ΑΦΩΝΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ! Το Mega διέκοψε μέχρι και τη ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ για να πει για το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Κοινοποίηση:
ΔΩΣΔΩ

Το Mega ήταν το κανάλι που στήριζε λυσσαλέα τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέχρι πριν από λίγη ώρα. Είναι το κανάλι που χρησιμοποιήθηκε για να συκοφαντηθεί ο Αλέξης Τσίπρας με τις συκοφαντίες περί της βίλας στο Σούνιο, είναι το κανάλι που χρησιμοποιήθηκε για να συκοφαντηθεί βάναυσα η πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου. Είναι το κανάλι που εδώ και χρόνια, καθημερινά και ακατάπαυστα, υμνούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την φανταστική κυβέρνηση του.

Όλα αυτά, άλλαξαν πριν από λίγα λεπτά. Το Mega διέκοψε ακόμα και την «Γη της Ελιάς», για να μας ενημερώσει ότι εδώ και τρία χρόνια, όσα χρόνια δηλαδή το Mega μας διαβεβαιώνει ότι ο Μητσοτάκης ήταν ο Μεσσίας, ο Έλληνας Τσώρτσιλ, το τσιτάχ της Μεσογείου, Κυβερνά την Ελλάδα «το παρακράτος Μητσοτάκη και ο υπόκοσμος»!

Σε απλά ελληνικά, το μεγάλο κανάλι μας ενημέρωσε ότι εδώ και τρία χρόνια μας πλασάρει ένα παρακράτος και έναν υπόκοσμο ως την καλύτερη κυβέρνηση του νεότερου ελληνικού κράτους..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τόσο καιρό που έκανε τις δουλειές του ανενόχλητος όλα καλά με το μητσοδρακουλέικο. Τώρα που κάτι έσπασε κάνει επανάσταση. Ρε άντε από δω με τους βρωμιάρηδες πολιτικούς και τους βαμπίρ ολιγάρχες που πίνουν το αίμα του απλού κόσμου. Ούστττττττττττττττττττττττττττττττττττττ

  2. Όλη η αλήθεια στην τελευταία παράγραφο του άρθρου

  3. Αυτοί που στήριξαν μέχρι και τα λοκντάουν του κούλη, που έβγαζαν ….παγώνη ….βασιλακόπουλο και …παυλάκη από την …αμερική να τρομοκρατούν για κοροιδοιό(αλλά δεν λέγανε κουβέντα για τους χιλιάδες φιλάθλους στα γήπεδα) , μιλάνε τώρα …άσχημα για τον κούλη; Προτείνω να προσλάβουν…πρωτοσάλτε και να τοποθετηθεί υπέρ των ανεμβολίαστων και κατά των μασκών! Ρε τι πλάκα έχει στην Κολομβία των Βαλκανίων και των ναρκόπλοιων; Μπράβο στον Δανό που έδωσε σωστά το πέναλτι.

  4. Το αυτονόητο που είναι υποχρέωση των ΜΜΕ, έγινε γιατί ο Μαρινάκης τα έσπασε με τον Μητσοδράκουλα
    Αν δεν τα έσπαγε δεν θα έλεγαν τίποτα ακόμα και σήμερα.

  5. Κωλοτούμπα ο χοντρομαρινάκης!!! Πρώτη παγκοσμίως διπλό Αξέλ από βόδι!!! ΝΟΟοοοοοrrrrrrrr!!!!

Comments are closed.