ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙ-COVID ΚΟΚΤΕΪΛ! ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ. ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ “ΒΡΩΜΑΕΙ” ΕΔΩ…

Κοινοποίηση:
giankopoulos-850x560

Πολλά είναι τα ύποπτα στοιχεία που έρχονται ώρα με την ώρα στο φως αναφορικά με την πορεία της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ ενώ ταυτόχρονα εξελίσσεται ένα περίεργο, οργιώδες θα λέγαμε, παρασκήνιο πίσω από την φαρμακευτική εταιρεία που του χορηγεί το κοκτέιλ φαρμάκων στη μάχη του ενάντια στον κορωνοϊό.

Πρόκειται για μια αμιγώς πειραματική θεραπεία με ελληνικό ονοματεπώνυμο την οποία συνοδεύουν πολλές… συμπτώσεις και που ουσιαστικά του χορηγείται χωρίς να έχει λάβει έγκριση από τον αντίστοιχο αμερικανικό ΕΟΦ. Εν ολίγοις, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ υποβάλλεται σε μια θεραπεία που πρώτη φορά εφαρμόζεται άρα δεν μπορεί να παρέχει αξιόπιστες εγγυήσεις ενώ το πιο εντυπωσιακό είναι πως του χορηγείται, όπως έγινε γνωστό, ποσότητα πολύ μεγαλύτερη από την ενδεδειγμένη! 

Αυτοί είναι οι Έλληνες που παίρνουν το ρίσκο…

Ποιος ή ποιοι, όμως, βρίσκονται πίσω από τον αμερικανικό φαρμακευτικό κολοσσό που κρατά τη ζωή του πλανητάρχη στα χέρια του και πήρε το ρίσκο να τον υποβάλλει σε μια αμφιβόλου αποτελέσματος θεραπεία που μπορεί να του κοστίσει ακόμη και την ίδια του τη ζωή; Το ρίσκο, βεβαίως, πήρε πρώτος απ’ όλους ο ίδιος ο Τραμπ…

Τζοτζ Γιανκόπουλος: Αυτός είναι, λοιπόν, ο επιστήμονας από την Καστοριά που βρίσκεται πίσω από το πειραματικό φάρμακο. Μάλιστα, πριν ακόμη ανακοινωθεί η απόφαση των γιατρών να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ο θεράπων ιατρός του ανακοίνωσε πως του χορηγήθηκε πειραματικό σκεύασμα και πιο συγκεκριμένα ένα κοκτέιλ μονοκλωνικών αντισωμάτων που ερευνά η Regeneron, ιδρυτής και πρόεδρος της οποίας είναι ο ελληνικής καταγωγής Γιανκόπουλος.

Η δε φαρμακευτική, μπορεί να είναι αμερικάνικη, έχει όμως ελληνική καρδιά καθώς – εκτός από τον Γιανκόπουλο – συνιδρυτής της είναι ένας επιστήμονας επίσης με ελληνικές ρίζες, ο Χρήστος Κυράτσους. Το αξιοσημείωτο, ωστόσο, στην όλη ιστορία είναι πως την περασμένη Πέμπτη, δηλαδή μια μέρα πριν ανακοινωθεί ότι ο αμερικανός πρόεδρος διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό, ο Χρήστος Κυράτσους μιλούσε στην ΕΡΤ για τις έρευνες της Regeneron κα τα πειραματικά κοκτέιλ.

Πριν από έναν μήνα, η φαρμακευτική εταιρεία του Γιανκόπουλου ανακοίνωσε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που είχε ένα κοκτέιλ αντισωμάτων κοροναϊού σε ζώα. Οι κλινικές δοκιμές συνεχίστηκαν και πλέον τα αντισώματα δοκιμάζονται σε ανθρώπους, εξήγησε στην ΕΡΤ ο κ. Κυρατσούς.

κυρατσους

Ο Χρήστος Κυράτσους, Αντιπρόεδρος Ερευνών επί των μολυσματικών ασθενειών και των τεχνολογικών ιικών φορέων στην φαρμακευτική εταιρία Regeneron εδρεύει στις ΗΠΑ.

«Δοκιμάζουμε την θεραπεία σε δύο διαφορετικούς πληθυσμούς. Σε αυτούς που μόλις έχουν μολυνθεί και δεν έχουν ακόμη νόσο, δεν έχουν ακόμα σοβαρά συμπτώματα της νόσου και σε αυτούς που έχουν ήδη σοβαρά συμπτώματα, αν θα μπορέσουν να βελτιώσουν τα συμπτώματα και να αποφύγουν είτε το θάνατο, είτε να βγουν νωρίτερα από το νοσοκομείο», τόνισε.

Όπως ανέφερε, η θεραπεία με τα αντισώματα που παράγει η εταιρεία με δύο Έλληνες στην κορυφή της ιεραρχίας και η οποία όπως υπόσχονται μπορεί να νικήσει ακόμα και τον θάνατο(!), ενδέχεται να λάβει άδεια κυκλοφορίας από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Ήδη, η κυβέρνηση έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Regeneron για την προμήθεια έως 300.000 δόσεων του κοκτέιλ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, ο Τζορτζ Γιανκόπουλος μιλούσε για το ελπιδοφόρο κοκτέιλ του μια μέρα πριν τον αντιπρόεδρο της εταιρείας του, δηλαδή την περασμένη Τετάρτη και μάλιστα στο CNBC. Και κάτι ακόμα ενδεικτικό: Μίλησε και στην τηλεόραση του ABC λίγα λεπτά αφότου ο Τραμπ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο..

Ρισκάρουν τη ζωή του; Ομολογούν υψηλή δοσολογία του μυστικού κοκτέιλ…

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, κατά τις δοκιμές του φαρμάκου χρησιμοποιούν δύο δοσολογίες, ωστόσο οι γιατροί του προέδρου των ΗΠΑ επέλεξαν την υψηλή των 8 μιλιγκράμ! Είναι δε υπόπτως ενδιαφέρον πως στα θετικά αποτελέσματα του σκευάσματος και μάλιστα σε αυτό το πρώιμο στάδιο, αναφέρθηκε και ο επίκουρος καθηγητής στο ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης που από τα δελτία ειδήσεων βρέθηκε να αντικαθιστά τον Σωτήρη Τσιόδρα μπαίνοντας με το κεφάλι στην κυβερνητική “κλίκα”. Μα, τι φοβερές συμπτώσεις! Δεν βρίσκετε;

Ποιος είναι ο Τζορτζ Γιανκόπουλος

giankopoulos-850x560 giankopulos

George-D-Yancopoulos

Γιος Ελλήνων μεταναστών, μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και σπούδασε στο Γυμνάσιο των Επιστημών του Μπρονξ. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια και το τμήμα Γιατρών και Χειρουργών και συνέχισε τις σπουδές του στην μοριακή ανοσολογία, όπου έλαβε και τιμητική διάκριση/υποτροφία, το βραβείο Lucille P. Markey.

Τη δεκαετία του ‘90 συγκαταλεγόταν στους πιο περιζήτητους επιστήμονες, με το όνομά του να βρίσκεται στην 11η θέση της λίστας των ειδικών, το όνομα των οποίων παρατίθεται περισσότερο (σε επιστημονικές δημοσιεύσεις) παγκοσμίως. Ήταν παράλληλα ο μόνος επιστήμονας στον τομέα της βιοτεχνολογίας στη λίστα αυτή.

Ίδρυσε την φαρμακευτική Regeneron, της οποίας παραμένει πρόεδρος, μέσω της οποίας αναδείχτηκε στον πρώτο επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης στον φαρμακευτικό κλάδο που γίνεται δισεκατομμυριούχος από το επάγγελμά του, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ .. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

  2. Και όλα τα δεινά (παρενέργειες τα ονομάζουν)
    ξεκινάνε όταν η «επιστημη» μέσω των «φαρμακων»{φαρμακα-από τους φαρμακους,
    μάγους που χρησιμοποιούσαν φάρμακα (δηλητήρια) που σε μικρές η μεγάλες δόσεις
    σκότωναν η θεράπευαν(σταματαγαν το σύμπτωμα)} προσπαθούν να σταματήσουν την
    αντίδραση αυτή. Τώρα να μου πεις ποια είναι
    η θεραπεία?? Αυτό είναι καθαρά θέμα αυτοΐασης του ίδιου του οργανισμού όταν ο θεραπευτής τον βοηθήσει να εξαλείψει το αίτιο που του προκαλεί τα συμπτώματα που ονομάζονται ασθενειες. Ελάχιστοι γνωρίζουν πως να θεραπεύσουν. Αυτός όμως που «αυτοθεραπεύεται» να είστε σιγουροι ότι το γνωρίζει πολύ καλά!!
    Υ.Γ. θεωρητικά σύμφωνα με την ριζική προέλευση της ονομασίας των «φαρμακων» ως φαρμακια (δηλητήρια) από τους φαρμακους-μαγους της Αρχαίας Ελλάδας τα φαρμακεία θα έπρεπε να λέγονται «δηλητηριαστήρια».
    (Προσοχή! Όχι διϋλιστήρια!!)

    1. drag stores = πωλητήρια ναρκωτικών. Σωστά;

  3. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα. Δεν υπάρχουν καν ασθένειες. Αυτό που η ιατρική ονομάζει ασθένεια είναι η αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος σε κάποια τοξική
    εξωτερική η εσωτερική (συναισθηματική) δράση η οποία διαταράσσει την ψυχοσωματική ισορροπία.Τα υπόλοιπα τ αφήνω στην φαντασία σας.

  4. Μόνο ο κ. Αντωνιάδης ίσως είναι περισσότερο Μδεκτικός κι αυτό λόγω πείρας κι όχι γνώσης.
    Γνώση απαιτεί γνώση ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ εκτός ιατρικής η οποία είναιναι πολύ δύσκολη και πολύπλοκη επιστήμη και ελάχιστοι γιατροί την κατέχουν σε βάθος ακόμα και οι «καθηγητες».Οι περισσότεροι παίρνουν έναν τίτλο που τον επιδεικνύουν διαρκώς χωρίς να συνεχίζουν τη μελέτη. Θυμούνται μερικά βασικά πρακτικά πράγματα καθημερινής χρήσης.
    Αν σας πω ότι πρακτικά αυτό που η ιατρική
    ονιμαζει «ιους» δεν υπάρχει καν τι θα
    πειτε?? Ότι τζατζεψα, τα χασα, ποιος είναι αυτός που λέει τέτοιες αρλουμπες!! Σταματάω εδώ!!

    1. Μα οι πολύ “επιστήμονες” είναι που δημιουργούν τα προβλήματα.
      Κάτι μισόσπουδοι επίδοξοι κονομησάκηδες του συστήματος που το πτυχίο τους δεν λέει την αλήθεια.
      Κι έχουν και κάτι συντεχνίες, τύφλα νά ‘χουν οι μ@σόνοι. Έχουν και κανάλια….
      Και αν τους πεις και κάτι σου πετάνε ένα “είσαι κι εσύ γιατρός;” νομίζοντας πως σε αποστόμωσαν.

  5. Στην 1η φωτο γραφει Cov-aris αρα ο γιατρος ειναι αρειανος οποτε ημερες εμειναν για να τα τιναξει ο προεδρος της γιούσα.

    Βαρεθηκα να βλεπω και να διαβαζω και να βλεπω μαλακιες καθε μερα , ανατιναξτε τον πλανητη να τελειωνουμε , ο ιδιος ο ανθρωπος εχει αποτυχει επανω σ’αυτον τον πλανητη

  6. το φαρμακο ειναι η δοξυκυκλινη!!
    τοσο απλο , τοσο φτηνο!!!!

  7. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ !
    ΟΤΙ ΟΙ ‘ΕΨΙΛΟΝ’,ΟΜΑΣ Ε
    ΣΩΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΤΡΑΜΠ !
    ΕΥΓΕ!

  8. Και τονίζω ότι αυτά που γράφω είναι εκτιμήσεις γιατρου και όχι δικές μου

    1. Βρε όσο κι αν κοροϊδεύετε επιφανειακά από μέσα γνωρίζετε ότι ίσως και να υπάρχει αλήθεια σ αυτά που λέω. Αν σας τα λέγε ένας
      καθηγητής “που δεν υπήρχε περίπτωση να τα πει ποτέ» θα τον ακούγατε Μ ανοιχτό το στόμα! Και θα ανεβάζετε 729 άρθρα!!

      1. Γελοίε άνθρωπε!! Άμα είσαι μάγκας και όχι παλληκαρι της φακής ανέβασε και αυτό!
        Do it if you can!! Ανοητε!!

      2. Κι επειδή κύριε υπερόπτη είσαι πολύ παίχτης (όχι του πουλιού σου, γενικά μιλάω) θα ήθελα να σκεφτείς τον εαυτό σου η άλλους γνωστούς σου που κουκουλωσαν συμπτώματα. Θεραπεύθηκαν? Αυτοί μπορεί να νομίζουν πως θεραπεύθηκαν αν αυτά σταμάτησαν προσωρινά!! Το πρόβλημα όμως μπήκε πιο
        βαθιά και μετά από κάποιο διάστημα τους
        παρουσιάστηκε κάποιο άλλο πρόβλημα σε άλλο σημείο που οφείλεται σε αυτό κι ίδιοι
        το αγνοουν.Φαντασου ότι έχουμε ένα μπαλόνι ημιγεματο με νερό και προσπαθούμε να το αδειάσουμε ενώ είναι
        κλειστό.Το μόνο που θα καταφέρουμε είναι
        απλά να μετακινουμε το νερό από μερικά σημεία του μπαλονιου σε κάποια άλλα ενώ ο συνολικός όγκος του νερού θα είναι ίδιος
        Με τον ίδιο τρόπο δρουν και τα φάρμακα που κουκουλωνουν τα συμπτώματα με τη
        διαφορά ότι αυτά κάνουν και κάτι πολύ χειρότερο , γεμίζουν το μπαλονι (οργανισμός) με περισσότερο νερό (νέες ασθένειες).

  9. Εννοείται ότι γνωρίζω ότι τα στέλνω για τα διαβάσετε μόνο εσείς. Καλημέρα μικροί γλύκες.

  10. Το ηλιθιο πληκτρολογιο έγραψε «βότανα» αντί για «οταν».

  11. Πολύ ωραία όλα αυτά.Αλλά για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους ο τύπος είναι Ελληνοαμερικανος!!!Και ζήτημα είναι αν θα ξέρει να μιλάει και Ελληνικά.

    1. Απλά πράγματα δεν υπάρχουν φάρμακα που σκοτώνουν τους ιούς και αυτό έχει αποδειχθεί πειραματικα όπως και για τον ιό του AIDS. Η ρεντεμσιβίρη (όπως και όλες οι -βιρες) είναι αναστολείς πολυμερασης που δεν σκοτώνουν αλλά σταματάνε τον ιό με τρομακτικές παρενέργειες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μόλις τις σταματήσεις ο ιός η ξαναφουντωνει ή η ενεργειακή οντότητα του
      μετατρέπεται σε άλλη μορφή με άλλα συμπτώματα που οι γιατροί ονομάζουν «αλλη»
      ασθένεια για την οποία πρέπει «οι ειδικοι» πρεπει να κάνουν «νεες έρευνες» Τόσο απλά είναι τα πράγματα που
      «οι ειδικοί» προσπαθούν επί χρόνια να λύσουν.

      1. Γιατί για να πιστεψεις κάτι δεν χρειάζεται
        γνώση .Πιστεύεις αυτόν που έχει τον τίτλο
        γιατί ελκεσαι απ’ αυτόν. Γνωρίζεις μόνο όταν έχεις γνώση η σου μεταφέρει κάποιος άλλος τη δική του.
        Συμφωνείτε η διαφωνείτε ανόητοι Μικροί
        ανθρωπινοι??

  12. Αν τον κάνουν καλά μετά θα αποκτησουμε σαν Έλληνες σεβασμό παγκόσμιος θα αλλάξει πολλά…

  13. Τίποτα δεν θα άφηνε ο Τ. στην τύχη. Ίσως νοσεί, ίσως όχι. Προσωπικά πιστεύω πως είναι ένα προεκλογικό τρικ, που όχι μόνο θα τον προστατεύσει, κρατώντας τον σε ασφαλή χώρο, αλλά και θα προωθήσει εταιρία επιλογής του για αντι κοβιντ αγωγή. Σιγά μην δεχόταν πειραματική αγωγή πάνω του…!!! Η αρχαιοελληνική διακόσμηση του οίκου του, δείχνει τις επιλογές του. Εξ ου κι ο Έλλην ερευνητής. Δεν είναι ασθενής , λέω εγώ. Παράσταση δίνει και καλά κάνει. Αν λαθεύω και όντως νόσησε, τότε είναι ήδη νεκρός και μολύνθηκε από το περιβάλλον του. Δεν το θεωρώ όμως πιθανό.

    1. Είναι ήδη νεκρός από το «πειραματικο κοκτέιλ» και όχι από τον κορωνοϊό. Το πιο σωστό σχολιο!!

    2. Συμφωνω.
      Εμενα αυτο που μου βρωμαει ειναι πχ, γτ βγαζουν στην απ εξω τον Ιωαννιδη ..;
      Εικαζω οτι θελουν να κερδισουν την εμπιστοσυνη του λαου των ελληνων, προβαλοντας τα ελληνοειδη επιστημονακια-“..και η οποία(θεραπεια) όπως υπόσχονται μπορεί να νικήσει ακόμα και τον θάνατο(!).
      Νεξτ στοπ η Θεια Κοινωνια σε εμβολιο (;!)
      ——–
      Θυμαμαι τη περιοδο με τους Ολυμπιακους αγωνες στην Ελλαδα.
      Χαμος υπερπαραγωγες, οπως επισης την θριαμβευτικη(;;;;) νικη της Εθνικης Ελλαδος στο ποδοσφαιρο.
      -Τα παντα να αναδεικνυουν την Ελλαδα.
      Και ελεγα τοτε…ειναι στημενη η νικη της Εθνικης – και με χλευαζαν- αρνουμενοι να δεχτουν την ηλιθιοτητα της χαρα τους οι προσκυνημενοι φιλαλθοι.
      Κατι αντιστοιχο βλεπω κ εδω τωρα. Αναδειξη του Ελληνισμου και πρωτοπορια με προσχημα το εμβολιο(και οσα συνεπαγωνται), τη στιγμη που τα δαιμωνια στρωνονται στο μεγαλο φαγοποτι του πτωματος Ελλας.
      Α, μη ξεχναμε οτι περιμενουμε στα νησια μας ενα βραβειο Νομπελ. Ειμαστε οι καλυτεροτεροι-μετα το Χεμο!
      ——
      Βαλτε να παιξει ο Τσιοδρας ! ! !

  14. μπα δεν είναι τουρκικής προέλευσης οι γιατροί ?δεν έχει εμπιστοσύνη στα σαΐνια γιατροί του φίλου του ερντογάν ? θεία δική αλλά δεν σκαμπάζουν αυτοί από τέτοια τέλος πάντων περαστικά του

  15. Τι τα ήθελες ρε μπάρμπα τα προεδριλίκια στις ΗΠΑ. Εκεί λένε ότι όποιος κάνει δύο προεδρίες φεύγει 20 χρόνια μεγαλύτερος.
    Παράδειγμα ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Μπιλ Κλίντον που μπήκαν μια χαρά και έφυγαν γερασμένοι.Τούτος μπήκε 70 άρα φυσιολογικά γερασμένος και λογικά θα έβγαινε 90.Λίγοι άνθρωποι όμως φτάνουν στην ηλικία των 90 οπότε;;;; Ας καθόταν στα αυγά του αν ήθελε να ζήσει κανένα χρόνο παραπάνω .Λεφτά είχε .Δεν πεινούσε.

    1. Μόνο ο τζούνιορ βγήκε όπως μπήκε. Ήταν τόσο ηλιθιος που δεν καταλάβαινε τπτ

  16. 75 χρόνων είναι δηλαδή με το ένα πόδι στον τάφο.Αν όπως φαίνεται είναι άσχημα έχει και υποκείμενα νοσήματα ρισκάρουν και ότι βγει.
    Θα έδινε κάποιος στο παιδί του το πειραματικό αυτό φάρμακο με κίνδυνο να το στείλει στον άλλο κόσμο.

    1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΛΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΟΘΡΕ.

Comments are closed.