ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ – ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΔΙΔΑΝ! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ Κ@ΛΟ@ ΤΩΡΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
zeygari

Σοκάρουν όσα γίνονται γνωστά για την υπόθεση του ομοφυλόφιλου ζευγαριού που κακοποιούσε και εξέδιδε τα υιοθετημένα του παιδιά. Τα σοκαριστικά ευρήματα και οι κατηγορίες.


Αντιμέτωποι με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης των υιοθετημένων παιδιών του ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων από την Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ο 33χρονος William Dale Zulock και ο 35χρονος Zachary Jacoby Zulock φέρεται να χρησιμοποιούσαν τα social media για τις αρρωστημένες πράξεις τους.

Ο εφιάλτης για τα δύο μικρά παιδιά φέρεται να ξεκίνησε στα τέλη του 2019. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα στα τέλη του 2021. Το ζευγάρι, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά τους δύο υιοθετημένους του γιους και τους χρησιμοποιούσε για την παραγωγή ερωτικών βίντεο. Φέρεται και να εξέδιδαν τα δύο μικρά αγόρια σε τοπικό κύκλωμα παιδεραστίας, σύμφωνα με το Townhall.

Ο 33χρονος William Dale Zulock, δημόσιος υπάλληλος, και ο Zachary Zulock, τραπεζίτης, παραπέμφθηκαν σε δίκη τον Αύγουστο του 2022. Οι κατηγορίες που τους βάρυναν πολλές και ανατριχιαστικές: αιμομιξία, παιδική κακοποίηση, σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών και πορνεία ανηλίκων.

Από τη συγκλονιστική έρευνα που διενεργήθηκε αποκαλύπτονται ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για την αρρωστημένη κακοποίηση που υπέστησαν τα δύο ανήλικα παιδιά. Αποκαλύφθηκε ότι οι δύο άνδρες φέρονταν να εξέδιδαν τους μεγαλύτερους γιους τους, τώρα 11 και 9 ετών, σε δύο άλλους άνδρες σε κύκλωμα παιδεραστών.

Ένας από τους άνδρες, ο 27χρονος Hunter Clay Lawless, αποκάλυψε στις αρχές ότι ο Zachary – ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του στο Instagram ως «πατέρας δυο υπέροχων αγοριών» και ως «ακτιβιστή» – τον κάλεσε «πολλές φορές» να συμμετάσχει στη σεξουαλική κακοποίηση των ανήλικων παιδιών του, σύμφωνα με το Townhall. Εκείνος όμως υποστήριξε πως δεν ήρθε ποτέ σε σωματική επαφή με κανένα από τα δύο παιδιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Ουστ να μου χαθητε βρωμιαρηδες της ΝΤΠ.Αυτος ο σβαμπ τι θεση εχει και ποδηγετει αυτα τα πραγματα

  2. Στο Καιαδα παραυτα ολοι οι ανωμαλοι που τους γαργαλαει η σκατοτρυπα τους ! Οι Σπαρτιατες σιγουρα ηλιθιοι δεν ητανε, απεναντιας μας κληροδοτησανε την αξιοπρεπεστατη Μανη! Δεν θελω να προχωρησω σε….κραξιμο γιατι αυτο επιδιωκουνε οι….αδερφες ψυχες! Να τους δινουμε σημασια!

    1. Μην ασχολείσαι με βρώμικες κ#λοτρυπ#δες… απ’ όπου κι αν τις πιάσεις λερώνεσαι…

  3. Τελικά ο Αντίχριστος θα είναι καμμιά τελειωμένη ντιγκί-ντόνγκα drug queen…

  4. Να ρωτήσω κάτι που δέν ξέρω; Όταν δύο λούγκρες επισήμως νυμφεύονται στην Αμερική, ο ένας παίρνει το επώνυμο τού αλλού; Διότι βλέπω ότι και οι 2 Ζουλογκ λέγονται.

  5. ΣΑΠΙΛΑ, ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ. Ο ΒΟΘΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ.

  6. Η πάθηση τους είναι κληρονομική αντιπροσωπεύουν ένα 0,3%-0,5% ανάλογα την φυλή. Οι Αμφί 1,5%.
    Βαρύτατες περιπτώσεις ψυχιατρικού αντικείμενου.
    Το Aids αυτή το έφεραν με τις πληρωμένες παρά φύσιν σχέσεις τους με νέγρους.

  7. Συμφωνώ και επαυξάνω με τα παραπάνω σχόλια.
    Το ότι πήραν τα παιδιά από ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ οργάνωση;;;Ποιος χριστιανός θα έδινε σε άρρωστους ανώμαλους παιδιά;Ποιος χριστιανός κληρικός συμφώνησε με αυτό;

  8. Που είσαι βρε Ηλία Κασιδιάρη να ξεβρωμισεις τον τοπο

  9. Ετσι είναι σιγα σιγα βγαινουν τα σκατα στην επιφανεια και δειχνουν την πολυκοσμικοτητα και τις νέες φιλευθερες ιδεες που ειναι μονο για ανώμαλους.
    Κι εχουμε τον σεργουλόπουλο να μας προτεινει να αγοραζουμε κουκλες για τα αγορια για να γινουν πιο καλοι μπαμπαδες

  10. και ρίχνω κ 1 αναμμένο σπίρτο κ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ το ομορφο θεαμα ,
    φωτια στους βρωμοπου…ες

  11. Κόψε φάτσες βγάλε συμπέρασμα .
    Οι μλκες που τους τα έδωσαν δεν τους έβλεπαν ;

  12. Διανοητικά καθυστερημένες πουστάρες που κρύβονται πίσω από ιδεολογικά κινήματα.
    Πίσσα και πούπουλα.

  13. Νόμιμο άλλοθι στην παιδεραστία είναι όλα αυτά ρεεεε…. Το νέο είδος γενιτσαρισμου. Τυχαία δεξιουληδες και αριστερουληδες είναι χεράκι – χεράκι σε αυτό;

  14. Τώρα θες σχόλιο και βρισιμο; Οχι έχω βαρεθεί να το κάνω αυτό.

  15. …..ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΑΣ……..ΜΠΛΙΑΧ !!!….ΣΙΧΑΜΑΤΑ!!!

  16. Τι περιμενεται να γινει ακομα δεν ειδατε τιποτα, Η Ελλαδα ομως πρωτη στον νεο πολιτισμο
    Εχει γεμισει η τηλεοραση με κοθνιστρες και λυγιστες φτερουδες, απο το πρωι μεχρι το βραδυ, αυτα βλεπουν τα παιδια, πωσ θελεις να μεγαλωσουν διαφορετικα απο αυτο που διδασκονται? Χρειζετε ενασ μαγκας με ενα βουλα να τους κανει τους κολους κατακoκινους.

  17. AΙΣΧΟΣ!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!!
    ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΤΡΑΦΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!!

  18. Δύο έφτιαξε η φύση, αρσενικό και θηλυκό….τα υπόλοιπα είναι άρρωστα σκατα

  19. Όλοι αυτοί είναι ψυχικά άρρωστοι, δύο φύλα υπάρχουν…..τα υπόλοιπα είναι υπόθεση ευθανασίας

  20. Η λύση είναι μία. Φουρνέλο στον κώλο και στο διάολο. Όλα τα άλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε.

    1. Ήδη ο κόσμος κάνει διαδηλώσεις για να τους επιβληθεί η θανατική ποινή που υπάρχει ακόμα στην πολιτεία.

  21. Δείτε τι συμβαίνει με την εκεί δικαιοσύνη”…… αντιμετωπίζουν πάνω από εννέα φορές ισόβια κάθειρξη ο καθένας σε περίπτωση που καταδικαστούν.” και αναλογιστείτε τι γίνεται εδώ σε τέτοιες περιπτώσεις.Μπάινουν φυλακή για τα μάτια του κόσμου και μετά έξω, βλ Λιγνάδης Με το Μίχο ακόμα τίποτα, περιμένουμε

Comments are closed.