ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ

Κοινοποίηση:
9184a478f77b2c7c0517eef5af5de088_XL

Νέα τροπολογία κατέθεσε το Υπουργείο Εσωτερικών στη Βουλή με την οποία επιχειρείται να μπει οριστικό «μπλόκο» στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

Στην τροπολογία αναφέρεται ότι προκειμένου να συμμετάσχει ένα κόμμα στις εκλογές, πρέπει η πραγματική του ηγεσία να μην έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη για συγκεκριμένα αδικήματα. Ως πραγματική ηγεσία αναφέρεται η περίπτωση προσώπου άλλου από εκείνο που κατέχει τυπικά τη θέση του προέδρου και εμφανίζεται να ασκεί τη διοίκηση του κόμματος.

«Αυτό που θέλουμε να κάνουμε τώρα είναι να ενισχύσουμε τη δικαστική κρίση, να τη θωρακίσουμε ώστε αυτή η δικαστική κρίση να μην έχει κανένα περιθώριο αμφισβητήσεως όπου αυτή καταλήξει» αναφέρουν για τη νέα νομοθετική τροπολογία κυβερνητικές πηγές. .

Στην τροπολογία αναφέρεται συγκεκριμένα για τον έλεγχο των προϋποθέσεων για κατάρτιση συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο ότι η σχετική διάταξη τροποποιείται ως εξής:

«1. Στις βουλευτικές εκλογές λαμβάνουν μέρος συνδυασμοί υποψηφίων κόμματος, συνδυασμοί συνασπισμού περισσότερων του συνεργαζόμενων κομμάτων, συνασπισμοί ανεξάρτητων υποψηφίων, μεμονωμένοι υποψήφιοι. Για κατάρτιση συνδυασμού Πρέπει να συντρέχουν σωρευτικά σι ακόλουθες προϋποθέσεις:

α) Το κόμμα να έχει ιδρυθεί νόμιμα.

β) Ο πρόεδρος, γενικός γραμματέας, τα μέλη διοικούσας επιτροπής, νόμιμος εκπρόσωπος και πραγματική ηγεσία του κόμματος να έχουν καταδικασθεί οποιονδήποτε βαθμό κάθειρξη για τα αδικήματα των κεφαλαίων του Δεύτερου Βιβλίου του Ποινικού Κώδικα, οποιαδήποτε ποινή για εγκλήματα του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα που επισύρουν ποινή ισόβιας κάθειρξης. Η αποστέρηση του δικαιώματος κατάρτισης συνδυασμών, σύμφωνα παρούσα περίπτωση, ισχύει για χρονική διάρκεια επιβληθείσας ποινής και υπολογίζεται από ημέρας οριστικής καταδικαστικής απόφασης. Η έκτιση ποινής παραγραφή αυτής ασκεί επιρροή υπολογισμό του ανωτέρω χρονικού διαστήματος. πλαίσιο του παρόντος άρθρου, πραγματική ηγεσία έχει έννοια ότι πρόσωπο άλλο από εκείνο που κατέχει τυπικά θέση προέδρου, γενικού γραμματέα, μέλους διοικούσας επιτροπής νομίμου εκπροσώπου συγκεκριμένες πράξεις του εμφανίζεται να ασκεί διοίκηση του κόμματος, να έχει τοποθετήσει εικονική ηγεσία, να έχει ηγετικό πολιτικό ρόλο προς εκλογικό σώμα.

γ) Η οργάνωση και δράση του κόμματος να εξυπηρετεί ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Η κρίση περί του ότι δράση του πολιτικού κόμματος εξυπηρετεί ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος δύναται να λάβει χώρα όταν υφίσταται καταδίκη οποιονδήποτε βαθμό υποψηφίων βουλευτών ιδρυτικών μελών διατελεσάντων προέδρων για τα αδικήματα των άρθρων 134, 187 και 187Α του Ποινικού Κώδικα. περίπτωση συνασπισμού κομμάτων οι ανωτέρω προϋποθέσεις πρέπει να συντρέχουν για καθένα από τα κόμματα που απαρτίζουν συνασπισμό.

Η συνδρομή των προϋποθέσεων παρούσας ελέγχεται αυτεπαγγέλτως από ΑΙ Τμήμα του Αρείου Πάγου, στη σύνθεση του οποίου συμμετέχουν Πρόεδρος αυτού και όλα τα μέλη του, δύναται να  λαμβάνει σχετική τεκμηρίωση από τις κατά περίπτωση αρμόδιες δικαστικές ή άλλες αρχές.

Προς υποβοήθηση κρίσης του, δικαίωμα να υποβάλουν υπόμνημα στοιχεία τεκμηρίωσης μέχρι τη λήξη προθεσμίας παρ. του άρθρου 34, έχουν:
-τα πολιτικά κόμματα και οι συνασπισμοί Κομμάτων που έχουν εκλέξει αντιπροσώπους Βουλή των Ελλήνων στις τελευταίες γενικές βουλευτικές εκλογές από τους συνδυασμούς του ίδιου κόμματος συνασπισμού
-τα πολιτικά κόμματα και οι συνασπισμοί, που έχουν εκλέξει αντιπροσώπους στις τελευταίες εκλογές για ανάδειξη των Ελλήνων αντιπροσώπων Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το  Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου σε περίπτωση αυτεπάγγελτου ελέγχου υποβολής υπομνημάτων στοιχεία τεκμηρίωσης για τα οριζόμενα, καλεί οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο ελεγχόμενο κόμμα, να λάβει γνώση και να υποβάλει υπόμνημα τις απόψεις του.».

Διαβάστε ολόκληρη την τροπολογία: ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

85 Σχόλια

  1. ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΝΑΣ
    ΚΑΤΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ. [ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ].
    ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ.

  2. Περιμένουμε ο Κανελλόπουλος να ενεργοποιήσει άμεσα ξανά το ΕΑΝ να πάνε οι ψήφοι των Ελλήνων εκεί η να μας δώσει γραμμή.

    1. Έχει κάνει αναστολή στο ΕΑΝ και αυτοί μόλις δουν την τρίπλα θα τον αποκλείσουν. Μακάρι ο Άρειος πάγος να μην τους κάνει τη χάρη.

  3. Για αυτό Στέφανε είναι καιρός να ενωθούν όλα τα πατριωτικά κόμματα όπως στην Ιταλία. Δεν βάζουν μυαλό ότι η χώρα χάνεται?

    1. Αυτό φωνάζω 54 χρόνια σε 9 εκλογές ή δεν πήγαινα ή δεν ήξερα τι να ψηφίσω. Μόνο ένας ήταν πατριώτης ηγέτης ανιδιοτελής ο Μεταξάς και του ξηλώσουν οι πασοκοι το άγαλμα του στο νησί. Μαζευτείτε ρε είμαστε 25% , με τα αποκόμματα σας που θέλετε να λέγεστε πρόεδρος και τίποτα άλλο.

  4. Και γιατί κουράζεστε τζαμπα να γράφεται διατάξεις και να βάζεται τους αρεοπαγίτες να συνεδριάζουν αδίκως;;;;
    Θα μπορούσατε να ψηφίσετε μια πρόταση σε ένα νόμο
    <>
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !!!
    ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!!!

  5. Και πολύ καλό κάνουν. Τα φασισταριά στη μπουζου μέχρι να βγει ο ήλιος από την ανάποδη.

    1. Εσύ θα βλέπεις ψωμί και θα κλαίς από συγκίνηση με τα μυαλά που κουβαλάς

    2. Οι εγκληματικές οργανώσεις που δολοφόνησαν στη Μαρφιν, Μάτι και Τέμπη πότε θα δικαστούν? Δεν είναι αθώοι.

      1. ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ!!!

  6. Προχώρα βράδυ της Ανάστασης στο PLAN-C
    και ΡΙΧΤΟΥΣ!!!

    1. ΧΑ!!!! ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ KAI ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΛΟ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥΣ.

  7. Με αυτό το σκεπτικό, ούτε ο Μητσοτάκης με τη ΝΔ ούτε ο Τσίπρας με το ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κατέβουν στις εκλογές …
    Τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ …

  8. Το μονο που μένει είναι να πουν οτι και μόνο με τη φαντασία για κάποια ηγεσία μπορεί να απαγορευτεί. Δεν υπάρχει πλέον Ελλάδα όσο υπάρχει κυβέρνηση Μητσοτάκη. Πλέον δεν είναι πρόβλημα το έγκλημα, αλλά μόνο ο Κασιδιάρης. Σε αυτό το πλέον ανύπαρκτο κράτος και ψεκασμένο λαό, το μόνο θέμα, το μόνο πρωτοσέλιδο λέγεται Ηλίας Κασιδιάρης. Τύφλα να έχει η Χρυσή Αυγή και ο Μιχαλολιάκος. Μπραβο τους που κατάφεραν να τον κάνουν ήρωα, με ποσοστό 50%

  9. Στέφανε, το συνταγματικό τόξο της μίζας και της ανωμαλίας και του ανθελληνισμού θέλει να προκαλέσει εμφύλιο στη χώρα απαγορεύοντας ένα Ελληνικό κόμμα με πρόεδτο Εισαγγελέα! Και φέρνοντας φωτογραφική ν-τροπολογία 3 μέρες πριν κλείσει η βουλή. Τα γιουσουφάκια του ερντογάν φέρνουν φωτογραφικό νόμο και τον υποστηρίζουν οι κλέφτες συνταγματολόγοι του θασόκ, του θασόκ του Άκη, του παπαντωνίου, της καιλή και του τσουκάτου! Αν ο Άρειος Πάγος δεν σταθεί στο ύψος του, φοβάμαι ότι πάμε για εμφύλιο! Γιατί θα είναι ασύλληπτο να αποκλειστεί κόμμα με Εισαγγελέα πρόεδρο κσι να κατεβαίνουν τα κόμματα του καραμαν-αλή, του μίχου, της καιλή, του καταδικασμένου παππά του συριζα και που χρωστάνε 400 εκατομμύρια στις τράπεζες και ο ανταρσύα των λαθρομετσναστών! Δικαστές ρίξτε τον Νόμο του μιζοκούλη κσι σώστε την Ελλάδα!

  10. Ο Κανελλοπουλος έπρεπε να ανακοινωθεί μετά το κλείσιμο της Βουλής…. Απλά πράγματα… Βιάστηκες Ηλία…Είχατε περιθώριο μέχρι 4 Μαΐου….

  11. Εδώ σκότωσαν τν γαμπρό τους το 1989 για να πάρουν την εξουσία οι Μητσοτάκηδες τα καθάρματα οι δολοφονοι για όλα ικανοί είναι…
    Μητσοτάκης καλός μόνο νεκ..ος…

  12. τ’ αρχθδια μας θα παρετε κι εσεις.
    Σας πηραν ολοι χαμπαρι τι ρολο παιζετε

  13. Υπάρχουν διάφορες διατάξεις που κατά καιρούς έχουν κριθεί αντισυνταγματικές, παράδειγμα πρόσφατο η παράταση των αναστολών εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών. Κάθε διάταξη που κρίνεται από τα δικαστήρια αντισυνταγματική είναι σοβαρή μομφή για όσους την ψήφισαν και δυστυχώς δεν προβλέπονται επιπτώσεις για αυτούς. Η συγκεκριμένη διάταξη όμως, εφόσον κριθεί από τα δικαστήρια αντισυνταγματική, συνιστά άλλης τάξης μεγέθους έγκλημα. Θα πρόκειται για απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος, διότι τελέστηκε απόπειρα απαγόρευσης σε μερίδα του λαού να εκφραστεί στις εκλογές με τον τρόπο που ήθελε. Και οι επιπτώσεις πρέπει να είναι ανάλογες.

    1. Έχει ο καιρός γυρίσματα. Κάποτε ήταν απαγορευμένο τό ΚΚΕ, απαγορευόταν νά είσαι κομμουνιστής, η ρουφιανιά έδινε κι έπαιρνε, τό ίδιο καί τά βασανιστήρια. Τώρα οι χουντικοί πληρώνουν τά εγκλήματά τους πρίν από 50 χρόνια καί πάλι κερδισμένοι είναι, γιατί δέν υφίστανται βασανιστήρια.

  14. …άρα κανένας “τυπικος” σρχηγός δεν φερει καμμια νομική ευθυνη, αφου η υπόστσδη (και οι αποφάσεις, ενέργειές του, ουτε καν υφίσταται/υπαγορεύονται από τον “πραγματικό” ηγέτη.

    Τι νομικά τραβέλια-ξεφτιλισμένες ρόμπες, ειναι όλοι τους εκει στο Αρειο …Παγκο.
    Θα ανοιξουν το ασκο του Αιόλου της ανευθυνοτητας και της ατιμωρησιας μεσα απο την δολιοτητα και την ανικανοτητα τους -συνδιασμος που σκοτωνει.

  15. Τόσα χρόνια η ΝΔ που λειτουργεί ως μαντρί διαφόρων τάσεων της κεντροδεξιάς δεν ανέχεται να υπάρχει βιώσιμο κόμμα στα δεξιά της. Ξέρουν ότι έτσι δεν τους βγαίνουν τα νούμερα για να εκλέγονται κυβέρνηση. Είναι όπως στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ που από δίπλα υπάρχει το μικρό πλέον ΠΑΣΟΚ. Όμως επειδή αυτό προϋπήρχε και ήταν για πολλά χρόνια κυβέρνηση ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα στο 3-5% ενώ του κάνει ζημιά δεν μπορεί να πει ή να προσπαθήσει να εφαρμόσει κάτι. Αν για παράδειγμα δεν υπήρχε το ΠΑΣΟΚ τώρα ο Τσίπρας θα ήταν καβάλα στο άλογο και ούτε καν θα γινόταν προσπάθεια για αποκλεισμού του Ηλία απ’τις εκλογές. Με τους ΈΛΛΗΝΕΣ να παίρνουν μέρος στις εκλογές ο Κούλης πάνω από 25% δεν μπορεί να πάρει, έχοντας τους κάνει και τόση διαφήμιση. Πάντως ο πρόεδρος και ο Ηλίας πρέπει από τώρα έχοντας κατά νου ότι μπορεί να τους αποκλείσουν πρέπει να εξετάσουν την περίπτωση μονοκουκι κάπου να ψηφίσει ο κόσμος τους ούτω σώστε να μπορεί να μετρηθεί η δύναμη τους. Οι βλακείες να βάλουν κάποιοι τα ψηφοδέλτια των ΕΛΛΉΝΩΝ στην κάλπη δεν είναι λύση. Ας σκεφτούν πονηρά, ύπουλα, έξυπνα όπως τους πολεμάει το σύστημα έτσι να βγουν και να φωνάξουν θα ψηφίσετε αυτό το κόμμα. Ας είναι το πιο μικρό, ας είναι άγνωστο στους πολλούς. Να δούμε το ποσοστό για να είμαστε σίγουροι για το λόγο του αποκλεισμού. Εγώ πάντως στην θέση τους θα έλεγα,το έγραψα και χθες, το τρελό, το αναπάντεχο, το δολοφονικό χτύπημα για τον Κούλη, ψηφιστε άπαντες Τσίπρα. Θα κουφαινοταν όλη η Ελλάδα. Αφού με αποκλειεις σε εκδικουμαστε και να δούμε τη φάτσα σου τη Κυριακή το βράδυ.

    1. Ρε μπολσεβίκε θέλεις ο τσίπρας να πουλήσει και το Αιγαίο όπως πούλησε τη Μακεδονία; Θέλεις να γεμίσει τη χώρα με λαθρομετανάστες και τα παιδιά σου να πηγαίνουν στο σχολείο με τα πακιστανάκια που δεν θα ξέρουν τη γλώσσα την ώρα που ο τσίπρας τα πάει στο ιδιωτικό; Θέλεις ο τσίπρας να φυλάσσεται από την Αστυνομία και η Ελληνίδα να κινδυνεύει στην Ομόνοια; Προδότες είσαστε μαζί με το ανθελληνικό τόξο του κούλη,του ανδρουλάκη και του κουτσούμπα. Τόσο καιρό λέγαμε να βρεθεί Εισαγγελέας και τώρα που βρέθηκε ο Εισαγγελέας Κανελλόπουλος, εσύ θες τον πινόκιο τσίπρα; Τον τσιπροζάεφ που από καταληψίας πάει τα παιδιά στο ιδιωτικό! ΔΑΓΚΩΤΟ ΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

      1. Ρε δαγκωτο εγώ έχω ρίζες και αναγνωρίζω έναν μόνο ηγέτη αυτόν που είπε ΌΧΙ. Αλλά καταλάβετε ότι πρέπει με όποιον τρόπο να πέσει ο Κούλης. Αν δεν μας αφήσει να ψηφίσουμε ελεύθερα, σας ρωτάω γουστάρετε να δείτε τον Κούλη στο Ζάππειο να πανηγυρίζει; Εγώ όχι. Άρα ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αν ο προδότης ο Τσίπρας ήταν στην εξουσία θα μας έκανε τέτοιους νόμους και τέτοια πουστια; Ρε άστε τις βρισιές. Να του δώσουμε να καταλάβει ότι είτε έτσι είτε αλλιώς πέφτουν. Τους ρίχνουμε εμείς οι πατριώτες.

      2. ΟΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, 12ΘΕΪΣΤΕΣ, ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΛΕΡΕΖΑ, ΟΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ , ΜΕΣΑ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ, NIKH!!!

    2. Φίλε ότι σκέφτηκα είπες Μπράβο. Μακάρι να το κάνουμε.

    3. Δέν εκδικείσαι μόνο τόν Κούλη ψηφίζοντας Τσίπρα, καταστρέφεις καί τήν πατρίδα σου. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ!!! ΚΟΦΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!!

    4. Ρέ άμα ψηφίσης παράνομο κόμμα η ψήφος είναι άκυρη, είναι σάν νά μήν ψήφισες. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ!!! Κάντε ρεφενέ μεταξύ σας νά πληρώσετε μιά δημοσκόπηση, δέν θά κάνετε δημοσκόπηση στίς κάλπες.

  16. Ο/Η αναζητήστε τώρα τους πραγματικούς ηγέτες των κομμάτων λέει:

    Αρα, πριν τις εκλογές, αφού τέθηκε σαν θέμα την τελευταία στιγμή, θα πρέπει να αναζητηθούν και να ονομαστούν τώρα, οι…’πραγματικοί’ ηγέτες για όλα τα κόμματα. Διαφορετικά, τίθεται θέμα νομιμότητας για όλα τα κόμματα. Θα πρέπει να καυαγράφετσι και στο καταστστικό τους: Αρχηγός ο μεν,…πραγμστικος ηγετης ο δε…
    Πόσο τούβλα; αυτοί οι δημόσιοι. Έμαθα οτι στο oxford βγάζουνε τα καλύτερα τούβλα για οικοδομές. Το ανακάλυψαν τυχαία λέει όπως έγινε και η ανακάλυψη του….χημικού στοιχείου: ράδιο.
    Ήταν όμως αργά – οι παρενέργειες ηταν ηδη μη αναστρεψιμες…..

  17. ευρωπαικο δικαστηριο ανθρωπινων δικαιωματων και αμεσα. ΧΟΥΝΤΑ

  18. Πιο σάπιο σύστημα δεν γίνεται ότι θέλει κάνει η εγκληματική οργάνωση της νέας χούντας λίγο πριν κλείσει η βουλή θα περάσουν μία συμπληρωματική ρύθμιση για να δέσουν τα χέρια της δικαιοσύνης… Αν βρεθούν 6 αεροπαγίτες να ψηφίσουν υπέρ του κόμματος επειδή θεωρούν αντισυνταγματική την νομοθετική ρύθμιση θα μιλάμε για ένα σύγχρονο θαύμα… Η φράση του νέου προέδρου μας “χωρίς αμφιβολία είναι επικίνδυνοι” τα λέει όλα στην καλύτερη περίπτωση έρχεται εμφύλιος αν δούμε ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή, πάντως ότι και να ψηφίσουν στο τέλος η Δημοκρατία θα κερδίσει!!!!

    1. Όταν λες ναζιδια φυσικα εννοείς τους Μητσοτακιδες και Τσιπρες που στέλνουν όπλα και πυρομαχικά στους νεοναζί του ναρκωμανή Ζελενσκι?
      Τελικά πόσο βλάκας είσαι!

      1. OXI, αυτοί είναι μασώνοι. Ναζίδια είναι κάτι ψυχικά άρρωστα άτομα που απολαμβάνουν τήν βία, γι΄αυτό καί επί χούντας βασάνιζαν αριστερούς, αντί νά τούς απελάσουν ( ένας ψυχίατρος – μού διαφεύγει τό όνομά του – είχε βγεί στήν τηλεόραση κι έλεγε ότι ρώτησε κάποιον από τούς βασανιστές πώς αντέχει νά βασανίζη ανθρώπους κι η απάντηση που πήρε ήταν ότι ήταν θαυμάσια ευκαιρία νά βασανίζης χωρίς νά κινδυνευης νά τιμωρηθής καί νά επαινήσαι κι από πάνω ) 12θεϊστές καί παγανιστές που υποκρίνονται τούς Ορθοδόξους.

        1. Και λίγα τους κάναν.Τα βρωμοκομμούνια είχαν καταστρέψει την Ελλάδα με τον εμφύλιο,τί έπρεπε να τους κάνουν;Κανονικά θέλαν κρέμασμα

      2. Δεν είναι μόνο μασόνοι αλλά και φασίστες κάνουν ότι θέλουν χωρίς να ρωτήσουν κανένα εννοείται ότι υπάρχει και ο αριστερόστροφος φασισμός… Τι σχέση έχει άσχετε σε όλα ο ναζισμός με την χούντα τα έχεις μπερδέψει όλα μέσα στο μυαλό σου και εννοείται ότι είναι ψυχικά άρρωστοι όσοι βασανίζουν τον ίδιο τον λαό τους… Την καλύτερη λύση βρήκες έπρεπε η χούντα να τους απελάσει για να γλιτώσουν τα βασανιστήρια, ότι έπρεπε να βάλει μυαλό στους Αμερικανούς ο Καραμανλής μαζί με τους άλλους που ήταν στην εξορία ώστε να πέσει η χούντα δεν σου περνάει από το μυαλό;;;

    2. Στις εκλογές μπουγάτσα με βαζελίνη θα φάτε για να μην πονάτε φασιστάκια της κοινωνίας όλοι σας πήραν χαμπάρι…

      1. ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΝΑΣ
        ΚΑΤΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ. [ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ].
        ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ.

      2. Ακόμα και οι clowns νιώθουν σοβαροί μπροστά σε αυτά τα νούμερα ειδικά αυτό το troll που σπαμάρει συνέχεια υπέρ της σύγχρονης χούντας το έχει τερματίσει…

    3. Όταν φέρατε το Ναζι της Αζοφ να μιλήσει στη Βουλή τον χειροκροτουσατε….χαχαχα πόσο γελοίοι πια . Η είστε απλά ψυχοπαθεις ορφανά του Στάλιν του μεγαλύτερου εγκληματία μαζί με τον Χίτλερ.

      1. Ο.Υ.Κ.Α.Σ. το μαντρί τους έχει πολλά μπουμπούκια δεν ξέρουν και οι ίδιοι τι είναι. Απλά τους έχουν πει χρόνια τώρα ότι αν ψηφίζουν ΝΔ αυτόματα εξαγνίζεται κάποιος γιατί εκεί μέσα είναι οι σωστοί, οι πατριώτες, οι νοικοκυραίοι, οι οικογενειάρχες, οι προκομενοι κ.α.. Ενώ έχει το μαντρί μέχρι και παιδεραστές, όπως και πολλούς με ιδιαιτερότητες…………

      1. Άμα θές καί καμμιά φάλαγγα ή δωρεάν κλωτσομπουνίδια στά υπόγεια μετά μουσικής γιά νά καλύπτη τά ουρλιαχτά, όπως κάνατε επί χοόυντας, πές το!! ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!

      2. ΑΝ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ… Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ…

  19. Είναι προδοτες ,αλήτες του έθνους και ο λαός θα τους μαυρίσει….

  20. Έτσι φυλακή και μπούλο στους οπαδούς του Χίτλερ. Κυριάκο μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί.

    1. Ούτε με 1.000€ την ημέρα δεν θα ήμουν με τον κούλη και το αρχικορόιδο δεν παίρνει τίποτα χαχαχαχα πούτσ@ και ξύλο σε κάθε φασιστάκι που στηρίζει τον μητσοτάκη…

  21. Δηλαδή ο Μητσοτάκης ειναι ο μη πραγματικός ηγέτης (αφου δεν τον γουστάρει κανένας – τους ρουφιάνευε όλους!). Σε κάθε περίπτωση, με ποιά κριτήρια εννοείται η “πραγματικη ηγεσία” και ως επι το πλείστον πως ερμηνεύεται ο όρος “ηγεσία”, άσχετοι νομικοί της φάπας; Δηλαδή κατά καιρούς ΝΔ, ΠΑΣΟΚ , ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ήταν και είναι παράνομα κόμματα με τα τόσα σκάνδαλα και μίζες, δολοφονιες Τέμπη, Μάτι…….απο τα “πρωοκλασσάτα” ηγετικά τους στελέχη; Το μπλέξανε και τελικά καταργήσανε τα ίδια τους τα κόμματα ! Η τρπολογία για το κόμμα των παιδερσστ:ών πότε θα….βγεί;

  22. Έχω ζήσει εννιά εκλογικές αναμετρήσεις, αυτή τη φορά όπως και τότε με τον πατέρα Μητσοτάκη φοβερά πράγματα. Δεν ανέχεται το Μητσοτακαιικο να ψηφίσουν οι πολίτες την πτώση τους και να αφήσουν την καρέκλα. Τρελαίνονται στην ιδέα. Τότε έκανε συνεχώς εκλογές ο αποστάτης μέχρι να πάρει την καρέκλα με έναν βουλευτή, 151 και όταν τον έριξε ο Σαμαράς θυμάμαι εκείνο το βράδυ τη φάτσα του όταν βγήκε στη Ρηγίλλης να πει στον κόσμο ότι με έφαγαν μπαμπεσικα. Βέβαια αυτός είχε και έναν Ανδρέα απέναντι του που να ορθοποδήσει.

  23. Ενώ το να έχεις φάει 401 χρόνια, να έχεις ξεσκίσει ανήλικα αγοράκια, είναι οκ να βγεις στα 8 χρόνια. Όπου σίγουρα θα μαμησει αλλά τόσα.. αυτό λέγεται συνταγματική νομιμότητα..
    Το να σε θέλει όμως ο λαός στην βουλή, επειδή κάποιος άλλος σκότωσε κάποιον, έριξες μερικές κλωτσιές σε παράνομους, όπως Ο Χριστός στον ναό, αυτό θέλει σταύρωση… φοβούνται για τις καρέκλες τους , όχι ότι τους πείραξε κάτι άλλο.. εδώ κάθε μέρα βγάζουν έξω από τις φυλακές ότι χειρότερο κυκλοφορεί..
    Μόνο που αν έχετε αντερα δείξτε πόσα ψηφοδέλτια θα λένε ΕΛΛΗΝΕΣ

    1. Μήν ανακατεύεις τόν Χριστό στίς αρρωστημένες πρακτικές σας!!! Ο Χριστός έριξε κλωτσιές σέ ΑΨΥΧΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! Εσείς ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΒΙΑ, είχε ρωτήσει ένας ψυχίατρος έναν βασανιστή επί χούντας κι η απάντηση που πήρε ήταν “πού θά ξαναβρώ τέτοια ευκαιρία, νά βασανίζω ατιμώρητα καί νά επιβραβεύομαι γι΄ αυτό”.

    2. Θά είναι ΑΚΥΡΑ καί η ψήφος σας θά πάη στό 1ο κόμμα, δηλαδή ή στήν Κούλα ή στόν Τσίπρα. Τό καλό που σάς θέλω, καί γιά εσάς καί γιά όλους μας, ξεχάστε τόν Κασιδιάρη καί ψηφίστε πραγματικούς ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ πατριώτες.

  24. Η Δημοκρατία πέθανε στην ΜπανανίαΓελλάς,ζήτω η νέα Δικτατορία

  25. Ο Κούλης ΜΟΝΟ απο τις υποκλοπές και την δολοφονία των Τεμπων θα έπρεπε να είναι στο πιο βαθύ μπουντρούμη αλλα έχει το ακαταδίωκτο της ασυλίας. Εχει καταλύσει το Σύνταγμα με αφόρητους τρόπους ,είναι αρχηγός της χώρας με προστασία της αλβανικής μαφίας και αποκλειει το Κασιδιάρη για καταδικαστέο αξιόποινων πράξεων? Είναι ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ για την χώρα και το μελλον μας ….Για όσους δεν ΞΥΠΝΗΣΑΝ εχουν ΠΕΘΑΝΕΙ και δε το κατάλλαβαν

  26. ο Ναζιστης Υπουργος Βοριδης 6/4/2023 χαρακτήρισε την αντισυστημική ψήφο,
    δηλαδή την ψήφο που δεν πηγαίνει
    στα τρία κόμματα που κυβέρνησαν την χώρα, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ ως εξτρεμιστική…..
    δηλαδή χαρακτήρισε περίπου τους μισούς Έλληνες ψηφοφόρους ως εξτρεμιστές,
    επειδή δεν είναι ευχαριστημένοι
    με την κυβέρνηση Μητσοτάκη
    και άρα δεν θα την ψηφίσουν.
    Και δεν έμεινε μόνο σε αυτό αλλά είπε πως
    “η αντισυστημική ψήφος πρέπει να αντιμετωπιστεί πολιτικά”!
    Δηλαδή με λίγα λόγια να βρεθεί πολιτική φόρμουλα,
    με την οποία, να αφαιρείται το δικαίωμα ψήφου σε όσους δεν θέλουν να ψηφίσουν
    τα κόμματα του Συστήματος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ
    που κατεστρεψαν την Ελλαδα…….

    Eιπε ο μασωνος Βοριδης :
    “Η λεγόμενη αντισυστημική ψήφος δεν αποτελεί λύση .
    Αποτελεί ένα είδος τυφλής διαμαρτυρίας και χρήζει πολιτικής αντιμετωπίσεως”!

  27. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβει ο κόσμος οτι η πραγματική εγκληματική οργάνωση, οι φασίστες, οι Ναζοί και καταπατητές του συντάγματος είναι έξω απ τα σίδερα και διοικούν με τις ευλογίες μας? Πόση πατρίδα να ξεπουληθεί? Πόσοι Έλληνες να εκδιωχθούν στην σύχρονη ξενοιτιά? Πόσoi Ελληνες να πεθάνουν απο την λαμογιά και την ανυπαρξία τους? Πόσους αλλοδαπους και εγκληματίες ακόμη να ταίζουμε ώντας παράνομοι και παραβατικοί στην χώρα μας? Ο Ηλίας είναι φυλακή γιατι κάποιος που άνηκε στο κόμμα της χρυσης Αυγής σκότωσε ένα παλικάρι…..Καταδικαστέο.Αλλα πως συνδεεται όλο αυτό με το κόμμα? Που είναι οι αποδείξεις κι οι συνομιλίες?…Είδε κανεις να μας πει? Μετά αν θυμάστε κάποιοι άλλοι σκότωσαν δύο νέα παιδιά έξω απ τα γραφεία της Χ.Α και δεν έγινε καμία σύλληψη , έρευνα…δεν ξέρουμε καν τα ονόματά τους. Αυτο δεν ήταν έγκλημα? Δύο νέα παιδιά με λευκό ποινικό μητρώο νεκρά. Αλήθεια ο οδηγός της Ντόρας Μπακογιάννη που σκότωσε τον Ιάσωνα παραβιάζοντας την σήμανση και δεν σταμάτησε γιατι δεν οδήγησε την Ντόρα στην φυλακή? Ο παιδεραστής Λιγνάδης που ήταν κυβερνητικός αξιωματούχος της ΝΔ? Γιατι δεν είναι μέσα ο Μητσοτάκης? Ποιον νομίζουν οτι κοροιδεύουν? Ανέχεστε ακόμη να υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας? Θα σας πνίξει το άδικο λαμόγια ,καταλύσατε την Δημοκρατία και κάθε μορφή δικαίου.Οι ”Ελληνες” θα είναι στις εκλογές και όλοι πρέπει να τους αποδείξουμε τι εστί να είσαι ΈΛΛΗΝ και να διωχθούν τα λαμόγια απ την χώρα γυμνοί αφήνοντας όλο τον κλεμμένο πλούτο που λιμένονται.

  28. Δηλαδή ο Άρειος Πάγος έχει την δυνατότητα να απαγορεύσει όλα τα κόμματα έτσι?Μωρέ σε τι μπανανία ζούμε??

  29. εμείς δεν θέλουμε να νικήσει η δημοκρατία αλλά το έθνος εναντίον της αντικατάστασης πληθυσμού, δηλαδή αν η πλειοψηφία των γηγενών έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και θέλει αντικατάσταση πληθυσμού και αλλαγή φύλου εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι για κανέναν λόγο να τα αποδεχτούμε αυτά….

  30. Το ότι ο Κασιδιάρης είχε κάνει κόμμα δεν το ήξερε πάνω από ένα 30-40% του πληθυσμού. Αυτή τη στιγμή το έχουνε μάθει άπαντες! Αυτό καταφέρατε, το έχετε καταλάβει? Για να δείτε δηλαδή πόσο ηλίθιοι είστε! Και με αυτά που κάνετε έχετε καταφέρει να πάνε τα ποσοστά του Κασιδιάρη σε διψήφιο αριθμό! Δεν πρόκειται να καταφέρετε τίποτα! Έχετε τρελαθεί και δεν ξέρετε τι σας γίνεται! Όπως στο μπάσκετ όπου η ομάδα που χάνει κάνει όλο φάουλ στα τελευταία λεπτά μήπως και αλλάξει κάτι!

    1. Ηλίθιοι είναι όσοι πάνε νά ψηφίσουν Κασιδιάρη, ακυρωθεί η ψήφος τους καί πάει πρός ώφελος τού πρώτου κόμματος. Ελπίζω τουλάχιστον, γιά ελαχιστοποίηση τής ζημιάς, αυτοί οι ηλίθιοι νά μή γεμίζουν ταξί…

  31. Γιατί ρε μλκες κουραζεστε και δεν βγαζετε μια τροπολογια που να λεει ΄΄ότι οποιος λεγεται Ηλας και επιθετο Κασιδιαρης του απαγορευουμε να ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΟΙΔΟΛΑΟ !!! να τελειωνουμε !!!
    Αντιλαβοού??

  32. απλα ανυποστατο….υπαρχει συνταγμα στην Ελλαδα και εφοσον δεν καταργηθει αυτα ολα θα πρεπει να πανε στον καλαθο των αχρηστων….δεν υπαρχει πουθενα προηγουμενο καποιο κομμα που εχει εννομο συμφερον (στην προκειμενη περιπτωση η νδ που θα χασει ποσοστα και εδρες) να φερνει νομο προς ψηφιση λιγο πριν τις εκλογες εναντιου αλλου κομματος και με το ετσι θελω επειδη εχει την πλειοψηφια στη βουλη τη δεδομενη στιγμη (γιατι δε θα ειναι για παντα) να απαγορευει την καθοδο του….επισης το συνταγμα λεει ρητως για καποιον που θελει να κατεβει στην βουλη οτι για να απαγορευθει η καθοδος του θα πρεπει να κατηγορηθει για συσταση εγκληματικης οργανωσης ή για εσχατη προδοσια και αυτη η κατηγορια να ειναι αμετακλητη και να εχει τελεσιδικησει σε δευτερο βαθμο…αρα ουτε τον Ηλια Κασιδιαρη μπορουν να αποτρεψουν απο το να κατεβει ως υποψηφιος,,,,επισης ολες οι ενεργειες και οι διαταξεις της κυβερνησης ειναι φωτογραφικες και ειδικα η τελευταια αμεση παρεμβαση στην δικαιοσυνη αφου προκαταλαμβανει την αποφαση λεγοντας πως αν η αποφαση της καθοδου ή οχι των Ελληνων στις εκλογες αποφασισθει απο την πληρη συνθεση του πρωτου τμηματος του αρειου παγου θα μπορεσει να εξασφαλισει την απαγορευση του στα σιγουρα και δεν θα χωραει αμφισβητηση…ολες αυτες οι ενεργειες ηδη επρεπε να απορριφθουν απο τους δικαστες χωρις δευτερη σκεψη…αν συμβει το αντιθετο υπαρχει σαφης ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗ του Συνταγματος και τοτε σαφεστατα εφοσον και το ανωτερο δικαστηριο της χωρας δεν θα ειναι ικανο να υπερασπισει το Συνταγμα (αλλωστε αυτη ειναι η υπαρξη των δικαστων αλλοιως δεν υπαρχει λογος υπαρξης δικαστικης εξουσιας) επαφιεται πλεον στον Ελληνικο λαο να προβει στην υπερασπιση του επικαλουμενο το αρθρο 120….επισης οι αμεσα θιγομενοι εχουν καθε δικαιωμα σε προσφυγη στο Ευρωπαικο δικαστηριο ανθρωπινων δικαιωματων που θα εχει ως αποτελεσμα εως οτου αποφανθει παρουσια διεθνων ανεξαρτητων αρχων στην χωρα μας για τον ελεγχο της ελευθεριας της εκφρασης και την καταργηση των εκλογων εφοσο αυτες γινουν με τον παρανομο αποκλεισμο οιοδηποτε κομματος….πολιτικη και δικαστικη εξουσια θα ειναι αντιμετωποι με διεθνης καταδικες και ειδικα δικαστηρια….εφοσον ομως μετα την προφανη καταλυση του Συνταγματος στην χωρα δεν επεμβουν ανεξαρτητες αρχες που σημαινει πως οι υπευθυνοι των αννομων πραξεων εχουν την στηριξη και την αποδοχη τους για την επιβολη αντιδημοκρατικων καθεστοτων στην πατριδα μας τοτε ο Ελληνας πολιτης εχει το δικαιωμα να χρησιμοποιησει καθε μεσο για την αποκατασταση της συνταγματικης δημοκρατιας….

  33. Δηλαδή σήμερα ο Κασιδιάρης δεν θα μπορούσε να καταρτίσει συνδυασμό και να ιδρύσει το κόμμα του αν είχε διαπράξει τα συγκεκριμένα αδικήματα του ποινικού κώδικα και είχε καταδικαστεί σε οποιονδήποτε βαθμό. Αλλά ακόμη κι αν είχε παραγραφεί η ποινή του ή την είχε εκτίσει πάλι δεν θα μπορούσε. Επίσης δικαίωμα να υποβάλλουν υπόμνημα έχουν μόνο τα κόμματα που στις τελευταίες εκλογές εξέλεξαν αντιπροσώπους.

  34. να παραδεχονται ολοι οτι εχεις δικιο..να σε στηριζει ο λαος..να εχεις προεδρο επιτιμο αρεοπαγιτη με αδερφια ενεργους αρεοπαγιτες και να σε αποκλειει απο τις εκλογες, ο..αρειος παγος? μονο στην ελλαδα!

  35. Ελληνες!!! Επανάσταση! Ο λαός της Ελλάδας δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάρει τα όπλα. Αυτή η εγκληματική κυβέρνηση των δολοφόνων, των κλεφτών, των ανώμαλων, των προδοτών πρέπει να αντικατασταθεί με κάθε μέσο. Στο Γουδή η οικογένεια Μητσοτάκη.

  36. Τραβεστί τροπολογία, όπως και ο Βορίδης. Θα αποφασίζει για μας ένας τραβελομούρης;

  37. Ας ανακηρύξει ως φυσικό, πραγματικό ηγέτη του κόμματος τον κυρίαρχο ελληνικό λαό. Το λέει και στην ονομασία του: ΈΛΛΗΝΕΣ. Ένα κόμμα φτιαγμένο από τους έλληνες για τους έλληνες.

  38. Ολοφάνερα στοχεύουν τον κύριο εισαγγελέα. Μένει να αποδείξει ο Κασιδιάρης ότι δεν είναι ο πραγματικός ηγέτης του κόμματος. Ή οι αντίπαλοί του να αποδείξουν ότι ο κύριος εισαγγελέας δεν είναι ο εικονικός ηγέτης του κόμματος. Έωλη η τροπολογία.

  39. Χάλια είναι γραμμένο. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα μέλη του κόμματος και η πραγματική ηγεσία δεν πρέπει να έχουν καταδίκη σε οποιοδήποτε βαθμό για συγκεκριμένα αδικήματα του ποινικού κώδικα. Αυτό το σε ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΒΑΘΜΌ νομίζω ότι αφορά τον Κασιδιάρη, αν έχει διαπράξει τα εν λόγω αδικήματα. Αλλά εχουν καταδικαστεί και μέλη άλλων κομμάτων, όχι μόνο ο Κασιδιάρης.

  40. Αν μας δώσει η κυβέρνηση το επίδομα ακριβείας τελικά σε μας τους τζαμπατζηδες τεμπελχαναδες θα σας κάνω δώρο μια πασχαλινή μηνιαία συνδρομή έτσι δώρο για τα γενεθλια σας και για να μη λέτε ότι παίρνουμε τα επιδόματα και δε δίνουμε σε σας τίποτα.
    Ελπίζω να μας τη δώσει γιατί την έχουμε ανάγκη
    Εμείς τώρα τελευταία με όλα αυτά τα κακά που μας βρήκαν όλα τα λεφτά μας τα δίνουμε σε ιατρικά όργανα μετρήσεων συμπληρώματα διατροφής εξετάσεις.
    Είμαστε πολύ δυστυχισμένοι.
    Όμως δε θέλω κι οι άλλοι άνθρωποι να είναι το ίδιο δε με ικανοποιεί κάτι τέτοιο.
    Με αυτόν τον τρόπο θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μιας και φέτος κλείνουμε ήδη τρία χρόνια συνεργασίας.
    Εύχομαι λόγω εκλογών να μας την δώσει.

  41. Για να τον κυνηγάνε τόσο πολύ θα πρέπει να είναι πάνω από 10%…….πάντως νομίζω με όλο αυτό διαφήμιση κάνουν τον Ηλία αλλά δεν το καταλαβαινουν. Το ερώτημα το μεγάλο είναι στις δεύτερες εκλογές ,τι θα πάρει ;…..γιατί παίζει το ποσοστό να διπλασιαστεί . Και αυτό.γιατι αυτός που δεν πήγε να ψηφίσει στις πρώτες εκλογές ….θα πάει για να πάρει εκδίκηση κλπ….αλλά και αυτός.που ψήφισε άλλο κόμμα μικρό και δεν μπήκε στην βουλή ….θα πάει τώρα και θα ψηφίσει Έλληνες για να πιάσει η ψήφο.τοπο κλπ…..με 20% οι Έλληνες πιστεύω θα πέσουν τα τσιμέντα…..Θα είναι σίγουρα κόμμα αντιπολίτευσης αφού.ολοι οι άλλοι θα ενωθούν ,και πάντα το κόμμα αντιπολίτευσης στην Ελλάδα γίνεται κυβέρνηση .

  42. Η μόνη λύση, για να σωθεί η κατάσταση, είναι ο ΑΠ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

  43. Τι να διαβάσει ο κόσμος βρε παιδιά, τι τροπολογίες και ιστορίες. Χούντα είναι απαρτιζομενη από τρία κόμματα σύριζα ΝΔ πασοκ και αβανταδορους δικαστές εισαγγελείς και μμε. Είναι εντελώς πραξικοπηματικο αυτό που γίνεται, ο λαός αποφασίζει για το ποιον θέλει να τον εκπροσωπεί στην βουλή, όχι η μαφία της τρικομματικης ΝΔ σύριζα πασοκ και κάποιοι στημένοι δικοί τους εισαγγελείς που θα πληρωθούν για την δουλειά.

  44. Θα μεινετε ρε καθαρματα στην Ιστορια για παντα σαν τα χειροτερα τομαρια που περασαν απ τον τοπο
    Θα σας διαβαζουν τα παιδια στο μελλον και θα κανουν μαθημα τα ονοματα σας σαν το βρωμικο κομματι της συγχρονης Ιστοριας

  45. ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΣΑΝΕ, ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ….
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΧΘΕΣ Ο ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑΣΙΔΙ
    ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ALERT, ΩΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΗΡΑΛΟΙΦΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ, ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ”ΡΕΠΟΡΤΑΖ” ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ”ΕΙΔΗΣΕΙΣ” ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ), ΕΧΕΙ
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ”ΕΛΛΗΝΕΣ”…
    ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ…

  46. Ως φιλελεύθερος και κεντροαροστερός δεν θα ψήφιζα ποτέ το συγκεκριμένο κόμμα. Στις επόμενες εκλογές σκοπεύω να ψηφίσω Συμμαχία Ανατροπής (αν της επιτρέψουν να κατέβει στις εκλογές και αυτής). Όμως δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι αυτά που συμβαίνουν προκαλούν ανεπανόρθωτη βλάβη στη Δημοκρατία μας και τη λειτουργία των θεσμών, που φοβάμαι ότι θα χρειαστεί πολλές δεκαετίες για να κλείσει. Δυστυχώς ζούμε σε πολύ επικίνδυνη εποχή και το μέλλον δεν διαγράφεται ευοίωνο.

  47. Δεν επιθυμουμε να διαβασουμε ανυποστατες συστημικες μλκιες,και κακως τις ανεβαζετε γιατι τους δινετε αξία!!

    1. ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!! Νατσιός, γνήσιος ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, που ενσαρκώνει τό τρίπτυχο πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια. Αλλά εδώ μέσα είναι σφηκοφωλιά φασιστών που ψάχνουν προφάσεις γιά νά υποστηρίξουν τούς ομοϊδεάτες τους καί κρύβονται πίσω από τήν λέξη “θρησκεία”. Έχουν τόση σχέση μέ τόν Χριστιανισμό, όση κι ο Βούδας. Η βία καί οι σφαλιάρες είναι η χαρά τους, γι’ αυτό καί συμφωνούν μέ τά βασανιστήρια που έκαναν οι χουντικοί, τά πρότυπά τους.

Comments are closed.