«ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ στις ΕΚΛΟΓΕΣ». ΦΑΚΕΛΟΣ SINGULAR LOGIC: ΟΙ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ Ο …ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ – Offshore στις Βρετανικές Παρθένες νήσους, σκάνδαλα διαφθοράς στο ΥΠΕΘΑ, μίζες πολιτικών και στρατιωτικών και ο δυσώδης διαγωνισμός με τις ταυτότητες που… ακυρώθηκε. H ΕΡΕΥΝΑ της εφημερίδος μας και οι τρομακτικές καταγγελίες στη Βουλή του Κυριάκου Βελόπουλου

Κοινοποίηση:
exofyllo22-2

im_teaser_22-02-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo22-2

 Στο ΦΥΛΛΟ της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 22-2-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. * ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΛΕΕΙ “ΝΑΙ” ΣΕ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ! Βίντεο – ντοκουμέντο

    https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b1%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b7%cf%83-%ce%bb%ce%b5%ce%b5%ce%b9/

    * Οδηγός ΚΤΕΛ ένοιωσε αδιαθεσία ..Επιβάτης σταμάτησε το Λεωφορείο αλλιώς θα είχαμε ατύχημα..Δεν θα μείνει κανένας!!!

    https://amazonios.net/odigos-ktel-enoiose-adiathesia-epivatis-stamatise-to-leoforeio-allios-tha-eichame-atychima-den-tha-meinei-kanenas/

  2. Χαχαχαχαχα ρε Στέφανε, έρχεται πίτσα;

  3. O Mανωλόπουλος έγινε πρόεδρος στην Singular logic μόλις πέρσι και μετά από την συγχώνευση των εταιρειών. Δεν έχει ευθύνη για το τι κάνανε οι τύποι τα προηγούμενα χρόνια και με τις εκλογές. Τώρα αν θα μπεί και αυτός στο “παιχνίδι”, θα το δούμε στην πορεία…

  4. Τι νοθεία και μαλακίες και υπάρχουν κάποιοι που τα πιστεύουν. Το 60% έχει σωθεί τόσα χρόνια από τις κυβερνήσεις για αυτό τους ψηφίζουν. Επειδή είμαστε στο 40% δεν σημαίνει ότι φωνάζουμε άδικα αλλά δεν σημαίνει ότι είμαστε χαζοί για να βλέπουμε φαντάσματα. Όσοι είναι 65+ δεν ξέρετε ότι τους ψηφίζουν; Μονοκουκι και πρωϊ πρωϊ. Δεν ξέρετε ότι το μόνο κόμμα που μπορεί να μεταφέρει κόσμο τσάμπα σ’όλη την επικράτεια είναι η ΝΔ; Δεν ξέρετε για τους κομματάρχες ανά την Ελλάδα που έχουν το κοπάδι τους και τάζουν για ψήφο; Δεν ακούτε που λένε πολλοί ο Κούλης δίνει; Μιλάμε για βλάκες απ’τη μια και για μια πλειοψηφία βολεμενων απ’την άλλη. Τέσσερις φορές εφορευτική επιτροπή ήμουν και ότι αποτέλεσμα δώσαμε αυτό έγραψε και η τηλεόραση. Αφού κοιτάζουν όλοι εκείνο το βράδυ. Εδώ για μια ψήφο μπορεί να σκοτωθούν στο εκλογικό κέντρο. Βγαίνει ο καθένας και λέει τη βλακεία του και δεν ξέρει για το σταυρωμένο ψηφοδέλτιο χρόνια τώρα. Ραγιάδες, βλάκες, ευκολόπιστοι, ρουσφετολογοι και αν κάποιος κάνει καλά νόμιμα τη δουλειά του αλλά δεν κάνει χαρές ή διευκολύνσεις με το αζημιωτο τον βρίζουν και δεν είναι καλός στο πόστο του. Ας αφήσουμε λοιπόν τις δικαιολογίες γιατί η κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που αξίζει στο λαό της. Ψεύτες στην εξουσία, ψεύτης λαός, μιζαδοροι στην εξουσία, μιζαδορος λαός, συμφεροντολογοι στην εξουσία, παρτακιας λαός. Απλά πράγματα.

    1. Μαλακιες λες εσυ και το κατεβατο σου αντε τραβα σε κανα περιπτερο να διαβασεις το σημερινο Μακελειο να ξεστραβοθεις φραγκοφονιαδες ουτε μια εφημερηδα δεν παιρνεται και κανεται πως τα ξερεται ολα……..Μπραβο ρε Χιο που τους εβγαλες και σημερα στιν φορα εκλογες νοθειας λοιπον με το φιλαρακη του Κουλη στο τιμωνη της singular Logik και ασε τους ραγιαδες να νομιζουν οτι ψιφηζουν

      1. Δεν τα ξέρω όλα αυτά που ξέρω και βλέπω λέω. Ξεστραβωσου εσύ που δεν βλέπεις γύρω σου πόσοι είναι βολεμενοι το 60% τόσα χρόνια κονομανε με πολλούς τρόπους είς βάρος των υπολοίπων που πληρώνουν πάντα το μάρμαρο. Αλλά σας ενοχλεί η αλήθεια. Δεν βγαίνουν τα κουκιά. Εσύ δηλαδή ποιον βλέπεις για επόμενο πρωθυπουργό; Όχι ποιόν θα ήθελες. Γιατί εγώ τους βρίζω όλη μέρα. Αλλά βλέπω τι συμβαίνει γύρω μου, ρωτάω, μιλάω, εσύ; Απάντησε λοιπόν και άσε ως επιχείρημα να έχεις τη βρισιά. Ή ότι εγώ τα ξέρω όλα. Τα επιχειρήματα σου μπορώ να τα ακούσω.

      2. Και ραγιάς δεν είμαι εγώ εσύ μάλλον με αυτά που πιστεύεις απερίσκεπτα, ούτε στην κάλπη δε σε κόβω να πηγαίνεις. Ραγιάδες είναι και όσοι απέχουν. Προσφέρουν την καλύτερη υπηρεσία στο σύστημα.

      1. Σε ευχαριστώ φίλε απ’τη Γερμανία γιατί πιστεύω ότι είμαι λογικός και ξύπνιος, δεν κοιμάμαι.

  5. Ο Στρατός τι κάνει; η Ελλάς ασθενεί και χρειάζεται χειρουργείο

  6. έτσι ονο.άζονται η κυκλοφορούν με Ελληνικά ονόματα και ταυτότητες και 10 διαβατήρια στην τσεπη ?????

Comments are closed.