“ΑΧΟΡΤΑΓΗ, ασφυκτιά κ’ τον ξανακάνει ΚΕΡΑΤΑ”. “ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ” ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟ 1.5 δις και 6 χρόνια μετά την επανασύνδεση με τον Κούλη “ψάχνεται” πάλι για την ΕΞΟΔΟ. Ο βίος κ η πολιτεία της πρώτης κυρίας στα λερωμένα σεντόνια της πρόστυχης μπουρζουαζίας

Κοινοποίηση:
1sk.indd

teaser25-7

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου 25-7, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ, 

  -ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, διαφθοράς και προδοσίας.

ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν,

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 6 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους και  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Banner-supermarket-megalo

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα.

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.
Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.
24_sport.indd

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Σαββατοκύριακο 25 & 26-07-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

24 Tis Zilias ta kamomata.indd

Της Ζήλειας τα Καμώματα | trailer “Μακελειό” from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ο Κουλης δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος κερατωμένος, είναι όμως πολύ μαλακας που την πήρε πίσω την ΠΟΥΤΑΝΑ και την έκανε πρώτη κυρία της Ελλάδας και αυτή η πουτανα γράφει στη μου@@ρα της όλλους τους Έλληνες. Δεν του αξίζει να είναι πρωθυπουργός. Αυτός είναι μεγαλύτερος ξεφτίλας από αυτήν. Να ήταν και καμία καλλονή, θα έλεγε κανείς αξίζει ενα fuck.

  2. μαρέβαααααα επιασα στο τζοκερ 4.000.000 ευρώ …
    θα ερθεις μαζί μου ?

  3. εγω εχω μια ερωτηση…τοσα χρονια χωρισμος ο Κουλης το επαιζε βουδιστης μοναχος;;;
    εκανε καμια σχεση;;;;;

  4. καβάλα πάν’ στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε, καβάλα παίρν’ αντίδερο απ’ του παπά το χέρι.

  5. Η μητέρα της Μαρέβα, η Ήβη, ευρίσκεται σε τέταρτο γάμο! Το Γόντικα δεν γνωρίζω σε ποια σειρά ανήκει. Ο πρώτος πάντως ήταν ο Πολωνός του Λονδίνου,που τον γνώρισε όταν σπούδαζαν μαζί ιατρική εις τας Ελβετίας και παντρεύτηκαν.
    Ο παππούς της Φίλιππος Άνταμς με απωτέρα καταγωγή από Άγγλους της Σμύρνης που ήλθαν σε επιγαμία με Ελληνίδες.

    1. Μαρεβα ΔΕΝ υπαρχει ως πολωνικο ονομα παντως.
      Γκραμποφσκα λεγεται κανονικα το γυναικειο επιθετο..

  6. Καλά μαρη σουρωτούκω , τι κ@λος είναι αυτός ;;;;;; Με τόσα εκατομμύρια , αντί να πας να τον φτιάξεις μας τον δείχνεις κιόλας;;; Μπλιααααχχχχχ !

    1. Εσύ, τα μούτρα σου, πού είναι κώλος τά ‘χεις φτιάξει, που κάνεις και υποδείξεις;

  7. Μετά πώς να πιστέψω ότι μπορεί ο Κούλης να χειριστεί θέματα εξωτερικής πολιτικής με σοβαρότητα, ε ????

  8. Φαινεται οτι ο εφοπλιστης ειχε πολυ κακο γουστο, εκτος εαν διεμενε πολυ καιρο στην ερημο καλαχαρι!..

  9. Είχα Πολωνέζα το 1985 στην Ιταλία για 1 χρόνο
    Στο σεξ πρώτες υπέροχες αλλά έως εκεί μετά θέλουν δρόμο Όλες αυτές του ανατολικού μπλοκ εινε η κουλτούρα τους να καβαλιωνται Ειδικά του εφοπλιστή του έφαγε πολύ παρά θα τον ξεζουμίσει
    Πάντα με τέτοιες ποτέ σοβαρό δεσμό μόνο ικανοποιούμαστε για λίγες ώρες και δρόμο

    1. Ενώ οι Ελληνίδες είναι παρθένες… Τα ίδια πράγματα είναι απλά αυτές είναι πιο όμορφες και βγαίνουν πιο φθηνές.

      1. Οι Ελληνίδες είναι και όμορφες και ηθικές και με αρχές και αξίες… Σεβασμός….

          1. Άλλα εκείνα τα παλαιά χρόνια. Τότε παντρεύονταν παρθένες. Τώρα είναι παρθένες μόνο στους πόρους του δέρματος… Μια τότε ήταν δουλεμένη και για να παντρευτεί έβαλαν μάρτυρα τον παπά και τον πρόεδρο οτι έίχε κάτσει καταλάθος σε ένα παλούκι όταν έβοσκε τα πρόβατα.

        1. Αχαχαχαααααααααααα!! Ειδικά το ηθικές είναι το καλύτερο! Γαμιούνται και τα πλακάκια από τα πεζοδρόμια! Αχαχαχααααααα………..

Comments are closed.