ΑΥΤOI ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ. Οι στραγγαλιστές άρπαξαν την ψυχή της γυμνασμένης μάνας που έριξε κλωτσιές στους δολοφόνους της. Δίπλα στην κούνια, το μωρό σπάραζε κι ο σύζυγος άκουγε τη γυναίκα του να πεθαίνει. Όταν το Κράτος είναι δεμένο στον ιμάντα του παρακράτους και προστατεύει τους Φουρθιώτηδες, πως θα νικήσει την οργανωμένη Μαφία και τους ένοπλους κατσαπλιάδες;

Κοινοποίηση:
exofillo12-5

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1895, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Tετάρτης 12 Μαίου, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

teaser12-5

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους.

opisthofyllo12-5Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Κι ο Αντώνης που άνοιξε τα σύνορα…. Κι ο Αντρέας που τους Ελληνοποίησε τους μπλιετ….

  2. Πολύ κλάμα πέφτει για τους κολλητούς των τούρκων τους “ψευτοπαλαιστίνιους”.

  3. Ο τίτλος είναι αυτό ακριβώς που σκεφτόμουνα και εγώ !
    Πως μπορεί μια κυβέρνηση του κωλου όπως η τωρινή της ΝΔ να αποτρέψει εγκλήματα σαν αυτά όταν της έχει γλεντήσει ένας Φουρθιώτης και μια ΜΑΦΙΑ έχει μετατρέψει την Ελλάδα που ξέραμε σε Κολομβία ????????
    Για ποιό κράτος μιλάμε όταν αστυνομικοί φέρονται να συμμετέχουν στη ΜΑΦΙΑ ; Ο Καραιβάζ ο δολοφονημένος αυτά δεν έγραφε ; Ο Σύριζα με Ρουμπάτη και λοιπά είχε κάνει μακράν καλύτερο κουμάντο όλους αυτούς εδώ τώρα με ΝΔ η κατάσταση έχει ξεφύγει.

  4. Προφανώς …. από τις νεγροειδεις μούρες τους φαίνονται ποιοι είναι οι σημερινοί Παλαιστίνιοι , και από τις αλαχουακμπαριες που ουρλιάζουν , και προφανώς , να διαμαρτυρηθείς στον παλαιστίνιο ιμάμη στην Αθήνα που μας υπόσχεται θάνατο εμάς τους Έλληνες, και σε όλους τους τζιχαντιστες ψευτοπαλαιστινιους φιλοξενούμενους στην Ελλάδα που δηλώνουν υπέρ της Τουρκίας και διατηρούν γιάφκες με οπλισμό που κατά καιρούς ανακαλύπτονται και κατάσχονται από την αστυνομία. Και μάντεψε ποιοι είναι στην πλειοψηφία τους οι επικεφαλείς των μαχητών του isis …. για τολμά να το ψάξεις…προφανώς είσαι θύμα της προπαγάνδας που στοχεύει στην επέκταση του βρωμο Ισλάμ…, που εν μέρει σε αυτήν συμβάλλουν και οι Εβραίοι που φυσικά θέλουν τους αλαχουακμπαρηδες μακρυα από τον κ@λο τους . Όταν δυο εχθροί μου τρώνε ο ένας τις σάρκες του αλλου εγώ τρίβω τα χέρια μου .

  5. Προφανώς δεν έχεις γνώση το πως βασανίζουν και ξεκληριζουν οικογένειες στην Παλαιστίνη τα εβραϊκά ανθρωποειδή, που ο στόχος τους είναι ο αφανισμός των παλαιστίνιων – αρχαίοι Παλαίστες /Κρήτες – ή απλά είσαι ακόμη ένας νεοταξίτης εβραιόδουλος.
    Ανώνυμε…

    1. Οι Παλεστινιοι και οι αυτοαποκαλουμενοι Εβραιοι ειναι μπασταρδοι .Ελληνας για να εισαι πρεπει να εισαι 100 λευκος .Οι αρχαιοι σπαρτιατες και οι αρχαιοι Εβραιοι ηταν μια φυλη (ευρωπαικη ).Ο Ιησους Χριστος γιατι κατεβηκε στο Ισραηλ οταν ολη η Ευρωπη ηταν τα προβατα του? Γιατι το Ενα προβατο του ηταν σε κινδυνο να χαθει με επιμιξιες(Ισραηλ)

  6. αληταραδες τσιπροκουληδες ….
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ,
    επιασαν χθες πολίτες στην ανω γλυφαδα διαρηκτη αλλοδαπόοοοοο φυσικά ,
    102 φορές τον εχει ΠΙΑΣΕΙ η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και η ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ τον ΑΦΗΝΕΙ συνέχεια ΕΛΕΥΘΕΡΟ ….για να ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να ΚΛΕΒΕΙ –

  7. Μπράβο ανεξάρτητε Πατριώτη Στέφανε.
    Ξεσκέπασε τα πιόνια του Σόρος τσιπροκούληδες κ εβραικές ΜΚΟ
    που κουβαλάνε στρατιές λαθροκανίβαλων στην Ελλαδίτσα.
    Αυτοί οι σιχαμένοι εβραίοι πίεσαν κ απαίτησαν να φυλακίσουν τους Εθνικιστές
    και να ψηφιστεί ο ρατσιτσιτκός κατά των Ελλήνων νόμος.
    Έχουν λυσάξει οι σταυρωτές του Χριστού εναντίον Ορμπάν, Πούτιν
    και εναντίον όσων δεν είναι λαθροαγαπούληδες κ νεοταξίτες.

  8. Ποια παιδάκια ;;;; Αυτά που μαθαίνουν να χρησιμοποιούν όπλα από τα 5 τους;;; . Αυτά που μαθαίνουν πως να αποκεφαλίζουν από τα 5 τους κουκλάκια και αρκουδάκια;;;; Αυτά τα παιδιά είναι που άρχισαν να πετάνε ρουκέτες;;;; Οι ψευτοπαλαιστινιοι είναι ισλαμιστες. Να σου θυμίσω Φρυνη τον παλαιστίνιο ιμάμη που μέσα σε παράτυπο τζαμί στην Αθήνα εκτόξευε απειλές θανάτου κατά των άπιστων Ελλήνων που τον φιλοξενούν. Και όχι κατά των Εβραίων. Να σου θυμίσω και την περίφημη σκηνή σε προηγούμενα επεισόδια έξω από το τείχος στο Ισραήλ , όπου ισλαμοπιθηκες αρπάζουν ένα από τα παιδιά τους και αρχίζουν να τρέχουν ουρλιάζοντας σπαρακτικά με τραγική έκφραση ,ότι το παιδί είναι χτυπημένο , μόλις βγήκαν από την εμβέλεια της κάμερας άφησαν κάτω το παιδί και γελούσαν. Έκανε τον γύρο του κόσμου αυτή η σκηνή. Να σου θυμίσω και την άλλη , όπου μερικοί ιψευτοπαλαιστινιοι κουβαλάνε ένα πτώμα πάνω σε φορείο , μόλις φτάνουν πίσω από ένα λοφίσκο , αφήνουν κάτω το φορείο και ο ‘ νεκρος’ σηκώνεται και περπατάει αυτά τα έπιασαν κάμερες των Ισραηλινών … Αυτά είναι προπαγάνδα! Τους ξέρουμε τους ισλαμιστες! Τα ίδια κάνουν και εδώ , βάζουν μπροστά τα παιδιά , δεν διστάζουν να θυσιάσουν και κάποια προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους , γιατί το κουράδι το κοράνι αυτό υπαγορεύει, Φρυνη…

    1. Κι έχεις και τον σκατοπροφήτη τους τον παλιομωχαμέτη που περιγράφει, όπως πολύ σωστά έγραψες μέσα στο κουράδι-κοράνι, τον γάμο του στα 57 και φεύγα με 9χρονο κοριτσάκι και τις “ερωτικές του περιπτύξεις” με αυτό. Όντως τι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, εκ μέρους της κωλοθρησκείας τους! Κι απόψε τελειώνει και το ραμαζάνι τους και όλα επιτρέπονται, όπως η επονομαζόμενη από εμάς τους Δυτικούς, γιορτή του κώλου, όπου το κάθε θυληκό από 12 και πάνω θα πρέπει να πέσει στα 4 για τα περαιτέρω”παρά φύσει” εννοείται.Γιατί ως γνωστόν για όλες τις μουσουλμάνες, από εμπρός παρθένα και μαστόρισσες στις πίπες και τα”πίσω-τραίνα”. Και σε όσες γεννήθηκαν σε Ευρωπαϊκές χώρες και μισούν,αλλά κατά τ’άλλα αντιγράφουν μια χαρά τον δυτικό τρόπο ζωής, εκτός από μαστόρισσες, έχουν γίνει και μαστούρισσες και μάλιστα από 14χρονες και 15χρονες ηλικίες. Ειδικά όσοι ζουν κυρίως σε Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Σκανδιναυικές χώρες, καταλαβαίνουν απόλυτα τι εννοώ, οι δικαιωματιστές σύντομα στα σπίτια τους και στα κρεβάτια τους, θέλοντας και μη και στην Ελλάδα. Ειρήνη, Αγάπη, πολυχρωμία και ισότητα πολιτισμική δεν θέλατε και αντιρατσισμό;;;; Φάτε τα σε 3 με 4 διαφορετικά πιάτα gourmet γεύματος στο Νammos της Μυκόνου με πάσα είδους “περιποίηση” από τους κουραδόχρωμους του Ισλαμαμπάντ που “δουλεύουν” σε κάθε είδους πόστα, στο πουστοσατανονήσι.

  9. Εγω προσωπικά εάν τους έπιανα δεν θα τους έβαζα φυλακή θα τους κρεμαγα σε κανα δεντρο στο Σύνταγμα κ θα καλούσα το λαό να τους λιθοβολιση μεχρι να ξεψυχισουν τα σκουλήκια κ μετά θα δεις εαν θα το τολμησουν αλλοι να το κανουν!!!

  10. Δεν πρέπει να είναι Έλληνες οι φονιάδες Τέτοιο μίσος τέτοιο έγκλημα πρέπει να είναι Αλβανοί Ρουμάνοι Γεωργιανοί αυτοί τα κάνουν αυτά και σίγουρα θα ήταν φυλακή πριν και τους άφησε η κυβέρνηση Τσίπρα η Μητσοτακη Δηλαδή άνθρωπος να είναι ήσυχος στην Αθήνα εκτοσ Κολωνακιου η Ηρωδου Αττικού πρέπει να κοιμάται με βάρδιες να βάζει κάγκελα στο σπίτι ηλεκτροφόρα καλώδια συναγερμούς να έχει σκύλους και οπωσδήποτε 2 όπλα Δεν κόβουν το λαιμό τους οι ξεφτίλες ποιος θα γυρίσει στην Ελλάδα Κρίμα το κορίτσι και ποιος θα τους βρει αυτούς τώραΤο κακό έγινε έχουμε αγανακτησει

  11. καθάρματα μπλε, πράσινοι και ροζ συριζαίοι μας πίνουν το αίμα και δεν αντιδρούμε καν ! ως πότε ;

  12. Τά καθάρματα γουρλομάτης,Τσίπρας.ό τουρκόσπορος Κοεμτζής-Χρυσοχοίδης στήν καρμανιόλα.
    Γιάννης Λάκων

  13. Καλά τα λες, μήπως πρέπει να αναρωτηθείς πόσα εκατομμύρια παιδάκια μωρά νήπια έχουν σφάξει σκοτώσει κάψει με βενζίνη και πετρέλαιο οι γαμορωσομογγόλοι; Σε Γερμανία, Ιαπωνία,Κίνα, Τσετσενία, Γεωργία, Καραμπάχ,Βολγαρία,κλπ κλπ; Μήπως όλοι αυτοί δεν είναι άνθρωποι; Πιο πολεμοχαρείς,βρώμικους και ύπουλους δεν νομίζω να βρεις από τους πετσενέγγους μογγολορωσους…

  14. ” Ο πιο πολεμοχαρης λαος”! Ετσι τιτλοφορειτο βιντεο, το οποιο δεν ειναι πλεον διαθεσιμο! Τους εδειχνε να εχουν στησει χορο, καπου στην Αμερικη! Και να απαντουν σε ερωτηση δημοσιογραφου, οτι διασκεδαζουν λογω των βομβαρδισμων, στην Παλαιστινη! Δημ: Μα! Σκοτωνουν και τα παιδια, στα σχολεια! Απαντηση: Καλα κανουν! Γιατι τα υπογεια των σχολειων, ειναι γεματα πυρομαχικα των Παλαιστινιων! Η προπαγανδα, καλα κρατει! Και τα γεννηματα εχιδνων, ανταποκρινονται πληρως!

    1. ΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΗΣ ΚΡΕΤΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ

Comments are closed.