“Αίματα παντού. Ένα μπάνιο γεμάτο αίματα”. Ο θεράπων ιατρός του Δ. Παπαμιχαήλ: “Ο ορισμός της λέξης μόνος. Ξεχασμένος απ όλους”

Κοινοποίηση:
papamixail

Μια από τις πιο αποκαλυπτικές μαρτυρίες για το καθημερινό δράμα μοναξιάς που βίωνε ένας τεράστιος ηθοποιός, σαν τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, είχε περιγράψει στο παρελθόν ένας απ’ τους γιατρούς που τον κούραρε στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Στο 30.30 η αφήγηση. Το ερώτημα είναι: Ο υιός του, που ήταν; Οι πρώην γκόμενες που τάισε κάποτε;  Κρίμα να πληροφορούμαστε τόσο εφιαλτικά δράματα, όταν μάλιστα κάποιοι έβγαιναν στα κανάλια και πούλαγαν άλλοι και άλλες έρωτα κι αγάπη κι άλλοι ψυχοπονιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. H σχέση του Δημήτρη με την Α.Γ. την συγχωρεμένη ήταν γεγονός, έχει δημοσιευθεί και με φωτο σε περιοδικό της εποχής. Όμως πολύ αργότερα μαθεύτηκε ότι η λεγάμενη ήταν τρανσέξουαλ, γιατί η ίδια το απέκρυβε. Οπότε μήν κατηγορούμε το Δημήτρη άδικα.

  2. Δεν ξερω γιατι δεν ειμαι ειδικος.Αλλα αν δεν υπηρχε η Αλικη,αληθεια,ποσοι θα βλεπαν τις ταινιες μονο με το Παπαμιχαηλ;

  3. Ένας τεράστιος υποκριτής αλκοολικός και βίαιος, που έκανε καριέρα γιατί ήτανε εραστής ευυπόληπτης γηραιάς Ελληνίδας ηθοποιού με καριέρα στη Ν.Υ των ΗΠΑ όπου μετά τον εισήγαγε και στο θέατρο και κινηματογράφο, όπως και ο “τεράστιος” ήτο εραστής του διαφυλετικού κατόπιν εγχείρισης αλλαγής φύλου Α.Γ. (έχει συγχωρεθεί, τα έχει πει η ίδια δημόσια σε τηλεοπτικές εκπομπές δείχνοντας και φωτογραφίες μαζί με το “τεράστιο”, σε μια φωτογραφία είναι μαζί το ζευγάρι σε ένα εστιατόριο και είναι ομοτράπεζοι και κατόπιν ομόκλινοι εκεί δεν έδειξε φωτο ) όπου έπαιζε και σε φίλμς πορνό, άλλα ο “τεράστιος” κατηγόρησε το υιό του που τον ξυλοφόρτωνε εκφόβιζε, απειλούσε, και εγκατέλειψε αποκληρώνοντας τον γιατί “δεν συμφωνώ με κάποιες επιλογές στη προσωπική ζωή του” αλλά συμφωνεί με κάποιες επιλογές δικές του στη προσωπική δική του ζωή με τρανσέξουαλ. Αυτά για το τεράςτιο που ήταν ένας τεράχρηστος υποκριτής, άμα δειλιάζει το “Μακελειό” να δημοσιεύονται σχόλια που επιχειρηματολογούν ας το κάνει όπως το κάνουν και πολλά ΜΜΕ που κρύβουν αλήθειες και καλύπτουν τέτοια άτομα.

  4. Κρίμα, πολύ κρίμα για τον μεγάλο αγαπημένο ηθοποιό. Όμως πολλές φορές ο δύσκολος χαρακτήρας κάποιων ανθρώπων, απομακρύνει τους υπόλοιπους από κοντά τους.

Comments are closed.