλυτη αλήθεια που ακούστηκε!

  18. Μπράβο του..αλλά δυστυχώς μόνο ένας!Η προπαγάνδα συνεχίζεται και σε ιερούς χώρους με εντολή Ιερώνυμου..

  19. τι λέει ο παπουλης? αν ήταν ο Χριστός θα μας ελεγε να κάνουμε εμβόλιο ? για πια πίστη μιλάει ο παππάς?

Comments are closed.