Α«Χ»αστος ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά: Με σκόρερ τον Νέλσον Ολιβέιρα απέσπασε 1-1 από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο

Κοινοποίηση:
Νέλσον Ολιβέιρα

 

Την πρόκρισή του στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ χάρη στη ισοπαλία με 1-1 που απέσπασε στο «Απόστολος Νικολαϊδης» από τον Παναθηναϊκό και σε συνδυασμό με την νίκη του με 2-0 στον πρώτο προημιτελικό της Τούμπας πήρε … εκδίκηση για τον περυσινό χαμένο τελικό από το «Τριφύλλι» στο ΟΑΚΑ. Στην επόμενη φάση ο «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει την Λαμία.

Παράλληλα ολοκλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο μία πολύ απαιτητική τριάδα αγώνων με τους «Πράσινους» μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδα με απολογισμό δύο νικών και μίας ισοπαλίας, Γεγονός που του εκτόξευσε την ψυχολογία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας σε όλες τις διοργανώσεις. Το «τριφύλλι» κόντρα στα πολλά του προβλήματα, και με το ψυχολογικό βάρος της συντριβής του κυριακάτικου ντέρμπι πρωταθλήματος από την ίδια ομάδα να το βαραίνει, έβγαλε σφυγμό. Ήταν ανώτερο στο πρώτο μέρος, όπου μπήκε… γκαζωμένο, με νοοτροπία μαχητή που δεν είχε στα προηγούμενα δύο ματς και προηγήθηκε εμ πανέμορφο γκολ του Τσέριν στο 18’.

Ωστόσο, ο Σλοβένος μέσος αποδείχτηκε… μοιραίος, αφού οι Θεσσαλονικείς  κατάφεραν να βρουν το «χρυσό» γκολ της ισοφάρισης με εύστοχο πέναλτι του Ολιβέιρα από χέρι του Τσέριν, στο 78’.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «κατέβασε» τον Παναθηναϊκό σε σχηματισμό 4-3-3 και με αρκετυές αλλαγές. Ο Λοντίγκιν επέστρεψε κάτω από τα γκολπόστ , έχοντας τους Βαγιαννίδη, Σάρλια, Κουρμπελή και Πούχατς τετράδα στα μετόπισθεν. Ρούμπεν, Τσόκαϊ και Τσέριν αποτέλεσαν τους τρεις κεντρικούς χαφ, με τους Παλάσιος-Μπερνάρ στις πτέρυγες και τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παράταξε τον ΠΑΟΚ με σύστημα 4-2-3-1, τον Κοτάρσκι κάτω από τα γκολπόστ και τους Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκη και Ράφα Σοάρες στην ευθεία στην άμυνα. Ντάντας και Αουγκούστο κινούνταν στον άξονα, με τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και Νάρεϊ τριπλέτα πίσω από τον Ολιβέιρα.

Ανακοινώθηκε ο Μαντσίνι και ντεμπούταρε!

Στους ρυθμούς της μεταγραφής του Ντανιέλ Μαντσίνι κινήθηκε όλος ο Παναθηναϊκός το τελευταίο 48ωρο, με τον Αργεντινό πρώην εξτρέμ του Άρη να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας τρεισίμιση ετών με το «Τριφύλλι», να ανακοινώνεται και λίγες ώρες αργότερα να πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της νέας του ομάδας

Συγκεκριμένα, με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Γιοβάνοβιτς έριξε στην μάχη τον 26χρονο μεσοεπιθετικό αντί του Τσόκαϊ, ως αριστερό εξτρέμ, περνώντας παράλληλα τον Μπερνάρ πίσω από τον Σπόραρ, σε σχηματισμό 4-2-3-1. Με τον Μαντσίνι μάλιστα να .. αγγίζει το γκολ στο 54’ όταν η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το έγραφα απ’ την αρχή του πρωταθλήματος εδω στα σχόλια του ΜΑΚΕΛΕΙΟΎ ότι ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια προβλήματα και ΔΥΣΤΥΧΏΣ τα 1-0 με πέναλτι και τα εύκολα παιχνίδια του πρώτου γύρου, του έδωσαν μια ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΉ πρωτιά στο πρωτάθλημα και φρούδες ελπίδες για τίτλο.
    Ούτε 4ος δεν θα καταταγεί στο τέλος.
    Όσο για τους οπαδούς του καφενείου “η ΜΠΑΟΚ” οι γνωστες μπουγάτσες δηλαδή ,ας μην χαίρονται και πολύ γιατί θα τους έρθει πολύ σύντομα.μαλιστα η σφαλιάρα στο κύπελλο…χαλλλαρά

  2. ολα τα βαζελια ειναι ταυλα πω πω καυλα πω πω καυλα….που κρυφτηκατε λαγοι; οι φαπες ξεκινησαν και θα κρατησουν χρονια….μας κλεψατε το κυπελλο πέρσι θα τιμωρηθητε….θα βλεπετε ασπρομαυρη φανελλα και θα κρυβεστε οπως η αεκουλα χρονια τωρα μετα το χαρτινο του 2018……

  3. 3 – 0 στην Τούμπα … όχι 2, οπότε 4 και ..βαζελίνη !!!

Comments are closed.