ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΥΛΗ! Σεξουαλική επίθεση από “επενδυτή” σε γυναίκα σε κεντρικό δρόμο της Κομοτηνής! Κατέβασε τα παντελόνια και άρχισε να…

Κοινοποίηση:
viasmos

Τρίτη βράδυ, 5.11.2019, 7μμ εμφανίζεται ένας Πακιστανός επί της οδού Ανδρονίκου στην Κομοτηνή, μπροστά σε μια γυναίκα με βρεφικό καροτσάκι, κατεβάζει τα παντελόνια και της επιτίθεται.

Η γυναίκα αντιστάθηκε και πήρε τον άντρα της τηλέφωνο. Στο μεσοδιάστημα ο Πακιστανός δεν απομακρύνθηκε από τον χώρο της επίθεσης αλλά επέμενε να της μιλάει χυδαία και να παραμένει ημίγυμνος.

Ο σύζυγος κατέφθασε καθώς το σπίτι ήταν δίπλα και συνεπλάκη με τον Πακιστανό. Αφού τον ακινητοποίησε κάλεσε την αστυνομία. Ακολουθήθηκε η αυτόφορη διαδικασία και εν τω μεταξύ η αστυνομία διαπίστωσε πως ο εν λόγω δράστης είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα της γειτονιάς πρίν από λίγες μέρες, χωρίς να συλληφθεί τότε. Ο εισαγγελέας προς κπληξη και των δύο γυναικών που δέχτηκαν επίθεση σε διάστημα λίγων ημερών, ελευθέρωσε τον Πακιστανό και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Ο Πακιστανός διαμένει σε σπίτι επί της Ανδρονίκου με έξοδα της Ελληνικής πολιτείας. Μοιραία οι δύο γυναίκες και οι οικογένειές τους θα συναντιούνται με τον θύτη στη γειτονιά μέχρι την δίκη. Η μόνη πράξη αποτροπής πρός τις ανεξέλεγκτες σεξουαλικές ορμές του θύτη, ήταν κάτι ψιλές σφαλιάρες από τον σύζυγο του θύματος.

Μην ανησυχείτε όμως, σύντομα θα ενσωματωθεί…

Α ναι και κάτι ακόμη…

Η αστυνομία ως τώρα δεν ανακοίνωσε τίποτε….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι ξανθές Σουηδέζες περίμεναν τους μαύρους…πως και πως…Δεν πήγαν, όμως, τόσο καλά τα πράγματα….Γιατί δεν ρωτάνε στη Σουηδία να μάθουν τίπαθαίνουν από τους…επενδυτές…οι οποίοι…λιάζονται…Α! Μην ξεχάσω…Πού είναι οι επενδύσεις που θα έφερναν;;;Ο Τσίπρας ανέχθηκε τα πάντα…έπαιξε το παιγνίδι των ΜΚΟ…και η βόμβα θα σκάσει στα χέρια του Κυριάκου…

  2. Ποια αστυνομια,δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.
    Ειπαμε τα κρυβουν τα κακα ολα και προβαλουν τη κακομηρια τους.
    Κανει κακο σε τουρισμο και ξυπναει τους Ελληνες γιαυτο δε τα λενε αυτα.
    Εσυ συζυγε η κουζινα σου μαχαιρια δεν εχει;Να πας να αγορασεις κανα μπαλτα γιατι θα σου χρειαστει ξανα.Στο υπογραφω αυτο.
    Επρεπε να του τα κοψεις και να του τα χωσεις στο λαιμο οπως κανει η Ιταλικη μαφια.
    Και ασε την αστυνομια αυτοι ειναι εντολοδοχοι, χτυπαει τηλεφωνο απο υπουργο μασονο και χτυπανε προσοχη,μονο Αμερικα η αστυνομια γαμαει και δερνει και λιγο οι καραμπινιεροι.
    Α ρε Σαλβινι που εισαι να δεις εδω πολιτικους πατριωτες που εχουμε!!!!
    εγω θα τον ανεβαζα στο 5ο οροφο και θα τον εριχνα κατω.
    Αυτοκτονησε ο πακις ειχε ψυχολογικα προβληματα ,προσοχη ομως για καμερες ασφαλειας.
    Εχουμε και το μεγαλο αδερφο το ρουφιανο.
    Να ερθει μετα η αστυνομια να μαζεψει το μελοντικο ψηφοφορο του συστηματος.Μη γελιωμαστε απο δω και στο εξης μονο απο λαθρο θα παιρνουν ψηφο οι μασονοι,το μεταναστευτικο τους ξεκωλιασε πολιτικα.
    Και ο εισαγγελεας του συστηματος ειναι δε βγαζουμε ακρη αυτους.Αμα του βιασει τη δικη του γυναικα η τα παιδια του ηθελα να ηξερα τι θα εκανε τοτε?????

Comments are closed.