ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ πρέπει να πάει φυλακή! Τρομοκρατία Τζανάκη για 800 θανάτους τον μήνα!

Κοινοποίηση:
tzanakis

Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάει φυλακή, με τον τρόμο που σπέρνει καθημερινά στους Έλληνες πολίτες. Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης μίλησε για «εκατόμβη θανάτων», εάν «δεν τρέξουμε να εμβολιαστούμε».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στις νέες ελευθερίες των εμβολιασμένων που βρίσκονται από το περασμένο Σάββατο σε ισχύ, σε ό,τι αφορά τους χώρους εστίασης και διασκέδασης, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι δεν αναμένεται μεγάλο αποτύπωμα στον αριθμό των κρουσμάτων.
Αυτό, τόνισε, με προϋπόθεση ότι «οι εμβολιασμένοι είναι όντως εμβολιασμένοι» και ότι «δεν θα καταστρατηγηθεί το μέτρο και θα έχουμε προσεκτικούς ελέγχους».

«Αν ανακατευτούν ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι, τότε θα έχουμε πρόβλημα» επεσήμανε.

Ο κ. Τζανάκης σημείωσε ότι η πιθανότητα να μολυνθούν οι πλήρως εμβολιασμένοι, εάν τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας, είναι πολύ μικρή. Όπως είπε, πάντως, το πρόβλημα είναι ότι όσοι μολυνθούν θα μπορούν να μεταδώσουν τον ιό.

Εντούτοις, ο ίδιος δήλωσε ότι θα ήταν περισσότερο ικανοποιημένος με ένα μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού, ήτοι της τάξης του 65% και πάνω.
Σε σχέση με το προσεχές διάστημα, ο καθηγητής Πνευμονολογίας «βλέπει» μικροϋφέσεις και μικροεξάρσεις, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι τα κρούσματα θα κυμαίνονται στα επίπεδα των 2.000 – 2.500, με πιθανή και μία πτώση εάν τηρούνται από τους πολίτες τα μέτρα προστασίας.

Σε κάθε περίπτωση, το αποτύπωμα της κινητικότητας που θα δημιουργήσουν τα νέα μέτρα χαλάρωσης για τους εμβολιασμένους, θα φανεί τις επόμενες ημέρες, όπως είπε ο κ. Τζανάκης, τονίζοντας την ανάγκη να ενισχυθεί το «τείχος ανοσίας».

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζανάκης προειδοποίησε για τον κίνδυνο να αυξηθούν οι θάνατοι τους επόμενους μήνες, εάν το ποσοστό εμβολιασμού δεν ανέλθει στα επίπεδα των 65% – 70%.

Χωρίς το συγκεκριμένο ποσοστό εμβολιασμού, τόνισε, «προβλέπουμε πάνω από 800 θανάτους κάθε μήνα, για τους επόμενους μήνες», προειδοποιώντας ότι μέχρι τις γιορτές θα μπορούσαν να καταγραφούν πάνω από 3.000 επιπλέον θάνατοι.

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου και έπειτα, ο μέσος όρος των θανάτων ανά ημέρα είναι 31, όπως παρατήρησε.

Αναφερόμενος στην εξέλιξη της πανδημίας, ο ίδιος επανέλαβε ότι το τέταρτο κύμα θα είναι ένα «κύμα ανεμβολίαστων».

«Ο ιός θα επιλέξει να δώσει φυσική ανοσία στους ανεμβολίαστους» είπε, εκτιμώντας ότι σχεδόν όλοι οι ανεμβολίαστοι θα μολυνθούν τους επόμενους μήνες.

Ο ίδιος εξέφρασε την ελπίδα ότι με αυτόν τον τρόπο, μέσω δηλαδή της φυσικής ανοσίας που θα έχουν ολοένα και περισσότεροι ανεμβολίαστοι και της ανοσίας από το εμβόλιο για τους υπόλοιπους, «αυτό θα κατασταλεί».

Εντούτοις, τόνισε, «εάν δεν τρέξουμε να εμβολιαστούμε, θα έχουμε αυτήν την εκατόμβη των θανάτων».
Αναφερόμενος στην ανοσία των εμβολιασμένων, είπε ότι έχουν μικρή πιθανότητα να μολυνθούν, κάτι που, όπως είπε, φάνηκε και στο νοσοκομείο, όπου εργάζεται. Σύμφωνα με τον ίδιο, από τη στιγμή της εφαρμογής των μέτρου της αναστολής εργασίας για τους ανεμβολίαστους υγεινομικούς, «έχουμε σταματήσει να βλέπουμε συρροές στο προσωπικό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΕΝΑΣ, που να γνώριζε το μαλάκα αυτόν πριν την πανδημία ;

  2. Κλείστε το χαζοκουτι πια…….. Ανοίξτε κανένα βιβλίο, δείτε καμιά καλή ταινία, κανένα ντοκιμαντέρ στο YouTube, πάτε καμιά βόλτα και αφήστε τους να τα λένε…….Οι ίδιοι να τα λένε οι ίδιοι να τα ακούνε…….. Αφού δεν υπάρχει εισαγγελέας να τους μαζέψει……Ο άλλος πριν από δύο μήνες έλεγε ότι τον Οκτώβριο θα έχουμε με ανοιχτά σχολεία 50.000 κρούσματα και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος !!!!!!!!!!!!

  3. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ???????????????????????????

  4. στο γεροκομειο να τον πανε ο γερακος εχει αλτχαιμερ

  5. Συγνώμη…. Είναι τόσο ηλιθιοι που δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι τους έχουμε πάρει χαμπάρι, και συνεχίζουν τα παραμυθακια τους, η το παίζουν;;;;; Ειλικρινά, έχω μεγάλη απορία.

  6. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΚΑΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΕΛΑΤΕ ΚΥΦΗΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ

  7. Αν το λέει αυτό για τους εμβολιασμένους σίγουρα!!!. αφού το φορτίο του ιού δεν αλλάζει με τον εμβολιασμό!!!
    Θα κολανε αβέρτα!!!
    Τώρα για το αρρωστημένο κεφάλι τους μην κάνουμε θέμα!!!
    ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΆ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΆΡΗ!!!!

  8. που τον είδατε τον …άνθρωπο ; για ένα ακόμα κρατικοδίαιτο τρωκτικό μιλάμε

Comments are closed.