ΑΥΤΟΙ ΑΡΜΕΞΑΝ 2.000.000 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ. ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ –ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΠΑΜΦΑΓΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ

Κοινοποίηση:
exofyllo23-3

23-3- teaser

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo23-3

Στο ΦΥΛΛΟ της ΠΕΜΠΤΗΣ  23-3-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Δεν είμαστε κοψοχέρηδες να ψηφίσουμε τον μπούτια ηλίθιε.

  2. Βασίλη, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Τα χέρια τους είναι δεμένα. Και να θέλουν δεν μπορούν. Δεν έχουν ελεύθερη βούληση. Κάνουν αυτά που τους λένε να κάνουν. Αν πάρουν πρωτοβουλίες υπάρχουν και οι ρουφιάνοι που τους καρφώνουν στα αφεντικά τους. Δεν θέλουν να πληρώσουν με τη ζωή τους ή τη ζωή των μελών της οικογένειάς τους την ανυπακοή τους.

  3. Δεν ισχύει τίποτα είναι όλα ψέματα.
    Στη ΝΔ είμαστε τίμιοι και πατριώτες.
    Η ΝΔ προηγείται με 8 μονάδες και ο Κυριάκος μην θα είναι και πάλι πρωθυπουργός.

  4. Το σύριζα να το ψηφίσετε όλοι οι κατσαπλιαδες προδότες της Μακεδονίας… Όλοι οι Έλληνες θα ψηφίσουμε ΕΛΛΗΝΕΣ….

    1. Φίλε και η ΝΔ είναι πατριωτικό κόμμα δώστε και σε εμάς ψήφους.

  5. Η καθημερινή επικαιρότητα στο ελλαδιστάν του Μητσοτάκη.
    Πλιάτσικο, σκάνδαλα, κλοπή δημοσίου χρήματος, ρουσφέτια, βιλέματα και διορισμοί ημετέρων.
    Και οι νεοελληναράδες με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό συνεχίζουν να ψηφίζουν τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες.
    Μετά και υποκριτικά παριστάνουν και τους πατριώτες τρομάρα τους.

  6. Χθες μάθαμε ότι διώκεται ποινικά συνεργάτης του Κ. Μπακογιάννη για 800.000 ευρώ που δεν μπορεί να δικαιολογήσει από τον περιβόητο περίπατο.
    Για κακούργημα και μαύρο χρήμα κατηγορείται και πρώην στενός συνεργάτης του
    Άδωνι Γεωργιάδη.
    Μάθαμε επίσης ότι ο Βορίδης
    διόρισε 25χρονη νεαρά μετακλητή του γραφείο του ως υπερπεριφεριάρχη.
    Μάθαμε επίσης.
    «Εδώ και 4 χρόνια δίνονται μερίσματα και η ΕΥΔΑΠ από το αποθεματικό των 420.000.000 ευρώ που είχε αφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει περάσει σε ζημιογόνες χρήσεις», αποκάλυψε ο Γιώργος Αλεξανδράκης, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της ΕΥΔΑΠ στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

  7. Δείχνουν έναν πίνακα που αναβοσβήνουν τα λαμπάκια και λενε ορίστε λειτουργούσε στην Λάρισα η τηλεδιοίκηση, αυτό είναι τηλεδιοίκηση και το λένε γιατί ξέρουν ότι απευθυνονται στον πιο ηλιθιο λαό του πλανήτη.
    Σε άλλα νέα,391 βλάβες και εισροή θαλασσινού νερού από το λιμάνι του Πειραιά στη νέα γραμμή του Μέτρο που κόστισε 470.000.000 ευρώ
    Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ γίνεται από το DataJournalists και τον δημοσιογραφο Άρη Χατζηγεωργίου.

  8. Νέα λίστα Πέτσα, λίστα ΕΥΔΑΠ τώρα. Δείτε τι έδωσαν σε ΜΜΕ που διαθέτουν και εφημερίδες:
    Παραπολιτικά 111.000 ευρώ
    ΝΕΑ, ΒΗΜΑ 55.500
    Καθημερινή 43.500
    Πρώτο Θέμα 32.000
    Παρασκήνιο 19.800
    Real 18.000
    One Voice 12.000
    Μπαμ 10.000
    Εφημερίδα των Συντακτών 4.000

  9. Στην Ελασσόνα ένα βρέφος 10 μηνών έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο επειδή το ασθενοφόρο χρειάστηκε 50 λεπτά για μια απόσταση 10 λεπτών, οι γονείς του έστειλαν email στον ΠΘ κ τον Πλευρη για τα κενά στις υποδομές Υγειας αφού ένα ασθενοφόρο εξυπηρετεί 52 χωριά. Δεν έκαναν τίποτα.

  10. Κρατικοδίαιτα τρωκτικά του κερατά, που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και τους εκδότες

  11. Ολοι οι τσιφουτηδες, αεριτζηδες, διεθνεις απατεωνες,
    εδω και δεκαετια φωναζουν,

    επενδυστε στα νερα και στις φαρμακοβιομηχανιες!

    Τι δεν ξερουν αυτοι;
    Αφου αυτοι τα σχεδιαζουν,
    Με τους πετρελαιαδες, Αραβες κλπ δεν μπορουν να τα βαλουν,
    ιδιωτικοποιουν το νερακι του Ευρωπαιου-Αμερικανου,
    του το πωλουν στο μπουκαλακι και κερδιζουν.
    Απο κοντα και καμια επιδημια, αρρωστιες ιοί και καταποντισμοι,
    Ε, δεν θα χρειαστουμε και 6 δοσεις εμβολιου το χρονο;
    Ετσι βγαζουν τα λεφτα οι κοπριτες της,
    πολιτισμενης Δυσης.

  12. Θα πληρώνουμε το νερό σε τιμή ρεύματος….. Πρέπει να βγει ο Σύριζα πρώτο κόμμα….

  13. ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΛΑΤΣΗΔΩΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΚΡΑΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ BECQUEREL ΠΟΥ ΝΑ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

  14. Ρε τα λαμόγια! Και το παίζουν έντιμοι. Και τη μάνα τους πουλάνε για τα λεφτά. Άπληστοι, αχόρταγοι.

Comments are closed.