ΑΥΤΟ είναι επίπεδο! Πιάστηκαν στα χέρια ο δικηγόρος του Πολάκη με αστυνομικό του Γεωργιάδη

Κοινοποίηση:
adonis-polakis-0

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατέθεσε σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση για “τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ” την περίοδο 2013-2014, παρουσία του νυν υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη.

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση, που αφορά 22 προσλήψεις, οι οποίες σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχαν γίνει μη νόμιμες από την ηγεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ, είναι συνολικά τέσσερα άτομα οι οποίοι λογοδοτούν για αδικήματα που αφορούν απιστία και συνέργεια σε αυτήν.

Η διαδικασία διεξήχθη με εντάσεις και διαξιφισμούς μεταξύ των δύο πολιτικών με αποκορύφωμα επεισόδιο που προκλήθηκε, λίγο πριν διακοπεί η συνεδρίαση ,όταν ο κ. Πολάκης δεν απάντησε σε ερώτηση που του είχε υποβληθεί και ο κ.Γεωργιάδης είπε δυνατά «τι διαδικασία είναι αυτή;».

Το περιστατικό κλιμακώθηκε όταν στην παρέμβαση Γεωργιάδη, αντέδρασε ο δικηγόρος Γιάννης Απατσίδης που βρισκόταν στο ακροατήριο, ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με μέλος της φρουράς του υπουργού.

Στη δίκη έχει καταθέσει ήδη ο κ. Γεωργιάδης , ενώ ο κ. Πολάκης κλήθηκε να καταθέσει μέσω αιτήματος που κατέθεσε στην Εισαγγελία Εφετών για λογαριασμό του, ο κ. Απατσίδης, το οποίο έγινε δεκτό καθώς ο πρώην υπουργός είχε υποβάλει μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση.

Το δικαστήριο διέκοψε για 13 Μαρτίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

 1. Θάψετε το, θαψτο .
  .
  Βαλε ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ πριν 20 χρόνια.
  .
  Ζητουλες σκουλήκια ολα τα Πρόσωπα Δημοσίου .ΑΠΆΤΡΙΔΕΣ κ ΠΡΟΔΌΤΕΣ .
  .
  Πρωθυπουργός.

Comments are closed.