ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 44ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΘΥΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ 32ΧΡΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡ – ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Κοινοποίηση:
norvigos

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο, Παρασκευή, ο 44χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε με μαχαίρι τον άτυχο αστυνομικό σε μπαρ της Θεσσαλονίκης επί της οδού Κατσιμίδη.

Πρόκειται για έναν Νορβηγό, ο οποίος παραμένει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Η προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τη συγκέντρωση μαρτυρικών καταθέσεων, ενώ εξετάζεται η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει. Κατά πληροφορίες, ο δράστης ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα και φαίνεται πως ήταν γνωστός πελάτης στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Ανώνυμο σχέδιο - 1
Ανώνυμο σχέδιο – 1

Το φονικό έγινε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα και, σύμφωνα με μαρτυρίες, προηγήθηκε διαπληκτισμός του 44χρονου με τον κουμπάρο του αστυνομικού. Στη συνέχεια ο Νορβηγός τραυμάτισε με μαχαίρι τον κουμπάρο στο πόδι και τότε επενέβη ο 32χρονος, με συνέπεια να δεχθεί επίθεση με το ίδιο μαχαίρι.

Ο 32χρονος, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, πέθανε σχεδόν ακαριαία, μετά από μαχαιριά που δέχθηκε στον λαιμό και συγκεκριμένα στην τραχηλική χώρα. Θαμώνες κάλεσαν σε βοήθεια και ειδοποίησαν τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο διπλανό κτήριο όπου είναι η έδρα των ΜΑΤ.

«Ο άντρας ενοχλούσε τους υπόλοιπους, ο συνάδελφος μας παρενέβη για να βοηθήσει να τον απομακρύνουν από τον χώρο, εκείνος διαπληκτίστηκε με τον φίλο του που βρισκόταν μαζί και δυστυχώς τραυμάτισε θανάσιμα τον συνάδελφο μας» τόνισε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στους Ταγαράδες όπου ζούνε συγγενείς του άτυχου αστυνομικού. “Τον φάγανε. Μας είπαν ότι το μαχαίρωσαν το παλικάρι μας. Ήταν πολύ καλό παιδί. Και στην δουλειά του πολύ καλός. Είχε τόσα να προσφέρει, στην οικογένεια, στην αστυνομία” τόνισε στην ΕΡΤ συγγενής του θύματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Aυτός που έχει το μπαρ ευθύνεται. Αφού ήταν τύφλα στο μεθύσι ο τρελάκιας Νορβηγός γιατί συνέχιζαν να τον ποτίζουν στο μπαρ? Στοπ δεν υπήρχε να του πούνε ή να το σερβίρουνε νερό? Κούγια που είσαι? Στην Αμερική το μπαρ που σερβίρισε τον μεθυσμένο ευθύνεται για τα πάντα. Αλλά στο Ελλαδιστάν το χρήμα μετράει. Καθ’ όσον τάσκαγε ο Νορβηγός τον ποτίζανε σαν παλιάλογο. Κρίμα στο παλληκάρι που χάσαμε…

  2. Μα τι είναι αυτά τα πράγματα.
    Να διώξουν όλους τούς Νορβηγούς από την Ελλάδα.
    Τί γνώμη έχετε για τα πλαστά Σι-ντι πού κυκλοφορούν ευρέως?
    Να συλλάβουν επιτέλους τών Εβραίο

  3. Τι έκανε ο τύπος αυτός για την απελευθέρωση του Έθνους – Γένους;Τίποτα απολύτως άρα πλήρωσε τις επιλογές του άρα λίγο μας ενδιαφέρει.Αν δεν πέσουν και οι 300 δεν υπάρxει ελπίδα καμία.

  4. ΟΛΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ;;; ΧΩΡΑ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ…ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ;;;

  5. Δεν υπαρχει κοπριτης που να μην εχει εγκατασταθει μεσα σ’ αυτην την Μπανανια!!

  6. ρε στεφανε τι γινεται αλλη μια ελληνοκτονια απο βαρβαρους ξενους!
    μας σφαζουν ολοι σαν τα γιδοπροβατα!
    πρωτοι και καλυτεροι οι τουρκαλβανοι που εχουν σφαξει χιλιαδες ελληνες, μετα οι εαμοβουλγαροι αναρχοκομουνιστες, μουσλιμια, γιουφτοι, αραψ, αφροασιατες, γεωργιανοι και λοιποι ρωσοταταροι, μπαλκανιοι και τωρα τα κατωτερα οντα του βορρα οι νορβηγοι!!!!!!!!!!
    σε λιγο θα μας σφαζουν και οι λουξεμβουργιοι και λιχτενσταινοι και μεις θα λεμε δεν πειραζει σαν καλοι ξεφτιλες χριστιανουληδες……

    1. πρεπει να κανουμε αντιποινα οχι μονο λογια. οποιος πειραζει εστω μια τριχα ενος ελληνα, αμεσα μαζικα αντιποινα και εδικηση και οχι κλαψες εδω μεσα να βριζει ο ενας τον αλλον τον κουλι τον τσιπρα τους μπολσεβικους τους ελληνες την κοινωνια την χωρα κλπ ετσι κανουν οι αναρχοκομουνιστες μονο ετσι θα σταματησουν να μας εχουν για τον πεοντα!

  7. Εντύπωση το μπαρ δίπλα στα ματ οκ λειτουργεί και σαν γραφείο πληροφοριών το μπαρ πως δεν πρόλαβαν το κακό

  8. ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΦΩΣΚΟΛΕ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ.ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΛΕΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ.ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΕΙΧΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΣΤΑΝΟ.ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.

  9. Καλα να παθουν οι Ελληναρες 4.30 στα μπαρ και στα ξενυχτια. Πηγε καποτε ενας Παπαθεμελης να στρωσει την κατασταση αλλα κατι σαν τον συγχωρεμενο τον Καρρα και κατι αλλους νυχτοβιους τον φαγανε τον ανθρωπο . Καθημερινη τωρα 5 η ωρα τα ξημερωματα οι εργαζομενοι Ελληναρες στα μπαρ.Ολος ο καλος ο κοσμος. Και φυσικα ο Νορβηγος που στη χωρα του αν τον δουν να περπαταει στις 12 εξω τον σταματανε για εξακριβωση και τι κανει εξω τετοια ωρα..

  10. Η εγκληματικοτητα πλέον έχει πάρει να αλλάζει μορφή.ολα ίσιωμα.τι πάει να πει αστυνομικός ηταν?ο οποιοσδήποτε από εμάς να ήταν θα ήταν το ίδιο.ολοι πρέπει να γίνουμε 1 γροθιά απέναντι στην ασημετρη απειλή που έχουμε ήδη,κ κοιμόμαστε όρθιοι,κ λέμε αστυνομικός,πολίτης κτλ.ηταν 1 δικός μας άνθρωπος.

  11. Δεν μπορεί ένας αστυνομικός να τα βάλει με κάποιον που κρατάει μαχαίρι;Από αυτούς περιμένετε σωτηρία;Οι περισσότεροι ανεκπαίδευτοι,έπρεπε να τον τύλιγε σε μια κόλλα χαρτί.Είμαστε μόνοι μας,ποιά αστυνομία,αυτοί το πολύ να κατεβάσουν από κανα δέντρο κανα γατάκι που εγκλωβίστηκε και πολύ βάζω

    1. Μπορούσε ο συγχωρεμενος να κάνει κάτι απλό!! Εφ όσον η έδρα των ΜΑΤ είναι δίπλα από το μαγαζί θα φώναζε δύο τρεις Ματατζηδες θα τον πλακωναν στις γκλοπιες και θα τελείωνε το παραμυθι! Να βλέπεις που θα πήγαιναν τα μαχαίρια και αυτός ο ίδιος!! Το μαχαίρι δεν εξουδετερώνεται με γυμνά χέρια όσο εκπαιδευμένος να είναι ο άλλος!! Κακά τα ψέματα! Μόνο με όπλο η γκλοπ!!!!

      1. Με ζώνη με γερή μεταλλική αγκράφα ή με αλυσίδα με λουκέτο στην άκρη και από μία απόσταση για άνεση κινήσεων άμυνας – επίθεσης.

      1. Μήπως είσαι τενεκές κουραδόμπατσος;Σε θίξανε;Οι περισσότεροι είστε άχρηστοι

    2. Ένα παλληκάρι έχασε την ζωή του κι εσύ μπουρδολογείς. Για να μπει κανάς γύφτος στο σπίτι για να σε δω? Θα χτυπήσεις στου γείτονα στις 3 το πρωί ή θα πάρεις το 100?

  12. Η Νορβηγία σαν σοβαρό κράτος που είναι τέτοια σκατα τα αποβάλλει.Ενω εδώ που η χώρα είναι το μεγαλύτερο κωλοχανειο της γης μαζεύει σκατα απ’ όλη την υφήλιο.

  13. Δυστυχώς εκπαιδευουν τους αστυνομικούς μας με τη φιλοσοφία “μην χτυπήσεις αν δεν χτυπηθείς πρώτος” και “μην πυροβολήσεις αν δε σου ρίξει πρώτος ο απεναντι” μιλάμε για τρέλα. Μόνο στην Ελλάδα. Γι αυτό και κάνουν ότι θέλουν οι αλλοδαποί… Αλλά τι λέω και γω. Ας πρόσεχαν οι ίδιοι και οι πρόγονοι τους τι ψήφιζαν.

  14. Είπαμε και το επαναλαμβάνω!!! Απόλυτο ξεχαρβαλωμα,!!! Απόλυτη αναρχία,!!! Οι πολιτικοί στο κόσμο τους και μόνο για τη ματσαμπουκα!!! Άρα τι μένει;;; Μήπως εμφανιστεί κάποιος Εθνικός κυβερνήτης μεγέθους Μεταξά και Παπαδοπούλου μήπως και στρώσει κάτι,!!! Αλλιώς δεν πάει άλλο!!

  15. Ένα δυστυχισμένο ερμαφροδητο είναι.
    Η μάπα του τα λέει όλα.

  16. Το συγκεκριμένο σκουπίδι ζει στην Ελλάδα με επιδόματα που παίρνει από την πατρίδα του. Δεν δουλεύει, φυτοζωεί και ήρθε στην Ελλάδα επειδή μπορεί να επιβιώσει με αυτά τα χαμηλά για την πατρίδα του επιδόματα. Λένε πως είχε κάνει ξανά επεισόδια, αλλά δυστυχώς δεν τον απέλασαν αν και θα έπρεπε καθότι είναι μη κοινοτικός πολίτης επομένως είναι σαν να ήταν μια περίπτωση νόμιμου πακιστανού, σπάνια μεν, εύκολα απελάσημη δε (ασχέτως αν δεν απελαύνουν κανένα)…

  17. Μόνο το Δεκέμβρη, είναι ο τρίτος αστυνομικός που πεφτει νεκρός. Και φυσικά περισσότερα τα εγκλήματα γίνονται απο αλλοδαπούς. Το μαχαίρι ο Νορβιγός ( αλλοδαπός είναι και αυτός ), το είχε πάνω του και πρίν μεθύσει. Άρα ήταν προετοιμασμένος.

  18. ……ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΓΑΔΑ/ΕΛ.ΑΣ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ:
    ……ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ???…ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΕΣΑΣ???

  19. Αυτα γινονται γιατι εχουμε φλωρεψει ως κοινωνια λογω πλησης εγκεφαλου απο τα media , εναντια στη βια και τετοιες παπαριες…

    Θα πρεπε ο αστυνομικος να μην ρωτησει καθολου τον λογο , να του τραβαγε μια μπουνια κατευθειαν στο κεφαλι , να ηταν τωρα ο Νορβηγος στην θεση του .
    Αλλα μετα θα ειχαμε ΕΔΕ και τετοιες ελληνικες παπαριες.

    1. Καλύτερα ΕΔΕ παρά αυτά. Εξάλλου είχε μαχαίρι, άρα αθώος θα έβγαινε ο αστυνομικός

  20. Πας μη Έλλην βάρβαρος… εύχομαι νά τόν τακτοποιήσουν τον απόγονο των αναλφάβητων και αγροικων Βίκινγκς.

  21. Βρε το κοριτσάκι….Θα κα(β)λοπεράσει στη μπουζου….
    Ειναι και ομορφούλικο

  22. κύριε Χίου το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος Αστυνομικός υπηρετούσε στους ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια? Θεωρείς ότι οποιοδήποτε γεγονός, στην παρούσα το μαχαίρωμα στο πόδι ήταν τυχαίο, όπως και μη αναμενόμενη η αντίδραση του Αστυνομικού, ήταν όλα τυχαία?

  23. ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ….
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.. ‘ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ’…… ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ…..

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΗΚΕΣΤΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΜΑΖΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΕΟΝ….. ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΗΜΑ Η ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Κ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ…. ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ… ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ…. ΟΠΩΣ ΤΟΝ ‘ΓΥΨΟ’ Π.Χ……………. ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ……… ….. ΜΟΝΟ,ΕΤΣΙ.

Comments are closed.