ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ YOUTUBER ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ – ΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

Κοινοποίηση:
pic10920

Νέες αποκαλύψει για την φρίκη που βιώνουν ΑμεΑ στο διαδίκτυο από γνωστούς Youtuber

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση Youtuber οι οποίοι βασανίζουν άλλα άτομα για να αποκομίσουν κέρδη!

Οι Αρχές έχουν στο στόχαστρό τους έναν ακόμη διάσημο δημιουργό περιεχομένου ο οποίος συνεχίζει να ποστάρει video, με άτομα τα οποία τα βάζει να παίζουν ξύλο μεταξύ τους, βρίζοντας και προσβάλλοντάς τους.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, ο συγκεκριμένος Youtuber είναι «παρών» στα βίντεο των βασανισμών των ατόμων. Μάλιστα έχει το προσωνύμιο «Αρχηγός» ή Μιχάλης!

Ο κύριος Καλλιακμάνης αποκάλυψε πως υπάρχει και δεύτερη πλατφόρμα όπου «ανέβαζε» ο εν λόγω Youtuber πορνογραφικό υλικό με άτομα ΑμεΑ, χρεώνοντας υπέρογκα ποσά.

Τα δε «χτυπήματα» ξεπερνούσαν τις 100.000 στα βίντεο της φρίκης.

Να σημειωθεί πως ο «ασκός του Αιόλου» άνοιξε με την σύλληψη ενός Youtuber στο Κερατσίνι για βασανισμό ΑμεΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Αν είναι ανώμαλοι αυτοί που βαράνε άλλο τόσο και χειρότεροι είναι αυτοί που πληρώνουν για να τα δούνε. Κάποιες γυναίκες πριν χρόνια έπρεπε να κάνουν έκτρωση τα τέρατα τους. Είναι τοξικά παράσιτα της κοινωνίας και δεν θα έπρεπε να έχουν ανθρώπινα δικαιώματα. Φυλακή, ξύλο, ασιτία, ούτε μια σταγόνα νερό και κατάληξη ψόφος. Έτσι καθαρίζεις απο τα τέρατα και δεν υπάρχουν μιμητές στο μέλλον. Τα πάντα είναι θέμα τιμωρίας. Μόνο οι θρασύδειλοι τα κάνουν αυτά.

    1. Και η ανιτα πάνια μέσα, ως ηθική αυτουργός και πρώτη διδάξασα

  2. Η αλήθεια είναι ότι στο ΥΤ και γενικότερα στα σόσιαλ μίντια έχουν βρει την ευκαιρία πολλά σκουπίδια -ο καθένας στο είδος του- και εκμεταλλεύονται ανίδεους ανεγκέφαλους βγάζοντας πολύ χρήμα

  3. Παράκληση στους έγκλειστους στη φυλακή που μεταφέραμε αυτό το παχύδερμο τέρας..ξεκ@λιαστε τον μέχρι εκεί που δεν πάει..να πάει νοσοκομείο απ το πολύ παλουκωμα..ειναι λαϊκή απαίτηση κ δικαιοσύνη..το αφήνω πάνω σας κ στα παντελόνια που φοράτε..να φτύσει το γάλα της μάνας του..περιμενω νέα απ τον εξευτελισμό του εγώ κι εκατομμύρια άλλοι….εδω θα φανεί η μαγκιά σας

  4. Ολα τ’ αλμπανά, αργά ή γρήγορα πάνε εκεί που ανήκουν, στη ψειρού παρέα με τους αρουραίους και τις κατσαρίδες.

  5. Βρε καλώς το παρτάλι το τσογλάνι του ΤikTok.Αυτός είναι ένας άρρωστος μαλάκας με BATTLE αγώνες που παίρνει τρελό χρήμα και τα ρίχνει στα Casino’s.Ο ηλίθιος αυτός άντρας όταν κάνουν live άνθρωποι με προβλήματα υγείας ή νοητικής στέρησης κτλ για να χαρούν λίγο για να διασκεδάσουν και να περάσει η ώρα τους αυτό το μπάσταρδο τους ρίχνει καντίλια άνευ λόγου και τους μιλάει σαν οxετός γελώντας με τα προβλήματα των συνανθρώπων μας.Απορούσε όλος ο κόσμος στην εφαρμογή πώς δεν τον πιάνουν οι αρχές ώστε να τον εξηγήσουν το όνειρο.

  6. Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΝΕΒΕΙ… ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.. Κ Η ΣΩΣΤΗ Η ΚΕΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ….. ΑΠΟ 5 ΧΙΛΙΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ….. ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ…. ΜΗΔΕΝ 0,0000000
    ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΚΕΝΩΝΙΑ! !!!! ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ ΡΕ !!!
    χαχαχαχ…. ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ. ΧΑΧ ΡΕ,ΕΚΕΙ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!!

  7. Ο Αρχηγός βρίσκεται πίσω κι από αλλά κόλπα….

  8. Τώρα που άνοιξε ο φάκελος για την εκμετάλλευση των ΑΜΕΑ από διάφορους σκατόψυχους για να βγάζουν φράγκα κάντε και μία έρευνα για τα καθίκια της τηλεόρασης με πρώτη και χειρότερη την Πάνια όπως και την Σία Λιαροπούλου τον Μικρούτσικο τα τηλεδικεία που για να έχουν τηλεθέαση φώναζαν άτομα ΑΜΕΑ με νοητική υστέρηση και τα εξευτέλιζαν για να σπάνε πλάκα και να ανεβαίνουν τα νούμερα τηλεθέασης και δικαιολογιόντουσαν ότι το έκαναν για να τους δώσουν βήμα. Τι βήμα ρε ξεφτίλες αφού τους αντιμετωπίζετε σαν τον τρελό του χωριού για να σπάτε πλάκα και να βγάζετε φράγκα σε βάρος τους.

  9. Ο μοναδικός τρόπος για να ελαφρυνετε το κάρμα σας από επιθέσεις σχιζοφρενων είναι να προσεύχεστε.
    Να νηστευετε και να εξομολογείστε τακτικα.
    Θα πρέπει να τους αγαπάτε και να τους υποστηρίζετε.
    Μόνο έτσι θα κατακτήσετε τη βασιλεία των ουρανών τόσο αμαρτωλοί που είσαστε

  10. Μ αρέσει που στο πρωτο βιντεο του κρυβετε το προσωπο μη τυχον και αργοτερα που θα βγει απο τη φυλακη τον κακοχαρακτηρισουν κσι δεν βρισκει δουλεια.
    Παλι τα ιδια θα κανει και ισως ακομα χειρότερα το καθαρμα

  11. Τηγανοκέφαλος Αλβανόβλαχος ο τύπος! Βρήκε άτομα να το παίξει μάγκας και άντρας ο κ@ριόλης

  12. Καλά ένας εισαγγελέας να τον πάει μέσα δεν υπάρχει..;

Comments are closed.