ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ο θάνατος της 29χρονης υπαξιωματικού στη Λάρισα! Με καλώδιο έβαλε τέλος στη ζωή της

Κοινοποίηση:
autoktonies1-782x440-1

Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα από την τραγική χθεσινή είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, της 29χρονης υπαξιωματικού η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στα οικήματα της 110 ΠΜ, όπου διέμενε μόνη της.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του onlarissa.gr η 29χρονη δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία της χθες το πρωί της Δευτέρας, ενώ δεν απαντούσε και στις αλλεπάλληλες κλήσεις. Άμεσα οι ιθύνοντες κινητοποιήθηκαν, έφτασαν στο διαμέρισμά της εντός των οικημάτων της 110 ΠΜ και προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα ανησυχώντας για το γεγονός ότι δεν έδινε σημεία ζωής. Τελικά την εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ στο σημείο έσπευσε εκτός της αστυνομίας και ασθενοφόρο προκειμένου να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρή.

Η 29χρονη προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματός της, με ένα καλώδιο το οποίο τύλιξε στο λαιμό της.

Παραγγέλθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας νεκροψία – νεκροτομή η οποία θα γίνει σήμερα Τρίτη, ενώ διεξάγεται έρευνα για τους λόγους για τους οποίους η άτυχη κοπέλα προχώρησε στην αυτοκτονία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ναι η νεκροτομη σίγουρα θα δείξει ηλεκτροπλιξια η πνιγμός από θηλεια κλπ οκ έχουν 112 πτέρυγα μάχης αυτοκτονία μηχανικού πολεμικής αεροπορίας κρεμαστηκε έχουμε 110 πτέρυγα μάχης αυτοκτονία αξιωματικού έχουμε Σημεωφορος πολεμικού ναυτικού 21 χρον υγιεστατη Κοροναιος οξύ κσι γρήγορο πάμε έχουμε αυτοκτονίες αξιωματικών έχουν θανάτους γρήγορους αστυνομικών αυτοκτονίες λιμενικών η κυκλοφορεί κάποιος τρελός στα σώματα η όλοι ξέρουμε τη σιμβενει μεταξύ τους αυτό που εξέδωσε η διεθνή ίντερνετ έχουμε πόλεμο συμμοριών ας ξεκινηση η εκκαθάριση πρώτα μεταξύ τους και βλέπουμε τη θα σπομινει η νταλίκες με ελληνικές δημσιες μας μάραναν που πέρασαν προηγούμενος

  2. Ερωτική απογοήτευση, προβλήματα στην υπηρεσία;

  3. Πώς βρίσκουν τη δύναμη και κόβουν το νήμα της ζωής τους; Πρέπει η κοπέλα να έφτασε στην απόλυτη απελπισία.

Comments are closed.