ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ; Aράπης σε καθολική εκκλησία σφαλιαρίζει τον ιερέα

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Καλά του έκανε του τραγόπαπα.Όταν πληρώνουν τους σκυλάραπες για να τούς πηδάνε είναι καλοί;

  2. Καλά τον έκανε τον τράγο. Ετοιμαστείτε βρωμοέλλ, να φάτε αράπικη ψωλή και να ανοίξει η σούφρα σας!!!

  3. Εξαιρετική σφαλιάρα! Αναρωτιέμαι: Αν ήταν ό Παπαφλέσσας, τί θά είχε συμβεί;..
    Θά είχε τραβήξει την πιστόλα κ θά τόν έστελνε στον Δημιουργό του!!
    Κ θα εγραφε στ’ αρχίδια του όλους τούς κομμουνιστοδημοκρατες😁

  4. Τον κάλεσε κανένας τον πάτερ εκεί?αυτοί έχουν τους δικούς τους θεούς.ο προσυλιτισμος απαγορεύεται.αν θέλεις να τους βοηθήσεις φτιαχτούν σχολεία.

  5. Κάποτε τους ιερείς – ιεραποστόλους τους τρώγανε , τώρα απλώς τους σφαλιαρίζουν ……Μία πρόοδο την έχουν κάνει δε συμφωνείτε ?????? Υ.Γ. Προσοχή στη μάσκα παππούλη……Υ.Γ 2. Αν γίνει κάτι παρόμοιο σε τζαμί ή συναγωγή – κακώς – έχουμε 3ο Π. Πόλεμο έτσι δεν είναι ????

  6. Στην αφρικη ολοι αυτοι οι πιθηκοι .Εκει ειναι η θεση τους και ολοι οι ισλαμιστες στις μουσουλμανικες χωρες

  7. Μια χαρά. Θα τρώνε ξύλο οι τράγοι, όπως τους αξίζει, μέχρι δακρύων.

  8. Ο άλλος ο μαλάκας που κάθεται δίπλα του, δηλ. ο μαύρος ιερέας – διάκονος ή κάτι τέτοιο γιατί κάθεται και κοιτάει τον ομοιόχρωμό του, ο οποίος ασέβησε εντός χώρου λατρείας; Είναι και νεώτερος από τον παππούλη ιερέα και όμως δεν αντιδρά. Αυτή (και όχι μόνο) η κακώς εννοουμένη ταπεινοφροσύνη – δουλοφροσύνη – υποταγή – ασιατίλα – οσφυοκαμψία είναι που έστειλε στην καταστροφή την ανατολική Ρώμη ή Βυζάντιο. Πώς και δεν του έδωσε και το άλλο ….μάγουλο για να φάει κι άλλες; Μήπως χρειάζεται λίγο ….σταύρωμα ο μαυρούλης με το μακρύ χέρι; Εάν τον συγχωρέσουν, δηλ. τον αφήσουν ελεύθερο, λόγω ….μακροθυμίας του ιερέως, θα το ξανακάνει. Είμαι βέβαιος, διότι πρόκειται για τομάρι.

  9. Καλά ας το κάνει τώρα που μπορεί και έχει χέρια μετά ούτε την μύτη του δεν θα μπορεί να καθαρίζει θα πάει να βρει τον σύντροφο Μαντέλα

Comments are closed.