“ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ. Μπάτσοι, μπράβοι, χαμάληδες…”. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ. Οι παράνομες διπλές δουλειές, η εμπλοκή με τη Μαφία, ο αγώνας κόντρα στην ανέχεια, κατάντησε την ΕΛ.ΑΣ , Σώμα Ανεπιθυμήτων. Δημόσια Ασφάλεια, Προστασία του Πολίτη, πατριωτισμός και αξιοπρέπεια, πήγαν περίπατο. Το μεροκάματο του τρόμου στον Πειραιά και το σπίτι που έπεσε πάνω στον 31χρονο ειδικό φρουρό της ομάδος ΔΙΑΣ, Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο και τον συνέθλιψε, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser18-04

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ της ΠΕΜΠΤΗΣ 18-4-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

  —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ.

free-journalist

  STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Η Ντόρα και ολόκληρη η οικογένεια των Μητσοτάκηδων εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα.
    Για να μην ξεχνιόμαστε το 2006 κατά την συνδιάσκεψη του Βουκουρεστίου του ΝΆΤΟ με θέμα την είσοδο των Σκοπίων η Ντόρα μόλις είχε διοριστεί εξωκοινοβουλευτική ΥΠΕΞ από τον Κώστα Αλ. Καραμανλή.
    Κατά τις συνομιλίες αμφότεροι είχαν αποδεχθεί επιλογή από τρεις ονομασίες: Άνω ή Νέα ή Βόρειος Μακεδονία. Ο Γκρούεφσκι ήθελε μόνον Μακεδονία, εξ και το veto.

  2. Ο Ρέμος ακολουθεί την συνταγή Μίκη Θεοδωράκη, που κάποτε αποκαλούσε τα ελληνόπουλα τεμπέληδες προς χάριν του Τσεναϊ, τον θυμάστε; μετά πήγε η κόρη του Μίκη στο Αλμπανια να πουλήσει δίσκους και συναυλίες, τελικά όπως πήγε έτσι ήρθε, με άδεια χέρια. Τα ίδια έκανε και ο άλλος ο Σφακιανάκης, τι κάνει άραγε αυτό το παιδί. Ρε αληταράδες εδώ τα κονομησατε, εδώ γίνατε πλούσιοι από τους Έλληνες που έρχονταν να σας ακούσουν, να αγοράσουν τους δίσκους σας. Αλλά εδώ ταιριάζει το αλλού τρως και πίνεις και αλλού πας και το δίνεις. Οι Αλβανοί έχουν τους δικούς τους “καλλιτέχνες”, εσάς νομίζετε ότι περιμένουν.

  3. παιχταρας ο ποδοφαιριστης. Ομως αυτη 11 χρονια μεγαλυτερη του ειναι πιο μπασμενη. 34 αυτη 23 αυτος. Tον αποπλανησε…….Ας προσεχε.Μεταγραφη μυριζεται….

  4. ΕΥΓΕ ΣΤΕΦΑΝΕ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΧΑΜΑΛΗΔΕΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΊΔΩΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΥΠ’ ΕΥΘΎΝΗ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΊΣΘΟ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΞ. ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΗ ΑΡΓΙΜΙΣΘΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

  5. Εαν τον ειχε “ξεζουμισει”, θα ηταν πιο αποδοτικος και δεν θα χρειαζοταν την “Ντοπα”! Δοκιμασμενη συνταγη! Μεχρι και το ρεκορ του Μεσι στο σκοραρισμα, θα ξεπερνούσε!

  6. Ένα και ένα τα άρθρα του Κυρίου Παναγιώτη Τραϊανού . Πάντα εύστοχοι και με νόημα οι τίτλοι τους! Πραγματική όαση η ανάγνωση τους.

Leave a Response