ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ! ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2019 ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΧΡΗΣΤΟΣ 1

Εκτέλεσαν και έκαψαν τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά στην Μάνδρα Αττικής

Απανθρακωμένο πτώμα το οποίο έχει πυροβοληθεί εντοπίστηκε στην Μάνδρα Αττικής και κατά τις ενδείξεις πρόκειται για επιχειρηματία ο οποίος δολοφονήθηκε. Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ, ο επιχειρηματίας ονομάζεται Χρήστος Γιαλιάς και δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο κρεάτων στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων. Έχουν βρεθεί κάλυκες γύρω από το πυρπολημένο αμάξι. Λίγο πιο μακριά από το όχημα με την σορό του επιχειρηματία έχει εντοπιστεί και άλλο αυτοκίνητο το οποίο επίσης έχει πυρποληθεί.

ΧΡΗΣΤΟΣ 2

Είχαν προηγηθεί δύο τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση τα οποία οδήγησαν την αστυνομία στο σημείο που βρέθηκε η σορός. Έκτοτε η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι φέρεται να διέφυγαν με μηχανή.

Το πυρπολημένο όχημα βρέθηκε στην οδό της Αγίας Αικατερίνης όπου έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις για να σβήσουν την φωτιά. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν το αμάξι πήρε φωτιά από τους πυροβολισμούς ή εάν οι δράστες της δολοφονία πυρπόλησαν οι ίδιοι το αυτοκίνητο.

Εντός του καμένου οχήματος η αστυνομία εντόπισε ένα καλάσνικοφ ενώ τον Μάιο του 2019 είχε δολοφονηθεί η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία. Το όνομα της δολοφονημένης πρώην συζύγου ήταν Φρέντα Καρζή και η σορός της είχε βρεθεί στα σκαλοπάτια του σπιτιού της.

Ο Χρήστος Γιαλιάς δραστηριοποιούνταν επίσης στο χώρο των φορτοεκφορτώσεων. Είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές διότι είχαν βρεθεί στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες όπλων μεταξύ των οποίων και καλάσνικοφ. Αναφέρεται ακόμη πως ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε εμπλακεί στο παρελθόν, πάντα κατά τις Αρχές σε διακίνηση ναρκωτικών καθώς και σε υπενοικιάσεις Πακιστανών εργατών οι οποίοι απασχολούνταν σε εργοστάσια και αγρούς στο Θριάσιο.

ΧΡΗΣΤΟΣ 3

Επίσης αναφέρεται πως ο Χρήστος Γιαλιάς είχε ασχοληθεί στο παρελθόν και με το ποδόσφαιρο και είχε ηγηθεί της ποδοσφαιρικής ομάδας των Τρικάλων από το 2015  έως το 2017.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Πόσα μπουρδέλα είχε? Τραπόσπιτα, μπουρδέλα, κολόμπαρα, ιδού η Ελλάς, ζήτω οι απόγονοι του Κολοκοτρώνη!

  2. ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΚΩΛΗΚΕΣ…. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ!!!!….

  3. ΟΠΠΟΙΟΣ ΜΠΛΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ

  4. Αυτός που του σκοτώνουν τη γυναίκα στη ψύχρα και οργανωμένα και μετά τρώνε και τον ίδιο με τον ίδιο τρόπο, δεν λέγεται “επιχειρηματίας”, λέγεται μαφιόζος που είχε λογαριασμούς με τους όμοιους του! Ποιος ξέρει πόσα σάπια μας είχε ταίσει ο “επιχειρηματίας” και τι διακινούσε στα πήγαινε έλα των φορτηγών με τα κρέατα…. ευτυχώς, που αυτοί κατά περιόδους, αυτοκαθαρίζονται. Έχουν σύστημα αυτοκαθαρισμού 😂😂

  5. γιωργο συμφωνω απολυτα
    σε ολο το κειμενο

  6. ΣΤΗ ΜΠΟΓΚΟΤΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥΓΚΡΙΖΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ….ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΑΝΚΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ….

  7. Αυτή η εκτέλεση φεύγει από πρότυπα μαφίας κλπ πάει σε πολιτικό παραγωντα σε ποδοσφαιριστές ομάδες και σε εργολάβους εργαζομένων κλπ και μετά όταν έπιασαν τα κιβώτια αυτός έφυγε από εδώ έμενε Τρίκαλα Βόλο από εκεί είχε ακουστεί ότι των φύλαγαν μπραβοι εκεί κάνεις δεν ξέρει κάτι άλλο κλπ

  8. ΟΠΛΑ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩ;;;
    ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!
    ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΡΙΑ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΧΟΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ;;; 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!!!

    1. έχουν σύστημα αυτοκαθαρισμού αυτοί, μη νοιάζεσε, είδες; δεν χρειάστηκε να επέμβει η δικαιοσύνη, έσβησε από το χάρτη που λέμε, οικογενειακώς και τέλος. Σε λίγο καιρό, κάποιοι άλλοι θα καθαρίσουν αυτούς που καθάρισαν σήμερα…

      1. Λερναια Υδρα…
        1 πεφτει 3 φυτρωνουν…

  9. Ξαναμοιραζεται η τραπουλα σε ολα τα πεδία του υπόκοσμου στη Μπανανία. Γι΄αυτο και βλεπουμε αυτα που βλεπουμε, τα οποία λογικα δεν ειναι παρα μονο η αρχη. Το Narcos στην ελληνικη του εκδοση θα εχει παρα πολλες σεζον και επεισόδια.

  10. Σε λιγα χρονια η λεξη επιχειρηματιας θα σημαινει το λιγοτερο Νονος

  11. Για κάτι τέτοια παράσιτα υπάρχει η Ελλάδα…

  12. Όλα τα σκατολαμόγια παριστάνουν τους επιχειρηματίες,καλά σε κάνανε χοντρέ

  13. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΝΑΣΤΡΟ ΤΗΝ ΓΗ

  14. ωρε τις πατανας γινεται… ποιο σικαγο και ποιο τεξας; Να ερθουν εδω οι κακοποιοι εξ αμερικα να παρουν μαθηματα. Αυτα ειναι αμα εισαι μακακας αρχιηλιθιος λαος και θες δημοκρατια. Ηταν φασιστας ο παπαδοπουλος οταν ελεγε ησυχια ταξη και ασφαλεια εεεε;; Ηταν δικτατορας οταν ελεγε πατρις θρησκεια οικογενεια;;;Παρτε τα παπαρια μου τωρα

  15. ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ 100%

    ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΟΥΓΙΑ

  16. Στην πάνω φωτογραφία είναι και ο Κομπότης..πως γίνεται ρε παιδί μου όλοι αυτοί Κομπότης Βαγγέλας αλαφούσκας καπές μαφιόζοι και ΣΙΑ ΑΕ να έχουν παντα μια οικογενειακή φωτογραφία?? Φαμίλια είναι η οικογένεια αν δεν κάνω λάθος

  17. “Επιχειρηματίας”; Μαφιόζος γαμημένος ήταν λολ

  18. Ο κολλητός το φιλαράκι του Κούγια. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ!!! ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ!!

  19. Καριερίστας, ανάπτυξη λέμε.

Comments are closed.