«ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑΣΕ». Ιδιοκτήτης ΜΜΕ, Φίλιππος Βρυώνης. Χρηματοδότης της ΝΔ. Ο σατανικός μιντιάρχης με τα ανώμαλα γούστα που ΔΕΝ κατέθεσε και ΔΕΝ προσήχθη, αν και το όνομά του συζητείται εδώ και έναν χρόνο στην κρυμμένη λίστα με τα 230 ονόματα. Μία- μία θα βγαίνουν οι φάτσες που συγκάλυψε το Μαξίμου της ανωμαλίας και των παιδεραστών για τη φρίκη του Κολωνού. «Εάν μιλήσεις, θα σε βρουν κρεμασμένο σαν τον Δουρή». Οι απειλές στον μαστροπό Μίχο από τον διεφθαρμένο ταξίαρχο Δάβαλο, «εργαλείο» των Μητσοτάκηδων, μέσα στις φυλακές

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_15-03-2024

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ THΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 15-3-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ; 

  Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

  —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

free-journalist

  STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Βρε γυναίκες τώρα που είδα τη βοιδίσια αυτή μούρη κάτι μου άστραψε στο μυαλό, Είναι βέβαια μακάβριο. Μέσα στη τσέπη σας, για ευκολία ,να έχετε ενα μικρό σπαστο σουγιά, κοφτερό και αστραπιαία κόβετε το μόριο Ο αλλος μέσα στην @βλα του ούτε που θα το καταλάβει. Ούτε στην Αστυνομία θα πάει

  2. Σήμερα έρριχνα πάλι μία ματιά στην συνθήκη με τίς υπογραφές της σύστασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τό 1957 στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, Τεύχος Πρώτον, Ρώμη.
    Μεταξύ άλλων υπογράφει ο Αντενάουερ, ό Τζοζεφ Λουνς, κλπ..
    Πουθενά δεν προϊδεάζει ότι θα επιβάλλονται στα Κράτη μέλη, ανήθικοι κανόνες όπως οι Λοάτκι!
    Τότε ηταν αδιανόητο κάτι τέτοιο.
    Ζητείστε αντίγραφο της συνθήκης από την Βουλή.
    Γρήγορα εξω από αυτό τό Βαβυλωνιακό μπουρδέλο!

  3. Αυτό με τον Άδωνι στο Παπαγεωργίου να το ψάξετε καλά… εάν είναι αλήθεια … γιατί κυκλοφορεί σε ηχητικό…να καταδειχθεί δεόντως ΞΑΝΑ !!!

  4. Μα καλά, υπάρχουν Έλληνες ή “Έλληνες” που δανείζονται από τουρκικές τράπεζες; Ε, άντε και..
    Καλά να πάθετε χαϊβάνια.

  5. Βρώμα και δυσωδία και μετά αν θέλουν να αναφερθούν σε κάτι που έβλαψε την χώρα και ακόμα πληρώνουμε κάτι συνταξιούχοι “δημοσιογράφοι” και κάτι παρτάλια της δημοσιογραφίας με κάτι διαβρωμενα ΜΜΕ, έχουν την μαστίχα της “χουντας” του Γεωργίου Παπαδόπουλου. Μανιαδακη ήθελε η χώρα.

  6. τι ψηφίσατε ρε καθάρματα του 41 τακατό ; τους βιαστές των παιδιών σας ; 🤮🤮

  7. Μπράβο Στέφανε για το το θάρρος σου…. Μόνο σε σένα ελπίζει η Ελληνική Κοινωνία να ξεβρακωσεις τους 230 άθλιους….. Ειδικά η αποκάλυψη ονομάτων καναλαρχων και πολιτικών έχουν βαρύνουσα σημασία…..

  8. Ποιος θα τολμησει να τον πειραξει τον σκατογερο? Υπαρχει εισαγγελεας που θα τολμησει να πει το ονομα του ? Οχι να τον καλεσει για καταθεση η ανακριση απλα να προφερει το ονομα του.

  9. δικιο εχει ο ΝΟΥΖΑΛΑ φοβαται για την ζωη του κ δεν μπορει να μιλησει

  10. οσο για τον Δαβαλο…ΔΙΑΒΟΛΟ..πρεπει ναταν το ονομα του.

  11. ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΕΦΑΝΕ !!! εχεις οικογ…αυτοι δεν εχουν ιερο κ οσιο πανω τους, τους κυβερναει ο σατανας…ο βρωμογερος να καει στην κολαση..ποσα αλλα κοριτσακια τραβαν τα ιδια, ενας θεος ξερει..δεν υπαρχει δικαιωσυνη

Comments are closed.