«ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΟΤΕ…»! Είναι πλέον ανεξέλεγκτοι! ΣΑΛΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
pagoni

Ο Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι, πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου (WMA) και της Μόνιμης Επιτροπής Ευρωπαίων Ιατρών (CPME) η οποία εκπροσωπεί τους Συλλόγους τους στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, έριξε χθες ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ, όπως διαβάσατε.

Τάσσεται υπέρ του “υποχρεωτικού εμβολιασμού για όλους στην Ευρώπη!!!

Η πρόταση συζητήθηκε και στις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές στην Ελλάδα, η οποία κατατάσσεται από τις πιο αυταρχικές χώρες σε όλη την Ευρώπη.

Όταν μάλιστα χαρακτηρίστηκε «ΒΟΜΒΑ» από την κα Ματίνα Παγώνη, ο γνωστός δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε, είπε πως δεν είναι «βόμβα», καθώς «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ»!!!

Δείτε βίντεο καθώς τα πράγματα σοβαρεύουν και οι νοσταλγοί του Μένγκελε παίρνουν ακόμα περισσότερες εξουσίες να λένε τέτοια πράγματα!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. η πολύχρωμη Παγώνη και ο σατανιστής πουρδοσαλτε , μετρημένα τα κουκιά σας …..

  2. Αυτός ο πορδο-σάλτε πότε θα βρεί τον μάστορα του ;

  3. Εγώ με αυτούς τους δύο διασκεδάζω, είναι σαν καρικατούρες βγαλμένες από επιθεωρηση

  4. αρε ρε συ να γίνει κανα ξέσπασμα και να βρει ο οχλος αυτούς εκεί τους αποφασίζω με το ζόρι και γελάω ,του Αγιου Βαρθολομαίου θα γίνει με δαύτους..

  5. Καψτε τους τηλεκαρνάβαλους παγώνη-πορδοσάλτε

  6. Γιατί με το ζόρι μόνο στην Ευρώπη, υπάρχει κάτι διαφορετικό σ’ αυτήν την Ήπειρο ή μήπως το σχέδιο Κουντενχόβε Καλέργη;

  7. Ρε δεν τα χώνετε μαζικά στον κ@λο σας να τελειώνουμε άντε καραγκιόζηδες πουλημένοι σας βαρέθηκα πια

  8. Η μάνα του Chucky και ο Ζορρό της μαλ…κίας. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ έτσι γιατί γουστάρουμε να σάς βλέπουμε να τρώγεστε μέχρι θανάτου.

  9. αν βαλει κ λαμπακια κοκκινα-πρασινα θα ταιριαζει με τα χρωματα των Χριστουγεννων! Διοτι τωρα ετσι χωρις αυτα, συμμετεχει σε καρναβαλι ανετα!

  10. αυτη ειναι προεδρος της μ@λακιας ολο στα καναλια ειναι αντε και στα στουντιο του sirina

  11. Αυτός ο τύπος με τη μάσκα (μόνο αυτός τη φοράει πάντα να δείξει τι καλό και υπάκουο σκυλάκι είναι) έχει αναρωτηθεί ποτέ πόσο μα….κας δείχνει;; Ό, τι είναι είναι γλυώδης, μισάνθρωπος εκδικητικό σκουλίκι (λες και φταίμε εμείς που είναι έτσι….) αλλά λίγη ψευτοαξιοπρέπεια (γιατί από την κανονική δεν….) κάνε πως την έχεις Λες και τραβάει ο οργανισμός του τις κατάρες!

  12. ηδονίζομαι να τους βλέπω να σκάνε που δεν κάνουμε τα σκευάσματα τους…..

  13. ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΝΤΠ ΠΟΤΕ!!!!

  14. ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΑΤΣΕΣ.

Comments are closed.